• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Selam kızlar bir hafta sonra bugün ilk defa ise gittim çok zor geldi eve şimdi attım kendimi ağır bir iş olmasa bile gidip gelmek yoruyor insanı
Gecmis olsun canım dikkat et kendine miniklerine,yormamaya çalış kendini. Ben de şimdi haber aldım kan değerimiz artmış 1429 olmuş çok şükür :KK36::KK36::KK36:

Gecmis olsun canım dikkat et kendine miniklerine,yormamaya çalış kendini. Ben de şimdi haber aldım kan değerimiz artmış 1429 olmuş çok şükür :KK36::KK36::KK36:
İstanbul da çalışmak zor metrobüs metro kullanılmıyor sabahları eve attım kendimi uzandim ahh ahh önceden eve gelir gelmez etrafı düzenlerdi akşam yapacağım yemeği dusunur ayarlardim şimdi direk kanepeye atıyorum kendimi :KK35:

Hadi insaAllah canım benim keselerimizi gorelim sonrada kalp atışlarımizi duyalim inşaAllah bol bol duÄ edelim birbirimize :KK15::KK36::KK36:
İnşallah inşallah ben daha kimseye söylemedim kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi dusunmuyorum bir an önce duysak iyi olacak çünkü surekli yalan söylüyorum grip oldum hastayım fln diye

İstanbul da çalışmak zor metrobüs metro kullanılmıyor sabahları eve attım kendimi uzandim ahh ahh önceden eve gelir gelmez etrafı düzenlerdi akşam yapacağım yemeği dusunur ayarlardim şimdi direk kanepeye atıyorum kendimi :KK35:
Olsun minigin ya da miniklerin iyi olsun da gerisi önemli değil valla ben süpürge filan yapmıyorum kaç gündür :KK23::KK23: aaaa istanbuldamisin canım ben de hakkari deyim eşim buraya atandı alışmaya çalışıyorum buralara çok zor ailemi çok özledim burda kimse yok:KK43:

İnşallah inşallah ben daha kimseye söylemedim kalp atışlarını duyana kadar söylemeyi dusunmuyorum bir an önce duysak iyi olacak çünkü surekli yalan söylüyorum grip oldum hastayım fln diye
Aynen ben de ailemé söylemedim zaten uzaktalar evham yaparlar iyice:KK33: inşaAllah hayırlısıyla pit pitlarimizi duyalim da söyleriz inşaAllah :KK36::KK36:

Olsun minigin ya da miniklerin iyi olsun da gerisi önemli değil valla ben süpürge filan yapmıyorum kaç gündür :KK23::KK23: aaaa istanbuldamisin canım ben de hakkari deyim eşim buraya atandı alışmaya çalışıyorum buralara çok zor ailemi çok özledim burda kimse yok:KK43:
Ayy çok zor senin için aileden uzak olmak ben hem eşimin ailesine hem kendi aileme çok yakinim hatta ailelerimiz bitişik oturuyor biz onlara 5 dk yürüme mesafesinde:) inşallah tez zamanda gorevi biter ailenize yaklasirsiniz

Ayy çok zor senin için aileden uzak olmak ben hem eşimin ailesine hem kendi aileme çok yakinim hatta ailelerimiz bitişik oturuyor biz onlara 5 dk yürüme mesafesinde:) inşallah tez zamanda gorevi biter ailenize yaklasirsiniz
Oyy maşaAllah ne güzel. Benim Ailem somada esimin ailesi istanbulda 15 tatilde bi oraya bi buraya uzak olmak zor inşaAllah ben seneye batıya atanirim en azından biraz daha yakın oluruz:21:

Oyy maşaAllah ne güzel. Benim Ailem somada esimin ailesi istanbulda 15 tatilde bi oraya bi buraya uzak olmak zor inşaAllah ben seneye batıya atanirim en azından biraz daha yakın oluruz:21:
İnşallah canım yaa çok zor iki ailede farklı yerde ben arada sıkıldım sizden surekli bir aradayiz diye takılıyorum ama çok uzak ta olmak zor olur allah yardımcı olsun

İnşallah canım yaa çok zor iki ailede farklı yerde ben arada sıkıldım sizden surekli bir aradayiz diye takılıyorum ama çok uzak ta olmak zor olur allah yardımcı olsun
Amin canim Allah razı olsun insaAllah Rabbim hayırlısıyla yakın bir yeré atanmayi nasip eder bana da biter artık bu gurbet lik. .

