2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

İnşallah bir sorun çıkmaz. Göbekten iğne de çok zor. göbeğim mosmor oldu acıyor da. İnşallah rabbim bebeklerimiz bize bağışlar.

meraba hanımlar bayadır giremedim kim ne yazdı hiiç bilmiyorm yeni gelenler oldu mu ? 5 gündür yoktum.. kusmaktan hastaneye yatırdılar toplam 25 serum 5 iğne yedim..şuan bulantım hafifledi hastaneden çıktık çok şükür. sizde durumlar nasıl ?

Merhabalar canım geçmiş olsun ben yeni geldim pazartesi öğrendim hamiş olduğumu yarın insaAllah k . Doğuma gideceğiz inşaAllah hersey yolundadir

çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım

Çooook geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, ben de merak etmiştim pek görünmüosun diye. Ben de bi serum yedim, resmen günleri sayıyorum. Allah güç ve sabır versin hepimize. Bu benim ikinci hamileliğim ve diğer hamileliğimden de hatırladığım kadarıyla bu günler en zor günler. Diğerinde üçüncü ayda düşük tehlikesi yaşadığım için bir ay yatmıştım ama yemek yiyebilio insan üçüncü aydan sonra ve yemek yiyebilince gücün ve moralin yerinde oluo, dayanabiliosun zorluklara. Biraz daha dişimizi sıkalım ve dua edelim, yavaş yavaş azalacak bu bulantılar ve bigün kendimizi normalde hiç sevmediğimiz şeyleri bile iştahla yerken bulacağız.

Canim cok gecmis olsun Rabbim bir daha gostermesin safi ismiyle sifa versin insallah.. Zor gunlerimiz bitmek uzere biraz daha sabretmemiz gerekiyor sonrasinda bugunleri hatirlamayacagiz bile ins.

Merhaba bende yeni geldim sayilir. Çok geçmiş olsunn...

UOTE="ismetbeyinbiricikhanimi, post: 44430361, member: 722826"]Yarın gideceğim dua edermisin bize inşaAllah değerlerimiz artmıştır kese oluşmaya başlamıştır inşaAllah amiiin[/QUOTE]
İnşallah canım oluşmuştur bi sorun olmadan görürsün sende

UOTE="ismetbeyinbiricikhanimi, post: 44430361, member: 722826"]Yarın gideceğim dua edermisin bize inşaAllah değerlerimiz artmıştır kese oluşmaya başlamıştır inşaAllah amiiin
İnşallah canım oluşmuştur bi sorun olmadan görürsün sende[/QUOTE]
Amiiin canım inşaAllah cok gerginim sabahı nasıl yapacağım heycanlıyim galiba

[/QUOTE]
Amiiin canım inşaAllah cok gerginim sabahı nasıl yapacağım heycanlıyim galiba[/QUOTE]

Benim de yarın sabah randevum. Keseyi görmüştü ama henüz içinde bir oluşum yok demişti. İnşallah dolu bir şekilde görürüz keselerimizi

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine,Allah ikinizi de korusun

Merhabalar canım geçmiş olsun ben yeni geldim pazartesi öğrendim hamiş olduğumu yarın insaAllah k . Doğuma gideceğiz inşaAllah hersey yolundadir
meraba canm çok sağol.. hoşgeldin aramıza Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah güzel haberlerle gel :)
çok geçmiş olsun.
çok sağolasın..
Çok geçmiş olsun canım
çok sağol canım benm..
Çooook geçmiş olsun
çok saol canım..
çok sağol canım benm .sana da geçmiş olsun. evet inşallah geçecek bu günler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..şu günler de çabucak geçsin inşallah .

Canim cok gecmis olsun Rabbim bir daha gostermesin safi ismiyle sifa versin insallah.. Zor gunlerimiz bitmek uzere biraz daha sabretmemiz gerekiyor sonrasinda bugunleri hatirlamayacagiz bile ins.
sağol canm amin cümlemize inşallah.. ah biticek biticek evet inşallah :)

Merhaba bende yeni geldim sayilir. Çok geçmiş olsunn...
meraba canım hayırlı olsun , hoşgeldin aramıza :) çok sağol canım .

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine,Allah ikinizi de korusun
çok sağol canm benm rabbim herkesin evladını korusun. hastanede bebeği sağlıklı görünce içim rahatladı maşallah dedm çok şükür dedim. çektklermi o an bi nebze de olsa unttum. doğunca tamamen unutulur illaki :)

Amiiin canım inşaAllah cok gerginim sabahı nasıl yapacağım heycanlıyim galiba[/QUOTE]

Benim de yarın sabah randevum. Keseyi görmüştü ama henüz içinde bir oluşum yok demişti. İnşallah dolu bir şekilde görürüz keselerimizi[/QUOTE]
Hadi insaAllah canım hayırlı haberlerle dönelim inşaAllah Rabbim bizimle olsun

Amiiin canım inşaAllah cok gerginim sabahı nasıl yapacağım heycanlıyim galiba

Benim de yarın sabah randevum. Keseyi görmüştü ama henüz içinde bir oluşum yok demişti. İnşallah dolu bir şekilde görürüz keselerimizi[/QUOTE]
Hadi insaAllah canım hayırlı haberlerle dönelim inşaAllah Rabbim bizimle olsun[/QUOTE]
Canım bizi perşembe günü çağırdı doktor keseyi görmek için cuma günü gideceğiz insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…