2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

CANIM HAYIRLI OLSUN.Insallah keseni görürsün yarın. Bende cuma günü doktora gitcem kesemi görebilmek icin.Zamanda geçmek bilmiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

CANIM HAYIRLI OLSUN.Insallah keseni görürsün yarın. Bende cuma günü doktora gitcem kesemi görebilmek icin.Zamanda geçmek bilmiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Amin canim hepimizin ki inşaAllah. Ya benim değerlerim nasıl acaba yarına kaç olur tahmini sen 5. Hafta da görmedin mi canim o zaman ben daha görmem herhalde offf kafamda deli sorular. Aynen zaman geçmek bilmiyor

lepistesks44424397 .!.:
Bende cuma gidicem insallah görebiliriz ya sabirsizlaniyorum vakit hiç gecmio

Herkese merhaba... ben de hamileyim ve hala şaşkınım :)
Aslında geçen yaza kadar bi sene olsun diye çok uğraştık sonra yazın eşimin ve benim başka sağlık problemleri çıkınca ara verdik hormonlarımızda problem çıktı insülin dirençlerimiz fırlamıştı,hamile kalayım diye yediğimiz içtiğimiz karışımlar pekmezler de kilolarımıza kilo katmıştı,neyse diyete başladık eşim de ben de kilo verdik hala da devam ediyoruz tabii benimki biraz değişti bikaç haftadır :) Geçen sene aylarca uğrasıp ne kadar stress yaşadık boşuna.. son adetim 30kasımdı..hamile kalıvermişim Allah nasip etmiş :) ayrıca öğrenmem de oldukça ilginç...bat 28 Aralıkdı. 23 üne kadın doğumdan randevu aldım durum nedir tedaviye mi başlasak diye bi görünmek istiyorum,önceki gün kendimi bir tuhaf hissettim..akşam eve dönerken gidip kan verdim beta hcg testi yaptırdım...o akşam mevlid kandili...aklımda hep anı şey dönüyor.. "Kûn feyekûn''..kan vermeye gittiğimde akşam ezanı okunuyordu..test sonucunu aldım 4.6..görevli 5ten küçük olduğu için kesin birşey söylemedi ve bikaç gün sonra tekrar edelim dedi...ayyyyyy ne düşüneceğimi şaşırdım..hiç kimseye söyleyemedim de..bu değer düşebilir de diye okudum nette birşeyler...bikaç gün kıvrandım ama..sonra pazar günü eşime söyledim gittik hemen test yaptırdık 5 günde 160 a çıkmıştı değer...Doktorumu aradım onunla konuştuk bu kadar hızlı artış ürküttü beni.. 2 gün sonra testi tekrarla yine konuşalım dedi... bu arada internetten okudum deli gibi..çoğul gebelik olabilir ya da mol gebelik üzüm gebelik de olabilir diye...Hayırlısına dua ettim hep...son testim 387 çıktı,doktorum normal buldu değeri çarşamba günü kkontrole gideceğiz inşallah keseyi görebiliriz bakalım.Kimselere de söylemedik daha :) eşimle ben... Ailelerimiz torun diye bekliyorlar olumsuz bi durum olursa üzülürler diye..ne bileyim işte aslında içim içimi yiyor anneannesine dedesine babannesine dayısına halalarına söylemek için .Çarşamba doktordan çıkıp söyleyeceğiz inşallah :) İlk defa sizle paylaşıyorum...Rabbim her isteyene nasip etsin kimse umutsuz olmasın..Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Sevgiyle...

Cok tesekkürler canım,gerçekten dinlenmek lazımmış,okulla pek mümkün olmuyor,cok yoğun calısıyorum,raporla dinlenmeye calisacagim mecburen.İnsallah tekrarlamaz.

Canım stres yapmamaya calis ve bolca dua et.Rabbim en hayırlısını bilir,insallah ikiniz de cok saglıklı bir sekilde yasarsiniz bu süreci.

ay
Canım cok sağol,nasıl korkmuşsundur çok iyi anlıyorum seni.Çok sükür görmüssün insallah ben de görebilirim.alalh bir daha bu korkuyu yasatmasin diyelim.Pazartesi ikimiz de hayırlı haberler alırız insallah.