Ben geçen hafta yarın için devlet hastanesinden randevu almıştım ama cumartesi özele gidince vazgeçmiştim gitmeyecektim ellerin ayaklarım çok usuyor acaba kan tahlillerimi yaptırmak için gitsemmi diyorum. :KK58:

meraba hanımlar bayadır giremedim kim ne yazdı hiiç bilmiyorm yeni gelenler oldu mu ? 5 gündür yoktum.. kusmaktan hastaneye yatırdılar toplam 25 serum 5 iğne yedim..şuan bulantım hafifledi hastaneden çıktık çok şükür. sizde durumlar nasıl ?
Canım çok geçmiş olsun. Benim de bulantılarım başladı zor oluyor. Hele de benim gibi iştahlı biri için.
Bulantı için ilaç kullanıyor muydun?

Gunaydin kizlar.. 1 haftadir izinliydim bugun ise geldim hem idrar yollarimi hemde bagirsaklarim enfeksiyon kapmis. Dr ilac vermedi fazla munorol diye bir sey verdi 3 gune bir ic dedi.. ama bagirsaklardaki enfeksiyon gecmedi hala :KK43: 10 sona gel demisti dr yani bebegim 8 haftalikkken, ikili testi de yapariz dedi.. erken degilmi siz ce ??
Canim bana da 12. Haftam icin randevu verdi 12-14. Haftalarda olmasi gerekiyormus diye okudum bende. İkili test nedense beni geriyor umarim hayirli sonuclar aliriz

Merhaba kızlar,nasıl gidiyor miniklerle yaşam?
Bugün doktora gidebildim çok şükür.Kanamam oldugu icin cok korkmustum hatirlarsaniz.Kahverengiyse hic korkma dedi.Aktif bi kanama görünmüyor bolca dinlen,yorulma dedi.Bebegimizi de gördüm,kalbi atıyormuş çok şükür.Ama henüz cok minik ilerleyen haftalarda dinletirim dedi.
7 haftalık olduk bugün.Progestana başlattı,bir ay kullanacakmışım.Kullanan var mıydı aranızda bu kadar uzun mu kullanmalıyız?

Gittim canım 4 gibi filan çıkacak sonuç insaAllah degerimiz artmistir doktor daha kese görünmez dedi perşembe gel bakalım dedi inşaAllah cuma günü gideceğim canım sen nasilsin sen dr bu cuma gideceksin dimi keseye bakmaya
Herkes cuma gidicek sanirim :) ben de cuma günü gidecem inşallah keseyi görürüz çok merak ediorum genel durumunuz nası Hanımlar. .

Merhaba kızlar,nasıl gidiyor miniklerle yaşam?
Bugün doktora gidebildim çok şükür.Kanamam oldugu icin cok korkmustum hatirlarsaniz.Kahverengiyse hic korkma dedi.Aktif bi kanama görünmüyor bolca dinlen,yorulma dedi.Bebegimizi de gördüm,kalbi atıyormuş çok şükür.Ama henüz cok minik ilerleyen haftalarda dinletirim dedi.
7 haftalık olduk bugün.Progestana başlattı,bir ay kullanacakmışım.Kullanan var mıydı aranızda bu kadar uzun mu kullanmalıyız?
Merhaba canım geçmiş olsun ve gözün aydın. Progestan sanırım düşük olmayı engelliyor. Ben başından beri crinone jel kullanıyorum 12.haftaya kadar kullan dedi doktorum o da progesteron içeren bi jel. Miniklerimiz iyi olsun da ne gerekiyorsa yapariz:anneadayı:

Hadi insaAllah canım hayırlı haberlerle dönelim inşaAllah Rabbim bizimle olsun

Nasıl geçti canım görüşmen?

Bizimkine baya büyümüş dedi doktor. 7 hafta 1 günlükmüşüz bugün. Kalp atışlarını da duyduk çok şükür Elhamdülillah.

Bir de egzersiz olayını sordum. İlk 3 ayda kendini yormadan yürüyüş yapabilirsin dedi bir de yüzmeyi tavsiye etti. Bu yoga gibi şeyler için de 5. aydan sonra daha çok tavsiye ediyorlarmış.

Gunaydin kizlar.. 1 haftadir izinliydim bugun ise geldim hem idrar yollarimi hemde bagirsaklarim enfeksiyon kapmis. Dr ilac vermedi fazla munorol diye bir sey verdi 3 gune bir ic dedi.. ama bagirsaklardaki enfeksiyon gecmedi hala :KK43: 10 sona gel demisti dr yani bebegim 8 haftalikkken, ikili testi de yapariz dedi.. erken degilmi siz ce ??

Çok geçmiş olsun canım. Bizimki 7 haftalık. Önümüzdeki ay gel 2'li testi yapalım dedi. Bir de kan idrar testleri gibi şeyler verdi.

Back