2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ayyy cok tsk ederım işte aradıgım cevabı en sonunda sen verdın bende az az yapıyıorum sıkışarak gıdıyorum hep bıde sılık çizgi cıktı ınsallah hamıleyımdır dua et bana
Canım benim de silik çıkmıştı hamileymisim hamilesin canım büyük ihtimalle ben hamile olduğum öğrenmeden önce başlamıştım idrara çıkmaya ve cok fazla gaz Problemim var

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

Sormadim daha erken diye ama ben daha hamile kalmadan önce bile ikiz goruyordum rüyamda hamile kaldıktan sonrada çok rüyalar gordum tabirleri hep iki kız diye çıkıyor keseyi bir gorsek de ondan sonra sorcam:)
Canım benim benimde içimden ikizmissin gibi geliyor ay hadi insaAllah Rabbim hayırlısını versin inşaAllah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı gebeliklerimi olur sonunda da inşaAllah sağ salim miniklerimizé kavusuruz

Canım bununla ilgili bildiğim tek şey yumurtlamadan sonra 9 gün civarında dölleme olur diye biliyorum tabi bü kişiye göre değişebilir ama bu kadar erken belirtisi olmaz herhalde. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan istersen bi kan testi yaptır belki cikar

cvp verdiğin için tşk ederim :)
canım kanda da bu kadar erken çıkmıyormuş, en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş

cvp verdiğin için tşk ederim :)
canım kanda da bu kadar erken çıkmıyormuş, en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş
Rica ederim canim keşke yardimci olabilseydim. Evet canm onun için de erken. Bence sabret biraz adetinin geçikmesini bekle inşaAllah minigin tutunmustur güzel haberlerini alırsın minigine kavuşursun inşaAllah

Rica ederim canim keşke yardimci olabilseydim. Evet canm onun için de erken. Bence sabret biraz adetinin geçikmesini bekle inşaAllah minigin tutunmustur güzel haberlerini alırsın minigine kavuşursun inşaAllah
sağol canım inşallah
hayırlı ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni dilerim...

günaydın canım mide bulantılı geçiyo benim bu hfta bizde 7+3 olduk öğlen doktoa gidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım başka test falan yapıyolaarmı ki
yok canm test yapmazlarda mıde bulantın gecmez şimdiden benım hala var 12. hafta azalmaya baslıyacak...

xiexie canım çok üzüldm ya çok gecmıs olsun ne kadarlıksın suan ? 12. haftada azalırmıs banada gelio sık sık fenalasma hıssı oluor bendede

Canım Merhaba.Gittinmi bugün doktora değerlerin falan nasıl çıktı.
Gittim canım 4 gibi filan çıkacak sonuç insaAllah degerimiz artmistir doktor daha kese görünmez dedi perşembe gel bakalım dedi inşaAllah cuma günü gideceğim canım sen nasilsin sen dr bu cuma gideceksin dimi keseye bakmaya

Kızlar benimde bugün tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor ayakta fazla duramıyorum yatıyorum şuan

Selam kızlar bir hafta sonra bugün ilk defa ise gittim çok zor geldi eve şimdi attım kendimi ağır bir iş olmasa bile gidip gelmek yoruyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…