Canim hiç moralini bozma.sırt üstü yat bir süre en azından karlar eriyene kadar.sakin kendini yorma ayakta çok fazla kalma.dr progestan verdi bana.kahverengi lekelenme devam ediyorken kontrole gittim gelişimi çok iyi kalp atisi çok güzel dedi yinede düşük riski %50 dedi.ama dr lari biliriz gerçekciler olan neyse söylerler.bardağin dolu tarafina bakiyorum.bana düşen bu çünkü moralin iyi olmalı sirt üstü yatmayi ve kendini yormamayi ihmal etme.herşey güzel olacak.

Hayırlı olsun,tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Biz de olmaz,olmuyo diyorduk erkenden ama Rabbim ol diyince oluyor.Esimle hep Rabbim kûn feyekûn derse olacak diyorduk.Sonsuz şükürler olsun.Çok sevindim adınıza
Canım Allah razı olsun,iyi ki burası var.İlk gün çok kötüydüm hep agladım,simdi biraz daha iyiyim çok şükür,çok merak ediyorum bebeğimi.Yarın Allah nasip ederse gidicez,insallah güzel haberlerle döneriz.Doktorlar gercekci oluyorlar evet :)Sen de en iyisini yapiyosun canim bebegin seninle,bunun tadini cikar tutunun birbirinize insallah.Saglikla kucaklarmiza alalim insallah hepimiz.Ben de hep uzaniyorum iyi geliyor galiba.

1000 üstü olursa kese görünürmüş

Kizlar bufun tekrar kanamam oldu ctesi gece verdigim kanda bthcg 4190 , bu sabah 5553 cikti. Kese gorunuyor ama bebek ne zaman gorunur acaba?

Amin canim hepimizin ki inşaAllah. Ya benim değerlerim nasıl acaba yarına kaç olur tahmini sen 5. Hafta da görmedin mi canim o zaman ben daha görmem herhalde offf kafamda deli sorular. Aynen zaman geçmek bilmiyor

Canim ben geçen hafta gitmiştim doktora. Olusumun daha çok yeni olduğunu soyledi.hcg 174 çıkmışti.kesemin gorunmesi için biraz geç randevu aldim ama meraktanda catliyacagim.tahminim cuma günü gittigimde 6.hafta içinde olacağım.

Canim hayirli olsun.Allah kismet ederse ayni zamanlara denk geliyoruz.benimde son adetim 1 aralikti.Tekrar adet olmam gereken tarih 27 aralikti.2 gun geçer gecmez test yaptım silik cizgi çıktı ve o gun hemen doktora gittim fakat ultrasonda gözükmedi.hcg 174 cikti.simdi cuma gününü bekliyorum. .

aaaa ne güzel aynı zamanlara denk geleceğiz inşallah ,hayırlı olsun canım:)) ultasonda görünmesi için sanırım 1500lere yaklaşması gerekiyormuş ondan doktorum bekletti biraz çarşamba gideceğim. Haberleşiriz ..inşallah hep güzel haberler paylaşalım :)

Kizlar bufun tekrar kanamam oldu ctesi gece verdigim kanda bthcg 4190 , bu sabah 5553 cikti. Kese gorunuyor ama bebek ne zaman gorunur acaba?
Ben 7. haftadayım henüz görmedik canım. HCGn yükseliyorsa inşaallah bir sıkıntı yoktur. Bol bol ya mübdiu çekebilirsin.

Sağlıklı bir gebelikse Beta iki günde iki katına katlanıyor ve 2500 olunca kese görünüyor. İnşallah siz de görürsünüz.

Ay hadi insaAllah canım gorursunuz ben de yarın sabah gideceğim inşaAllah değerlerim artmıştır ben yarın ilk defa kadın doğuma gideceğim inşaAllah hersey yolundadır. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…