2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende

Kızlar isyerlerinize hamile oldugunuzu soyleyenildiniz mi? Nasil soylenir ki? Ben birde yeni basladigim icin nasil soylicem diye icim icimi yiyor :/
Ben soyledım canım.izin alma açısından kolay olsun diye.herkes biliyor.Bence dende biran önce söylemelisin.

Kizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende
canım normal bir durum canını sıkma benım arkadsım 8 haftalık ondada hıc belırtı yok hatta goguslerı bıle buyumedı her bunye farklı ve bebegıde gayet saglıklı suan için

Bendede göğüste hafif dolgunluk dışında bir belirti yok. Basında adet gibi sancilari vardı o da geçti. Ben daha embriyo yu göremedim sen gördün mü.

Kızlar bugün doktora gittim bebeğim büyümüş 8 hafta 3 günlük ultrasona göre ve 18.3 mm olmuş doktor her şey yolunda dedi ama daha elleri kolları büyümemiş 2 hafta sonra tekrar giderim.

canım inşallah bunu sağlıkla alırsın endşelenme bende ilk gittiğimde sadece kese gördük içinde daha bebek gözüküyodu bile sonra bitaki gittiğimde hem kesenin içinde bebeği gördük hemde kalp atışlarını duyduk inşalah sende görürsün

İnşallah canim teşekkür ederim. Dünden beri kafayı yiyecegim gerci doktor normal dedi ama ne bileyim kafama takıldı işte. Cuma günü gideceğim inşallah normal büyüme gösterir. .

canım normal bir durum canını sıkma benım arkadsım 8 haftalık ondada hıc belırtı yok hatta goguslerı bıle buyumedı her bunye farklı ve bebegıde gayet saglıklı suan için
Insallah canim icim icimi yiyor valla dr kontrolünede 1 hafta var daha

Bendede göğüste hafif dolgunluk dışında bir belirti yok. Basında adet gibi sancilari vardı o da geçti. Ben daha embriyo yu göremedim sen gördün mü.
Yok canim en son ayin 4 unde gitmistim ve keseyi gormustuk henuz bebegi ve kalp atisini duyamadik o yuzden korkuyorum bir dahaki kontrolumde ayin 19 unda gunlerde gecmiyor

Yok canim en son ayin 4 unde gitmistim ve keseyi gormustuk henuz bebegi ve kalp atisini duyamadik o yuzden korkuyorum bir dahaki kontrolumde ayin 19 unda gunlerde gecmiyor
Evet seni çok iyi anlıyorum ben bu cuma gideceğim günler geçmiyor. Artık oluruna bıraktım olacağı varsa olur.

Kızlar bugün doktora gittim bebeğim büyümüş 8 hafta 3 günlük ultrasona göre ve 18.3 mm olmuş doktor her şey yolunda dedi ama daha elleri kolları büyümemiş 2 hafta sonra tekrar giderim.

ne güzel canım daha büyür bakalım annesii yavaş yavaşş benim doktorda gıcık hiç bişi demes sen sormassan bu sefer bende sorcam ne kadar olmuşş die bita 3 aylıkkken gtcem artık

İnşallah canim teşekkür ederim. Dünden beri kafayı yiyecegim gerci doktor normal dedi ama ne bileyim kafama takıldı işte. Cuma günü gideceğim inşallah normal büyüme gösterir. .

inşallah canım inşallahh doktor normal dediyse çok düşünmemeye çalış strese girme

İnşallah güzel haberler alırsın canım sen kaçıncı haftadasın ben de senle aynı durumdayım sanırım
Amiin canim insallah. Aslinda benim durumum biraz karisik canim son adet tarihime gore 8 haftalik olmasi gerekiyor ama gec dollenme olmus bende sanirim dr oyle demisti o yuzden su an 6 haftalik daha

Bende 5+6 yım 0.5oksapar ve progestan kullanıyrm henüz sadece keseyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…