• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar benim dr pek konusmayi sevmiyor ona karar verdim. Bilen bilir bir ishal oldum hala gecmedi 2 haftadir once bagirsak enfeksiyonu dediler simdi degil diolar diskidan test yapacaklar yine. Dr bebek icin bisi demedi boyu vs hic soylemiyor size soyluyormu dr ler.. birde ben kalp atisini daha hic duymadim :KK43:
CANIMM BENCE DR. DEGISTIR CUNKU SEN ŞUAN IKI KIŞISIN VE HASTA OLMAMAYA DIKKAT ETMELISIN ÖZELLIKLE ENFEKSIYON İLGİLİ DEGILSE BIRAK DAHA ERKEN SONUCTA BASKA DOKTOR BULABILIRSIN

CANIMM BENCE DR. DEGISTIR CUNKU SEN ŞUAN IKI KIŞISIN VE HASTA OLMAMAYA DIKKAT ETMELISIN ÖZELLIKLE ENFEKSIYON İLGİLİ DEGILSE BIRAK DAHA ERKEN SONUCTA BASKA DOKTOR BULABILIRSIN

Su enfeksiyon belli olsun da degistirecegim yarim tahlil verecegim bakalim dua edin ins bir sey cikmaz :(

8 hafta olduk dr bu makineden duyamassin felan dedi isi verilio bebege ben tavsiye de etmiorum dedi :KK43:
Çok geçmiş olsun,doktorundan memnun değilsen,ilgisizse değistir bence de imkanın varsa.Benim doktorum da cok asiri anlatmasa da boyunu,durumunu söylüyor.İnsan merak ediyor sonucta.Kalp atısına gelince benim doktorum da erken dinletmeyi dogru bulmuyorum ama kalp atisi var merak etme dedi.Biraz daha büyüsün dinleticem sana da dedi.Bunu söylediginde 7haftalik olmustu yeni.Her doktor farklı gercekten.
Selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin çok harika bir şey.
Umarım bebişler annelerini korkutmadan gelirler.
Canım çok sevindim,gözünüz aydın.Hep sağlıkla atsın kalbi inşallah.

Çok geçmiş olsun,doktorundan memnun değilsen,ilgisizse değistir bence de imkanın varsa.Benim doktorum da cok asiri anlatmasa da boyunu,durumunu söylüyor.İnsan merak ediyor sonucta.Kalp atısına gelince benim doktorum da erken dinletmeyi dogru bulmuyorum ama kalp atisi var merak etme dedi.Biraz daha büyüsün dinleticem sana da dedi.Bunu söylediginde 7haftalik olmustu yeni.Her doktor farklı gercekten.

Amin canım çok sağol.
Hepimizin sağlıklı akıllı bebeleri olsun inş.

Her dr farkli evet ama devlet hastanesi oldugundan hizli hareket etmek zorundalar onlari da suclayamiyorum..

Lierac almayı düşünen hamişler n11 de kampanya var.200+100 ml 79 tl. Ayrıca ücretsiz kargo ve bugüne özel 11 tl indirim varmış. Yani bana 68 tlye geldi.
Ben aldım belki yararlanmak isteyen olur.

Kizlar dun yeni bir kitap aldim. "9 ay 99 esma" isminde. Hafta hafta bebegimizin gelisimi ve buna bagli olarak cekebilecegimiz zikirler yer aliyor. Ben cok begendim, sizlere de tavsiye ederim :KK200:
Lierac almayı düşünen hamişler n11 de kampanya var.200+100 ml 79 tl. Ayrıca ücretsiz kargo ve bugüne özel 11 tl indirim varmış. Yani bana 68 tlye geldi.

Kizlar siz hemen kitaplar okumaya catlaklar icin kremlere vs baslamisiniz bir de bende yok oyle seler sanirim :(

Canim mutlaka son kullanma tarihine dikkat et. Bu tarz dermozkozmetiklerin tarigi gecmis veya skt ye cok az kalanlari genelde indirimli satiyorlar. Zaten iade etme sansin var kargon geldiginde acmadan mutlaka incele.

Canim mutlaka son kullanma tarihine dikkat et. Bu tarz dermozkozmetiklerin tarigi gecmis veya skt ye cok az kalanlari genelde indirimli satiyorlar. Zaten iade etme sansin var kargon geldiginde acmadan mutlaka incele.
Tamam canım elbette bakarım. Yorumlara da baktım sıkıntı yok gibiydi ama elime gelmeden belli olmaz. Çok sağol uyarın için.
Kizlar siz hemen kitaplar okumaya catlaklar icin kremlere vs baslamisiniz bir de bende yok oyle seler sanirim :KK43:
İlk hamileliğin mi canım?

Pek hevesim yok dedin ya canım blki dedim aynı heyecanları daha önce yaşamışsındır.
Kalp atışı duydunuz mu?

Duymadim kalbimiz atiomus ama dr cok sicak bakmio bebege zarar veriomus isi felan verilince ilerde duyarsin erken demisti.. duymadim

[QUOTE="chilekciko, post: 445787henüz ember: 296331kizlar siz hemen kitaplar okumaya catlaklar icin kremlere vs baslamisiniz bir de bende yok oyle seler sanirim :KK43:[/QUOTE]
Vallahi bende de ole seyler yok henuz netten falan bisiler arastiriorum ama kitap falan alnadim henuz

Duymadim kalbimiz atiomus ama dr cok sicak bakmio bebege zarar veriomus isi felan verilince ilerde duyarsin erken demisti.. duymadim

İnşallah duyarsın kuzum, çok güzel oluyor pıtı pıtı. Belki ondan sonra heyecanın ateşlenir.
Kimlere söylediniz?

İnşallah duyarsın kuzum, çok güzel oluyor pıtı pıtı. Belki ondan sonra heyecanın ateşlenir.
Kimlere söylediniz?

Biz ailemize yakın arkadaşlarımıza söyledik. Bir de iş yerinde müdürüme söyledim. Belki biraz erken ama sonra doktora vs giderken sorun olmasın diye söyledim.

Biz ailemize yakın arkadaşlarımıza söyledik. Bir de iş yerinde müdürüme söyledim. Belki biraz erken ama sonra doktora vs giderken sorun olmasın diye söyledim.
Benim herkese söyleyesim var ama eşim dizginliyor. 15 tatilde akrabalara söyleyeceğiz.
Benim de yakın arkadaşlarım ve aileler biliyor. En güzeli de en yakın arkadaşım da hamile on gün var aramızda.

Benim herkese söyleyesim var ama eşim dizginliyor. 15 tatilde akrabalara söyleyeceğiz.
Benim de yakın arkadaşlarım ve aileler biliyor. En güzeli de en yakın arkadaşım da hamile on gün var aramızda.

Aaa çok güzel denk gelmiş

Biz de söylemeyelim demiştik ama ben dayanamadım Bir de ilk olunca heyecan oluyor herhalde.

Güzel anneler ben grip oldum. Öğleden sonra çıktım isten evde yatıyorum. Bi de domuz gribi olayları falan olunca insan korkuyor. Bugün kadın doğum doktoruna gittim Ama başka şeyler vardı onları sorup bunu unuttum. Bir ara grip olan annelerim vardı geçti mi sizinkiler?

OTE="chilekciko, post: 44572340, member: 296331"]8 hafta olduk dr bu makineden duyamassin felan dedi isi verilio bebege ben tavsiye de etmiorum dedi :KK43:[/QUOTE]
Cnm bende 7haftalıkken duydum kalp atışını

Back