Allah'ım sağselamet kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Gözünaydın cnmSelam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin çok harika bir şey.
Umarım bebişler annelerini korkutmadan gelirler.
Amin canım Allah razı olsun.Allah'ım sağselamet kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Gözünaydın cnm
Bende cumartesi gidecegim. Ayni sekildeKizlaaarrr... Cuma ense kalınlığı ölçümüne gitce. Var mi yaptıran endiseliyim kötü bir şey çıkar mi diye
Kızlar isyerlerinize hamile oldugunuzu soyleyenildiniz mi? Nasil soylenir ki? Ben birde yeni basladigim icin nasil soylicem diye icim icimi yiyor :/
Kizlaaarrr... Cuma ense kalınlığı ölçümüne gitce. Var mi yaptıran endiseliyim kötü bir şey çıkar mi diye
gözün aydın canım :) müthiş bi duygu demi :)Selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin çok harika bir şey.
Umarım bebişler annelerini korkutmadan gelirler.
ben 5 haftalıkken söylemiştim. bence solemelisin. şimdi yeni bir yasa var. hamilelerin 7.30 saatten fazla çalışmaları yasak. ben hergün yarım saat erken çıkıyorum iş yerindenKızlar isyerlerinize hamile oldugunuzu soyleyenildiniz mi? Nasil soylenir ki? Ben birde yeni basladigim icin nasil soylicem diye icim icimi yiyor :/
Ben de bella b tummy honey butter catlak kremini almayi düsünüyorum,arkadasima doktoru tavsiye etmiş,memnundu o da.İceriginde parfüm,paraben filan yok.Bir de yüzüm inanilmaz sivilcelendi hamilelikte kullanilabilecek yüz yikama jelini ve günes kremink alayim diyorum.Bitkisel icerikli olmasi,kimyasalin az olmasi daha cekici geliyor ama bilemedim.Lierac almayı düşünen hamişler n11 de kampanya var.200+100 ml 79 tl. Ayrıca ücretsiz kargo ve bugüne özel 11 tl indirim varmış. Yani bana 68 tlye geldi.
Ben aldım belki yararlanmak isteyen olur.
Geçmiş olsun ben grip olduğumda hamile olduğumu öğrendim ilaç kullanamadim bi boğaz spreyi verdi doktor bol bol roka yedim akşamları nar limon portakal sıktı eşim onu ictim gün içinde bol su. Bu şekilde rahatça atlattım umarim sende atlatirsinGüzel anneler ben grip oldum. Öğleden sonra çıktım isten evde yatıyorum. Bi de domuz gribi olayları falan olunca insan korkuyor. Bugün kadın doğum doktoruna gittim Ama başka şeyler vardı onları sorup bunu unuttum. Bir ara grip olan annelerim vardı geçti mi sizinkiler?
Bende aynı şekildeyim berbat bişey bu durum çok rahatsızım şuan sanki dünyaları yemişim gibiİyi akşamlar annisler valla ben çatlamak üzereyim bu karnımın hali ne olacak bilmiyorumdavul gibi gerildim :/
İyi akşamlar annisler valla ben çatlamak üzereyim bu karnımın hali ne olacak bilmiyorumdavul gibi gerildim :/
Kizlar kuru kaysi yemeyi deneseniz. Bende ksbizlik ve gaz problemi vardi. Kac gundur sanah ac karunla iki tane kaysi yiyorum iyi geldi... tavsiye ederim. Hem saglikli da..Bende aynı şekildeyim berbat bişey bu durum çok rahatsızım şuan sanki dünyaları yemişim gibi
duphale şurup verdi doktorum bitkisel iç sıkıntı yok dedi transferden buyana hiççç kabızlık yasamadımKizlar kuru kaysi yemeyi deneseniz. Bende ksbizlik ve gaz problemi vardi. Kac gundur sanah ac karunla iki tane kaysi yiyorum iyi geldi... tavsiye ederim. Hem saglikli da..
6.haftada kalp atışı duyulur mu
6.haftada kalp atışı duyulur mu
Merhaba bende 6+ 3 um. Ama ultrasonda 5+6 görünüyor. Benim hcg başından beri çok güzel artıyordu. Tek kafama takılan 1 hafta önce karindan bakıldığında başka bir yerde kese göründü sadece 6.8 mm di . Bir hafta sonra kendi doktorum da vajinal baktı 9.8 mm kese ve yolk sac görüldü ama embriyo yu goremedik. Cuma tekrar gideceğim acaba kese Yavaş mi büyüyor doktor bişey demedi ama kafama takıldı. Ayrıca 5 kaybım var. 0.6 clexan 800 luk progestan folikasit ve prednol 4mg kullanıyorum. Bunu da kaybetmek istemiyorum. .ben 7+3 de duydum canım
canım naptın sonuc bellımıSu enfeksiyon belli olsun da degistirecegim yarim tahlil verecegim bakalim dua edin ins bir sey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?