- 26 Kasım 2014
- 94
- 70
- 88
Ben soyledım canım.izin alma açısından kolay olsun diye.herkes biliyor.Bence dende biran önce söylemelisin.Kızlar isyerlerinize hamile oldugunuzu soyleyenildiniz mi? Nasil soylenir ki? Ben birde yeni basladigim icin nasil soylicem diye icim icimi yiyor :/
canım normal bir durum canını sıkma benım arkadsım 8 haftalık ondada hıc belırtı yok hatta goguslerı bıle buyumedı her bunye farklıKizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende
Bendede göğüste hafif dolgunluk dışında bir belirti yok. Basında adet gibi sancilari vardı o da geçti. Ben daha embriyo yu göremedim sen gördün mü.Kizlar hepinize gunaydin. Bende 6 haftalik hamileyim ama hic hamilelik belirtileri yok goguslerim disinda aranizda boyle olan var mi ? Kac gundur dusunuyorum arastiriyorum normal diyende var anormal diyende
Merhaba bende 6+ 3 um. Ama ultrasonda 5+6 görünüyor. Benim hcg başından beri çok güzel artıyordu. Tek kafama takılan 1 hafta önce karindan bakıldığında başka bir yerde kese göründü sadece 6.8 mm di . Bir hafta sonra kendi doktorum da vajinal baktı 9.8 mm kese ve yolk sac görüldü ama embriyo yu goremedik. Cuma tekrar gideceğim acaba kese Yavaş mi büyüyor doktor bişey demedi ama kafama takıldı. Ayrıca 5 kaybım var. 0.6 clexan 800 luk progestan folikasit ve prednol 4mg kullanıyorum. Bunu da kaybetmek istemiyorum. .
İnşallah canim teşekkür ederim. Dünden beri kafayı yiyecegim gerci doktor normal dedi ama ne bileyim kafama takıldı işte. Cuma günü gideceğim inşallah normal büyüme gösterir. .canım inşallah bunu sağlıkla alırsın endşelenme bende ilk gittiğimde sadece kese gördük içinde daha bebek gözüküyodu bile sonra bitaki gittiğimde hem kesenin içinde bebeği gördük hemde kalp atışlarını duyduk inşalah sende görürsün
Insallah canim icim icimi yiyor valla dr kontrolünede 1 hafta var dahacanım normal bir durum canını sıkma benım arkadsım 8 haftalık ondada hıc belırtı yok hatta goguslerı bıle buyumedı her bunye farklıve bebegıde gayet saglıklı suan için
Yok canim en son ayin 4 unde gitmistim ve keseyi gormustuk henuz bebegi ve kalp atisini duyamadik o yuzden korkuyorum bir dahaki kontrolumde ayin 19 unda gunlerde gecmiyorBendede göğüste hafif dolgunluk dışında bir belirti yok. Basında adet gibi sancilari vardı o da geçti. Ben daha embriyo yu göremedim sen gördün mü.
Evet seni çok iyi anlıyorum ben bu cuma gideceğim günler geçmiyor. Artık oluruna bıraktım olacağı varsa olur.Yok canim en son ayin 4 unde gitmistim ve keseyi gormustuk henuz bebegi ve kalp atisini duyamadik o yuzden korkuyorum bir dahaki kontrolumde ayin 19 unda gunlerde gecmiyor
Kızlar bugün doktora gittim bebeğim büyümüş 8 hafta 3 günlük ultrasona göre ve 18.3 mm olmuş doktor her şey yolunda dedi ama daha elleri kolları büyümemiş 2 hafta sonra tekrar giderim.
Oyle tabi canim nasipte varsa olur bekleyip gorucez insallah guzel sonuçlar alırızEvet seni çok iyi anlıyorum ben bu cuma gideceğim günler geçmiyor. Artık oluruna bıraktım olacağı varsa olur.
İnşallah canim teşekkür ederim. Dünden beri kafayı yiyecegim gerci doktor normal dedi ama ne bileyim kafama takıldı işte. Cuma günü gideceğim inşallah normal büyüme gösterir. .
İnşallah :)Oyle tabi canim nasipte varsa olur bekleyip gorucez insallah guzel sonuçlar alırız
İnşallah güzel haberler alırsın canım sen kaçıncı haftadasın ben de senle aynı durumdayım sanırımOyle tabi canim nasipte varsa olur bekleyip gorucez insallah guzel sonuçlar alırız
Amiin canim insallah. Aslinda benim durumum biraz karisik canim son adet tarihime gore 8 haftalik olmasi gerekiyor ama gec dollenme olmus bende sanirim dr oyle demisti o yuzden su an 6 haftalik dahaİnşallah güzel haberler alırsın canım sen kaçıncı haftadasın ben de senle aynı durumdayım sanırım
Bende 5+6 yım 0.5oksapar ve progestan kullanıyrm henüz sadece keseyi gördümMerhaba bende 6+ 3 um. Ama ultrasonda 5+6 görünüyor. Benim hcg başından beri çok güzel artıyordu. Tek kafama takılan 1 hafta önce karindan bakıldığında başka bir yerde kese göründü sadece 6.8 mm di . Bir hafta sonra kendi doktorum da vajinal baktı 9.8 mm kese ve yolk sac görüldü ama embriyo yu goremedik. Cuma tekrar gideceğim acaba kese Yavaş mi büyüyor doktor bişey demedi ama kafama takıldı. Ayrıca 5 kaybım var. 0.6 clexan 800 luk progestan folikasit ve prednol 4mg kullanıyorum. Bunu da kaybetmek istemiyorum. .
Clexan ve oksapar farki varmı. Bende 0.6 lik kullanıyorumBende 5+6 yım 0.5oksapar ve progestan kullanıyrm henüz sadece keseyi gördüm
O zaman normal sen canını sıkma iyi düşün iyi olur inşallahAmiin canim insallah. Aslinda benim durumum biraz karisik canim son adet tarihime gore 8 haftalik olmasi gerekiyor ama gec dollenme olmus bende sanirim dr oyle demisti o yuzden su an 6 haftalik daha
Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi olsunO zaman normal sen canını sıkma iyi düşün iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?