- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Hibor3500 günlük iğne,coraspin,progestan hap ve haftada bir proluton iğne Kullaniyorum Cnm.tabi bi de folik asit.ama benim genetik testlerde bi pihtilasma görülmedi yani onlem amaçlı kullaniyorumS
Sen nasıl tedavi görüyorsun. Yani kullandığın ilaçlar neler..
cnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasinSlm kızlar bu bnm 4. Hamileligim 3 kaybim oldu malesef kalbi durdu öncekilerin.şimdi bütün önlemler alınmasına rağmen çok endişeliyim,çok korkuyorum.her an acaba kalbi atıyor mu diye düşünmekten çok yoruldm.iki gün önce gittim kontrole herşey yolundaydı çok şükür.ama dün çok belim ağrıdı.bugün yine çok endişeliyim.benim gibi olaniniz var mi?paranoyak oldum adeta.su 12 haftayı bi atlatabilsem hayırlısıyla rahatliycam sanki...
cnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasin
Amin Cnm çok sağol.nedeni bilinmiyor bi sürü test yapıldı,zaten ben de bu yüzden kaygilaniyorum. Su an onlem amaçlı kan sulandirici iğne progesteron Fln Kullaniyorum.Allah kimseye yasatmasin çok zor..cnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasin
Bu arada eksik cvp yazmışım.7 ve 8. Haftalarda duruyordu kalplericnm cok gecmis olsun. endiselenme bisey olmaz insallah. kayiplarinin sebebi neydi cnm kacinci haftada durdu kalpleri ? ne gibi onlemler aldilar? Rabbim sana bagislasin
Boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynıdır. Sadece kese 10 mm den fazla ve yolk sac yoksa düşünülebilir. O da bazen geç döllenme olabiliyor.
bence ilk ultrasonlarda belli olur. onun dışında kanda falan normal gözüküyor bildiğim kadarıyla
Belirtisi yok ama belli zaman sonra kandaki beta hcg değeri düşmeye
başlıyor ben yaşadım önceki gebeligimde[/QUOtesekkkur
Annem de ben cok yaşamadim dedi,benim de simdilik hafif hafif.Ama bugün kendime nazarım değdi herhalde cok midem bulandi.ama iate kusma filan olmuyo,bulaniyo bazen sadece.İnsallah senin de geçer rahatlarsın.Arkadaşlar son bir ayım kabus gibi geçti diyebilirim, mide bulantılarım beni mahvetti. Bigün iyiysem iki gün kötüydüm, yemekten geçtim su bile içemiyordum. Arada serumlarla filan ayakta kalmaya çalıştım ve hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırmaya yetiyordu. Ama dünden beri çok şükür, düzelmeye başladım sanki. Bu sabah kalktığımda bişeyler atıştırdım. Darısı bütün bulantı sorunu yaşayan arkadaşların başına. Yaşamayanlar ise hiç üzülmeyin, belli bir yüzde bulantı yaşamayan şanslı kesimmiş, bebekle ilgisi yok, annenin genleriyle ilgili bi durummuş, tadını çıkarın yani.
Canım geçmiş olsun,inşallah sağlıkla tutunur bebeğin,alırsınız kucağınıza.Normal kan gibi mi kanaman.Kahverengi filan mı?Benim iki hafta önce kahverengi lekelenmem oldu cok az.aynı gece iki kere oldu az az.Doktor ultrasonda kanaman yok dedi. Kahverengiden korma demisti.Daha önce demistim kan uusmazligimizi ama o an aklima gelmedi simdi dert oldu icime,gec mi kaldık iğne için,gerekir mi kahverengi lekede de.Cnm esimle bende de kan uyusmazligi var 8+2 ymisim acil deki dr oyle soyledi en son.. kanamam oldu pazartesi gunu acile aldilar yatis felan oldu igne vurdular rh uyuzmazligi icin.. kanama oldu diye normalde dogumdan sonra vuruluyormus. Kanamam gecsin diye de igne ve progestan yazmislardi bakalim takdiri ilahi ins bebegim hayata tutunuren son dun gece ultrasonda kalp atislari normaldi.. ama dr kanaman olacak devam etcek dedi... ultrasonda gorebiliomus.. neyse sonucta sen ins boyle seyler yasamazsin rabbim saglikli hamilelik versin.. ama bilgin olsun.. kanaman olursa lekelenme bile hemen igne olman gerekmis.
Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almanizi nasip etsin.Bebeginizi görceksiniz ona yoğunlasınSelam kızlar, öğleden sonra yeni doktorumla ilk randevum var. Bebişimin cinsiyetinin belli olma ihtimali var. Ense kalınlığının ölçülme ihtimali var ve ikili test yapılma ihtimali var. Yani hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin. lütfen dua edin her şey yolunda gitsin.
Annem de ben cok yaşamadim dedi,benim de simdilik hafif hafif.Ama bugün kendime nazarım değdi herhalde cok midem bulandi.ama iate kusma filan olmuyo,bulaniyo bazen sadece.İnsallah senin de geçer rahatlarsın.
Canım geçmiş olsun,inşallah sağlıkla tutunur bebeğin,alırsınız kucağınıza.Normal kan gibi mi kanaman.Kahverengi filan mı?Benim iki hafta önce kahverengi lekelenmem oldu cok az.aynı gece iki kere oldu az az.Doktor ultrasonda kanaman yok dedi. Kahverengiden korma demisti.Daha önce demistim kan uusmazligimizi ama o an aklima gelmedi simdi dert oldu icime,gec mi kaldık iğne için,gerekir mi kahverengi lekede de.
