- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
Merhaba ohh masallah darısı başımıza. .günaydın kızlar naslsnz nasıl gıdıyo bakalm bız bugun 8+2 olduk :)
meraba hanımlar bayadır giremedim kim ne yazdı hiiç bilmiyorm yeni gelenler oldu mu ? 5 gündür yoktum.. kusmaktan hastaneye yatırdılar toplam 25 serum 5 iğne yedim..şuan bulantım hafifledi hastaneden çıktık çok şükür. sizde durumlar nasıl ?
günaydın kızlar naslsnz nasıl gıdıyo bakalm bız bugun 8+2 olduk :)
Oyy cnm çok sevindim ama daha minikmiş ben 7haftalıkken gördüm oda vajinalultrasonda sende biranönce görürsün inşallahismetbeyinbiricikhanimi .!.:Günaydın canim oyy maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bizde şimdi doktordan geldik kese daha olusmamişti dedi perşembe bakalım dedi 4+2 günlük filan dedi
Gunaydin kizlar.. 1 haftadir izinliydim bugun ise geldim hem idrar yollarimi hemde bagirsaklarim enfeksiyon kapmis. Dr ilac vermedi fazla munorol diye bir sey verdi 3 gune bir ic dedi.. ama bagirsaklardaki enfeksiyon gecmedi hala10 sona gel demisti dr yani bebegim 8 haftalikkken, ikili testi de yapariz dedi.. erken degilmi siz ce ??
Günaydın tatlım bende bugün dr a gittim 9+2 olmuş bebiş ve dr 15 gün sonraya yani 11.haftaya ikili test için gün verdi normaldede 11 ve 14 haftalar arası olurmuşGunaydin kizlar.. 1 haftadir izinliydim bugun ise geldim hem idrar yollarimi hemde bagirsaklarim enfeksiyon kapmis. Dr ilac vermedi fazla munorol diye bir sey verdi 3 gune bir ic dedi.. ama bagirsaklardaki enfeksiyon gecmedi hala10 sona gel demisti dr yani bebegim 8 haftalikkken, ikili testi de yapariz dedi.. erken degilmi siz ce ??
Oyy cnm çok sevindim ama daha minikmiş ben 7haftalıkken gördüm oda vajinalultrasonda sende biranönce görürsün inşallah
Çok sevdim bunu yaaa susam tanesihaşhaşım susama dönüşmüş :)
Çok sevdim bunu yaaa susam tanesiinsaAllah değerlerimiz kat kat artar canım miniklerimizé sağ salim kavusuruz. Çarşamba günü 201. Di kan değerimiz bugun ki sonucu 4 gibi öğrenicez inşaAllah artmistir doktor perşembe günü keseye bakalım dedi inşaAllah cuma günü gideceğiz bakalım
Canım benim Adetim düzensiz kaç hafta bilmiyorum ama doktor bugün 4+2 olabilir dedi ben pazartesi öğrendim ozaman 80. 79 du çarşamba 201 oldu bugün daha sonucu almadım canimDoktor banada cuma günü keseyi görebiliriz dedi sanki erken gibi ama benim değerlerim çok yüksek geldi bana sizin kaç haftalık oluyor?
Anladım bende SAT 5 aralık aslında düzenli benim 25 günde bir regl olurum 27 aralıkta 74tu 2 aralıkta 2013 olmuştu keseyi goremedi cuma günü bakalim o zaman keseyi rahat goruruz dedi birden çok yükseldi benim acaba ikiz mi diyorum umarım cuma günü sizde bende keseleri goruruz:)Canım benim Adetim düzensiz kaç hafta bilmiyorum ama doktor bugün 4+2 olabilir dedi ben pazartesi öğrendim ozaman 80. 79 du çarşamba 201 oldu bugün daha sonucu almadım canim
bısey sorcam canım ya ıdrarında hıc degısıklık hıssettın mı yanı akışı boyle kısa mı sürüyordu bnm o sekılde de merk ettım cok sıkışmış olarak gıdıyorum ıdrara ama gelen cok az bıse oluyo senın nasılAnladım bende SAT 5 aralık aslında düzenli benim 25 günde bir regl olurum 27 aralıkta 74tu 2 aralıkta 2013 olmuştu keseyi goremedi cuma günü bakalim o zaman keseyi rahat goruruz dedi birden çok yükseldi benim acaba ikiz mi diyorum umarım cuma günü sizde bende keseleri goruruz:)
Ay olabilir gerçekten çok yükselmiş doktor bişey demedimi peki sormadın mi canim ay hadi hayırlısı olsun. İnşaAllah canım inşaAllah cuma günü ikimiz de hayırlı haberleri alırızAnladım bende SAT 5 aralık aslında düzenli benim 25 günde bir regl olurum 27 aralıkta 74tu 2 aralıkta 2013 olmuştu keseyi goremedi cuma günü bakalim o zaman keseyi rahat goruruz dedi birden çok yükseldi benim acaba ikiz mi diyorum umarım cuma günü sizde bende keseleri goruruz:)
Evet benimde oyle çok sikiliyorum az az geliyor. :) hatta su iciyorum 5 dk sonra tuvalete gidiyorum karnım çabuk sisti heralde ondan baskı yapıyor olabilir. Rahim büyürken idrar kesesine baskı yapabilirmisbısey sorcam canım ya ıdrarında hıc degısıklık hıssettın mı yanı akışı boyle kısa mı sürüyordu bnm o sekılde de merk ettım cok sıkışmış olarak gıdıyorum ıdrara ama gelen cok az bıse oluyo senın nasıl
Sormadim daha erken diye ama ben daha hamile kalmadan önce bile ikiz goruyordum rüyamda hamile kaldıktan sonrada çok rüyalar gordum tabirleri hep iki kız diye çıkıyor keseyi bir gorsek de ondan sonra sorcam:)Ay olabilir gerçekten çok yükselmiş doktor bişey demedimi peki sormadın mi canim ay hadi hayırlısı olsun. İnşaAllah canım inşaAllah cuma günü ikimiz de hayırlı haberleri alırız
ayyy cok tsk ederım işte aradıgım cevabı en sonunda sen verdınEvet benimde oyle çok sikiliyorum az az geliyor. :) hatta su iciyorum 5 dk sonra tuvalete gidiyorum karnım çabuk sisti heralde ondan baskı yapıyor olabilir. Rahim büyürken idrar kesesine baskı yapabilirmis
İnşallah ama benim idrarda hiç çıkmamıştı iki gün sonra gidip kan verdiğinde 75 gormustum idrar testine bakma silik çıkar boş çıkar en iyisi kan testi:) inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin Rabbim hepimizeayyy cok tsk ederım işte aradıgım cevabı en sonunda sen verdınbende az az yapıyıorum sıkışarak gıdıyorum hep bıde sılık çizgi cıktı ınsallah hamıleyımdır dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?