- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
Canım benim de silik çıkmıştı hamileymisim hamilesin canım büyük ihtimalle ben hamile olduğum öğrenmeden önce başlamıştım idrara çıkmaya ve cok fazla gaz Problemim varayyy cok tsk ederım işte aradıgım cevabı en sonunda sen verdınbende az az yapıyıorum sıkışarak gıdıyorum hep bıde sılık çizgi cıktı ınsallah hamıleyımdır dua et bana
Canım benim benimde içimden ikizmissin gibi geliyor ay hadi insaAllah Rabbim hayırlısını versin inşaAllah canım sağlıklı sıhhatli hayırlı gebeliklerimi olur sonunda da inşaAllah sağ salim miniklerimizé kavusuruzSormadim daha erken diye ama ben daha hamile kalmadan önce bile ikiz goruyordum rüyamda hamile kaldıktan sonrada çok rüyalar gordum tabirleri hep iki kız diye çıkıyor keseyi bir gorsek de ondan sonra sorcam:)
Canım bununla ilgili bildiğim tek şey yumurtlamadan sonra 9 gün civarında dölleme olur diye biliyorum tabi bü kişiye göre değişebilir ama bu kadar erken belirtisi olmaz herhalde. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan istersen bi kan testi yaptır belki cikararkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
cvp verdiğin için tşk ederim :)Canım bununla ilgili bildiğim tek şey yumurtlamadan sonra 9 gün civarında dölleme olur diye biliyorum tabi bü kişiye göre değişebilir ama bu kadar erken belirtisi olmaz herhalde. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan istersen bi kan testi yaptır belki cikar
Rica ederim canim keşke yardimci olabilseydim. Evet canm onun için de erken. Bence sabret biraz adetinin geçikmesini bekle inşaAllah minigin tutunmustur güzel haberlerini alırsın minigine kavuşursun inşaAllahcvp verdiğin için tşk ederim :)
canım kanda da bu kadar erken çıkmıyormuş, en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş
sağol canım inşallahRica ederim canim keşke yardimci olabilseydim. Evet canm onun için de erken. Bence sabret biraz adetinin geçikmesini bekle inşaAllah minigin tutunmustur güzel haberlerini alırsın minigine kavuşursun inşaAllah
Amiiiin canım inşaAllah Rabbim hepimize sağ salim miniklerimizé kavuşmayı nasip etsinsağol canım inşallah
hayırlı ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni dilerim...
adet ağrısı gibi ağrım başladıAmiiiin canım inşaAllah Rabbim hepimize sağ salim miniklerimizé kavuşmayı nasip etsin
Hayır olsun insaAlla canımadet ağrısı gibi ağrım başladı
bir beyaz su gibi akıntım oldu, bir de turuncu renkte az bir leke geldi az önce
çok tuhaf
amin canımHayır olsun insaAlla canım
yok canm test yapmazlarda mıde bulantın gecmez şimdiden benım hala var 12. hafta azalmaya baslıyacak...günaydın canım mide bulantılı geçiyo benim bu hfta bizde 7+3 olduk öğlen doktoa gidicem kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım başka test falan yapıyolaarmı ki
Ay hadi insaAllah canım gorursunuz ben de yarın sabah gideceğim inşaAllah değerlerim artmıştır ben yarın ilk defa kadın doğuma gideceğim inşaAllah hersey yolundadır. .
Gittim canım 4 gibi filan çıkacak sonuç insaAllah degerimiz artmistir doktor daha kese görünmez dedi perşembe gel bakalım dedi inşaAllah cuma günü gideceğim canım sen nasilsin sen dr bu cuma gideceksin dimi keseye bakmayaCanım Merhaba.Gittinmi bugün doktora değerlerin falan nasıl çıktı.
canım benim 9 haftalık oldu rabbim sağlık versin bize inşallahsen kac haftalıksın ? ewt tam 1 ay kaldı iştahla yemek yememem inş..
amin inşallah canm bulantılarn azalıyo mu ?canım benim 9 haftalık oldu rabbim sağlık versin bize inşallah
Beta hcg 1429 çıktı çok şükür artmış içim rahatladıCanım Merhaba.Gittinmi bugün doktora değerlerin falan nasıl çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?