2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

S

Sen nasıl tedavi görüyorsun. Yani kullandığın ilaçlar neler..
Hibor3500 günlük iğne,coraspin,progestan hap ve haftada bir proluton iğne Kullaniyorum Cnm.tabi bi de folik asit.ama benim genetik testlerde bi pihtilasma görülmedi yani onlem amaçlı kullaniyorum

cnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasin

cnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasin
Amin Cnm çok sağol.nedeni bilinmiyor bi sürü test yapıldı,zaten ben de bu yüzden kaygilaniyorum. Su an onlem amaçlı kan sulandirici iğne progesteron Fln Kullaniyorum.Allah kimseye yasatmasin çok zor..

Boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynıdır. Sadece kese 10 mm den fazla ve yolk sac yoksa düşünülebilir. O da bazen geç döllenme olabiliyor.

bence ilk ultrasonlarda belli olur. onun dışında kanda falan normal gözüküyor bildiğim kadarıyla

Belirtisi yok ama belli zaman sonra kandaki beta hcg değeri düşmeye
başlıyor ben yaşadım önceki gebeligimde[/QUOtesekkkur

Tesekkur ederim. Bebegi bir an once gorsem de rahatlasam. Gunler gecmiyor sanki

[QUOTE 21, post: 44641353, member: 654795"]Tesekkur ederim. Bebegi bir an once gorsem de rahatlasam. Gunler gecmiyor sanki[/QUOTE]
Bende ayniyim canim surekli kafami kurcalio ya soleyse ya bole olursa bide hicbi belirti yok bnde sadece goguslerim sis vakit gecmio gecen hafta keseyi gordum haftaya embrioyu gormeye gidicem ama cok korkuorum iyi bisi dusunemiorum kendimi teselli edemiorum rabbim hayirlisini versin ne diyim

Annem de ben cok yaşamadim dedi,benim de simdilik hafif hafif.Ama bugün kendime nazarım değdi herhalde cok midem bulandi.ama iate kusma filan olmuyo,bulaniyo bazen sadece.İnsallah senin de geçer rahatlarsın.
Canım geçmiş olsun,inşallah sağlıkla tutunur bebeğin,alırsınız kucağınıza.Normal kan gibi mi kanaman.Kahverengi filan mı?Benim iki hafta önce kahverengi lekelenmem oldu cok az.aynı gece iki kere oldu az az.Doktor ultrasonda kanaman yok dedi. Kahverengiden korma demisti.Daha önce demistim kan uusmazligimizi ama o an aklima gelmedi simdi dert oldu icime,gec mi kaldık iğne için,gerekir mi kahverengi lekede de.
Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almanizi nasip etsin.Bebeginizi görceksiniz ona yoğunlasın

Amin ins tutunur bebegim...Once kahverengi geldi sona bildigin kanama oldu.. simdi kahverengi devam edio dr kanaman var ama az biz yine de yapalim demisti kanaman yok dediyse dr yoktur. ama kan uyusmazligini soyle bi dahaki gittiginde ihmale gelmez

Bende yapmak istiyorum ama beş aylıktan itibaren olmalı diye okumuştum bir yerde.
Yoga istiyorum bende nefes kontrolü için hangi cdyi aldın? Bir de süresi ne kadar?

D&R da Yeliz Yeşilmenle yoga vardı onu aldım. Baktım içeriği güzel hiç zorlayıcı birşey yok son 10 dk baya mat ın üzerine uzanıp üzerlerine pikeleri serip yatıyolar hiç action yok, uzunluğu 60 dk kadar. Yoga videosu çok durağan geldi ama ruhu dinlendiriyordur tabi o açıdan kullanılabilir. Pilates daha enerji harcatıyor ama onda da hiç tehlikeli hareket yok. Zorlanınca yapmıyom zaten direk :). Evet aslında 14. haftadan sonra falan diyorlar aslında bende bi heves ettim ama daha enerjik hissedemedim kendimi. Haftasonu o enerjiyi bulup yaptım sadece.

bu arada kızlar Lierac aldım çatlaklar için. Aktara gittim badem yağı almaya. Aktar dedi badem yağı kıllanma yapıyor kakao yağı önerdi. İkisinden de birer tane aldım dönüşümlü kullanırım diye.
Kakao yağı katı yağ. Kaynar suyun içinde şişesiyle bi iki dk bekletince eriyor. Sonra sürülünce de hemen donuyor ve emiliyor. Yani vucuk vıcık yağ hissi yok. Güzel ben beğendim dönüşümlü kullanmayı düşnüyorum.
Bir iki kişi badem yağı kıllanma yapmadı dedi ama yine de süpheliyim.
Kasın, göğüs basenlere sürmeye başladım şimdiden.

Bende d&rdan bir dvd seti aldım. 3er aylık dönemler için ayrı ayrı. Pilatese güvenemedim açıkçası daha önce yapmadığım için. Bende ruhumu arıtacak stresten arındıracak bir yöntem arıyordum, umarım programdan hoşlanırım.

Bende aldım kakao yağı ama kokusu çok ağır geldi attım.
Lierac bende başladım, bebe yağı ile dönüşümlü kullanıyorum.

canım bende duymuştum badem yağı kıllanma yapıyor diye o yüzden bebe yğı alıcam

sayfaları karıştırıp buraya yazmışıım kızlar ayrıca ben mide bulantılarıma çözüm buldum midenizi hiç boş bırkmayın 3 saatte bi yemek yiyin azar azar sonra tekrar bu şekilde yapınca baya aazaldı benim mide bulantılarımm çok uzun süre midemi boş tutmka çok bulandırıyomuşş bunu farkettim

Bende diyom niye burada etiketledi beni allah senin iyiliğini versin emi

OLSUN CANIM KORKMA BAK KALP ATISI DUYULMUS O ÖNEMLI OLAN CANINI SIKMA INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALIRIZ YAVRULARIMIZI BANADA ALTTAN BAKMISŞLARDI KAN GELDIGINDE AMA SIKINTI YOK ALT MUAYNEDE MERAK ETME BENDE YARIN KALP ATISI ICIN GIDICEGIM DUA ET TATLIM SENDE BANA

benim moralim çok bozuk ....sanırım bebişim 4. haftasındaymışım (adetten 4-5 gün önce) çok moralim bozuktu, depresyona girmemek için savaşıyorum sanki kendimle, bi güzel içtim o akşam, alkolük değilim ama sadece o anı kaldıramıcağımı düşündümm zaten hamile kalamıyordum vucut ısısıyla hamile kalmaya çalışıodum vücüt ısımda düşük çıkınca bu ay bebiş yok die .. şimdide adetim gecikti ve bebiş gelicek..o kadar kötüyümki nasıl böle bi hatta yaptım diye ömür boyu bunun vicdan azabını çekicem...en seveceğim varlığı öldürdüm diye düşünüyorum..

Benim aldığım kitapta adım adım gebelik diye bi kitap ziba kashef ntv yayınları. Yazıyor ki hamile olduğunuzu öğrenmeden alkol mü aldınız bir iki sefer bu bebeğinize zarar vermez yazıyor.
Ben gerçi hiç kullanmam ama yine de içini rahatlatmak için yazdım. Doktoruna da sorabilirsin istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…