2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Insallah canim icim icimi yiyor valla dr kontrolünede 1 hafta var daha
canım bende bebegı daha gormedım cumartesı gunu gıdecegım 7 haftama gırdım en son 5 haftalıkken keseyı gorduk 7. haftada bebek ve kalp atısını goruruz dedı sıkıntı yapma sakın stres yaparsan 9 ay boyunca sen ve bebişin üzülür :) :*

yaa kızlar benimde canım şu kahverengi lekelere sıkılıyoo ne güzel gelmiyoo derken pat yine çıkıyo geliyoo çooook moralim bozuluyo doktorum yatak istiratı falan vermedi çalışıyorum böyle lekesi gelpte çalışan varmı aranızda merak ediyorum

Kizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende
Canım biz 10. Haftamıza girdik maşallah ben daha bulanmadım bile tek belirtim göğüslerim şişti ve karnım gazdan dolayı özellikle akşamları şişiyo hiiiç dert etme inşallah tek derdin bu olur. Arkadaşlardan bazıları çok fena bulantılarla baş etmeye çalışıyorlar dua et rahat bi hamilelik geçirmek için. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

canım ben 10 gün önce geldi ama leke değil kan peçeteye sildiğimde pıhtı şeklınde ama sıkıntı olmadı sonra leke gelmeye basladı kesıldı bır daha gelmedı progestan kullanıyorum sabah aksam 1 er tane ama kahve leke sıkıntı degıl canım korkma

Insallah hayirli haberler aliriz canim esimde kiziyor 9 ay napcam seninle diye :))

Insallahhh canimm ne kadar rahat olmaya calissada insan yinede pek olamiyor hamileligi erken ogrenmenin sikintilari iste :)

evet canım le diolar da yinede görünce huzursuz oluyorum yaa bende yutuyorum ondan sabah aksam başladım bakalım inşallah bita gelmes saol kuzum

Canım bende çok erken öğrendim 4. Haftamda hemde:) ama içini ferah tut hep bekledim acaba Nasıl geçecek bulanacak miyim tiksinecek miyim diye diye bak şimdiye kadar geldim :)

evet canım le diolar da yinede görünce huzursuz oluyorum yaa bende yutuyorum ondan sabah aksam başladım bakalım inşallah bita gelmes saol kuzum
gelmez tatlım emin ol o gercekten faydalı bak benım 1 haftadır cok sukur gelmıyor bırsey kırmızıdan kork kahve ve leke tarzı seylerden korkma rahmın gerıldıkce gelebılır bebiş büyücek cunku :)

gelmez tatlım emin ol o gercekten faydalı bak benım 1 haftadır cok sukur gelmıyor bırsey kırmızıdan kork kahve ve leke tarzı seylerden korkma rahmın gerıldıkce gelebılır bebiş büyücek cunku :)

ayyy inşallah canım benimm yaa yter ki dediğin gibi olsuunn

Kizlaaarrr... Cuma ense kalınlığı ölçümüne gitce. Var mi yaptıran endiseliyim kötü bir şey çıkar mi diye
Pozitif düşün iyi olsun canım.
Kızlar isyerlerinize hamile oldugunuzu soyleyenildiniz mi? Nasil soylenir ki? Ben birde yeni basladigim icin nasil soylicem diye icim icimi yiyor :/
Ben bugün söyledim gitti. Sonra da bol bol felak nas okudum.
gözün aydın canım :) müthiş bi duygu demi :)
Evet canım yaa bir bedende iki kalp, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kullan bakalım tecrübelerimizi paylaşırız artık. İlk üç ay sivilce oluyormuş. Hamileler için güneş kremi solante de var.

Kizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende
Merhaba hoş geldin :) ben 9haftayı bitirdim ama bende hala belirti yok :) dun doktordaydım herşey yolunda bir sorun yok dedi. Herkeste belirtiler olmayabilir. Bende sadece göğüs şişkinliği vardı ve arada bir çok sızlıyor. Başka hic birşey yok... ben bebeğimi son adete gore 8 haftalıkken gördüm ve kalp atışını duydum çok şükür. Ultrasonla gore o zaman 7 haftalık demişti doktor.

Yazdıklarınız moral oldu canim tesekkurler :) bende haftaya gittigimde 7 haftalik olacak insallah bende duyarim kalp atislarini

Merhaba hormonlarla başa çıkmaya çalışan kızlar dün akşamdan beri ağzının içi kabardi hep damaklarim sisti dudağın patladı gargara yapacak misin doktor öyle söyledi bugün çok şükür bulantim olmadı ise gitmedim evde hep dinlendim kötü kökü yada sevmediğim biseye yaklasmadim heralde ondan dinlenmek iyi geldi inşallah bugun itibariyle hep böyle iyi devam eder. Damaklarimin patlaması dışında herşey yolunda :) inşallah sizin içinde öyle olur

O problem bende de var. Bugünkü patlamaya üzüldüm hemen kabardı ağzımın içi.
Vitamin eksikliğinden de olabiliyormuş. Meyve tüketiyorum bol bol.
Benim de çok sızlıyor yaa, bebe yağı sürüyorum ben kesiyor. Bende uç yoktu sanırım uç çıkıyor bebeğin emebilmesi için.

Progestan vermedi mi doktr işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…