Allah hayırlı ve güzel sonuçlar almanizi nasip etsin.Bebeginizi görceksiniz ona yoğunlasın
Bende yapmak istiyorum ama beş aylıktan itibaren olmalı diye okumuştum bir yerde.
Yoga istiyorum bende nefes kontrolü için hangi cdyi aldın? Bir de süresi ne kadar?
Bende d&rdan bir dvd seti aldım. 3er aylık dönemler için ayrı ayrı. Pilatese güvenemedim açıkçası daha önce yapmadığım için. Bende ruhumu arıtacak stresten arındıracak bir yöntem arıyordum, umarım programdan hoşlanırım.D&R da Yeliz Yeşilmenle yoga vardı onu aldım. Baktım içeriği güzel hiç zorlayıcı birşey yok son 10 dk baya mat ın üzerine uzanıp üzerlerine pikeleri serip yatıyolar hiç action yok, uzunluğu 60 dk kadar. Yoga videosu çok durağan geldi ama ruhu dinlendiriyordur tabi o açıdan kullanılabilir. Pilates daha enerji harcatıyor ama onda da hiç tehlikeli hareket yok. Zorlanınca yapmıyom zaten direk :). Evet aslında 14. haftadan sonra falan diyorlar aslında bende bi heves ettim ama daha enerjik hissedemedim kendimi. Haftasonu o enerjiyi bulup yaptım sadece.
Bende aldım kakao yağı ama kokusu çok ağır geldi attım.bu arada kızlar Lierac aldım çatlaklar için. Aktara gittim badem yağı almaya. Aktar dedi badem yağı kıllanma yapıyor kakao yağı önerdi. İkisinden de birer tane aldım dönüşümlü kullanırım diye.
Kakao yağı katı yağ. Kaynar suyun içinde şişesiyle bi iki dk bekletince eriyor. Sonra sürülünce de hemen donuyor ve emiliyor. Yani vucuk vıcık yağ hissi yok. Güzel ben beğendim dönüşümlü kullanmayı düşnüyorum.
Bir iki kişi badem yağı kıllanma yapmadı dedi ama yine de süpheliyim.
Kasın, göğüs basenlere sürmeye başladım şimdiden.
bu arada kızlar Lierac aldım çatlaklar için. Aktara gittim badem yağı almaya. Aktar dedi badem yağı kıllanma yapıyor kakao yağı önerdi. İkisinden de birer tane aldım dönüşümlü kullanırım diye.
Kakao yağı katı yağ. Kaynar suyun içinde şişesiyle bi iki dk bekletince eriyor. Sonra sürülünce de hemen donuyor ve emiliyor. Yani vucuk vıcık yağ hissi yok. Güzel ben beğendim dönüşümlü kullanmayı düşnüyorum.
Bir iki kişi badem yağı kıllanma yapmadı dedi ama yine de süpheliyim.
Kasın, göğüs basenlere sürmeye başladım şimdiden.
Bende diyom niye burada etiketledi beni allah senin iyiliğini versin emisayfaları karıştırıp buraya yazmışıım kızlarayrıca ben mide bulantılarıma çözüm buldum midenizi hiç boş bırkmayın 3 saatte bi yemek yiyin azar azar sonra tekrar bu şekilde yapınca baya aazaldı benim mide bulantılarımm çok uzun süre midemi boş tutmka çok bulandırıyomuşş bunu farkettim
OLSUN CANIM KORKMA BAK KALP ATISI DUYULMUS O ÖNEMLI OLAN CANINI SIKMA INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMIZA ALIRIZ YAVRULARIMIZI BANADA ALTTAN BAKMISŞLARDI KAN GELDIGINDE AMA SIKINTI YOK ALT MUAYNEDE MERAK ETME BENDE YARIN KALP ATISI ICIN GIDICEGIM DUA ET TATLIM SENDE BANAGittim dr ye sonuc temiz cikti dr progestan yapar dedi maflor verdi progestani kestim. Dun de acildeydim kanamam oldu yatisimi yaptilar rh uyusmazligi var igne oldum evde dinleniyorum simdi kahverengi lekelenme oluyor cok az acilde kalp atisini da duydum alttan baktilar bebek iyi ama korkuo iste insan dua edin bol bol bana
Benim aldığım kitapta adım adım gebelik diye bi kitap ziba kashef ntv yayınları. Yazıyor ki hamile olduğunuzu öğrenmeden alkol mü aldınız bir iki sefer bu bebeğinize zarar vermez yazıyor.benim moralim çok bozuk ....sanırım bebişim 4. haftasındaymışım (adetten 4-5 gün önce) çok moralim bozuktu, depresyona girmemek için savaşıyorum sanki kendimle, bi güzel içtim o akşam, alkolük değilim ama sadece o anı kaldıramıcağımı düşündümm zaten hamile kalamıyordum vucut ısısıyla hamile kalmaya çalışıodum vücüt ısımda düşük çıkınca bu ay bebiş yok die .. şimdide adetim gecikti ve bebiş gelicek..o kadar kötüyümki nasıl böle bi hatta yaptım diye ömür boyu bunun vicdan azabını çekicem...en seveceğim varlığı öldürdüm diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?