- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Hayırlı olsun ama ertelemeden dr gidin belki kan sulandırcı iğne verir. Ben de aynı durumdayım coraspin kullanıyordum Hamile kalır kalmaz iğneye de başlattı doktorum.merhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum
Cok geçmiş olsun,cok haklısın ben de yoruldugum icin oldugunu düsünüyorum.Biraz temizlik yaptim iyiyim diye ama hamilelikte iyi olmaya aldanmamalı çok dikkatli olmalıymışız.İnsallah tekrarlamaz diyelimKizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Lutfen lutfen dikkat edin kendinize. Benim agrilarim gectigi icin normal hayatima devam ettim. Dun biraz temizlik utu yaptim. Az daha bebegimden oluyordum. Kendinize iyi bakin bebekten baska bic bisi dusunmeyin
kan pıhtılaşması mı var sizde?Hayırlı olsun ama ertelemeden dr gidin belki kan sulandırcı iğne verir. Ben de aynı durumdayım coraspin kullanıyordum Hamile kalır kalmaz iğneye de başlattı doktorum.
Evet, ikinci kayıptan sonra test yapılınca çıktı.kan pıhtılaşması mı var sizde?
Cok gecmis olsun canim. İlk aylar cok onemli kesinlikle bol bol dinlenmek gerekiyor. Ben de her disari ciktigimda kahve lekeler oluyordu ama doktor her seferinde kirmizi olmadikca sorun yok oanik yaoma diyordu. Bende bol bol dinlenmeye calisiyorum, ins senin de tekrarlamaz kendine dikkat etHerkese merhaba,hamileligini yeni öğrenenleri,bebeklerinin kalp atısını dinleyenleri tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
Dün malesef benim de lekelenmem oldu.Koyu kahve renginde.Cok korktum ve acilen doktora gittik gece ama doktor izindeymis ve kücük bir ilcedeyiz başka bir doktor da yok.Acildekiler biz anlamayiz sadece kan alıp gebelik var mi diye bakabiliriz dediler.Degerim yüksek ciktı.Cevre illere de gidemedik asiri kar var ve yollar kötü.Bu belirsizlikle eve geldik.Pazartesiyi bekliyorum doktor gelir de bebegimi görebilirim insallah.Daha kalp atıslarini duymadık.
Dua edin bize lütfen
Cok geçmiş olsun,cok haklısın ben de yoruldugum icin oldugunu düsünüyorum.Biraz temizlik yaptim iyiyim diye ama hamilelikte iyi olmaya aldanmamalı çok dikkatli olmalıymışız.İnsallah tekrarlamaz diyelim
cok geçmiş olsun, benim ilk gebeliğim ama evham yapıp pıhtılaşma için test verdim salı günü belli olacak var mı yok mu. İnşallah yoktur ama varsa da iğneye başlamak için geç kamış sayılmam umarım. Salı günü 5+5 te oluyorum.Evet, ikinci kayıptan sonra test yapılınca çıktı.
içini ferah tut ve bol dua et. İnşallah yoktur birşey Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir.merhaba arkadaşlar,ben de geçen perşembe kalp atışlarını duydum.Doktor 109 atıyor dedi.Normali 120 olmalıymış.Bir de yolk kesem bayağa büyük.Bu durum da bebeğin anamoli olma riski olduğunu gösteriyormuş.Bebeğimin de 10 gün geriden geliyor gelişimi.Çok moralim bozuk.Her an her şey olabilirmiş.Haftalık olarak kontrollere gideceğim.Gözetim altında olacakmışım.Bir daha ki gittiğim de kalp atışını duyamayabilirmişim.Rahimlerin içini ancak ALLAH bilir.Yüce Mevlam hepimize sağlıklı akıllı bıdıklar verir inşallah.
inşallah arkadaşım..içini ferah tut ve bol dua et. İnşallah yoktur birşey Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir.
Gecmis olasun canim korkma. Benim de ilkin gormedi doktor bana dusuk yapmisim muammelesi yapti. Parca dustu de sen mi gormedin acaba dedi ama kan yuksek cikinca daha dikkatli bakti ve gordu. Kandanciktiysa korkma dinlen. Bende oazartesi gidecegim insallah...Herkese merhaba,hamileligini yeni öğrenenleri,bebeklerinin kalp atısını dinleyenleri tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
Dün malesef benim de lekelenmem oldu.Koyu kahve renginde.Cok korktum ve acilen doktora gittik gece ama doktor izindeymis ve kücük bir ilcedeyiz başka bir doktor da yok.Acildekiler biz anlamayiz sadece kan alıp gebelik var mi diye bakabiliriz dediler.Degerim yüksek ciktı.Cevre illere de gidemedik asiri kar var ve yollar kötü.Bu belirsizlikle eve geldik.Pazartesiyi bekliyorum doktor gelir de bebegimi görebilirim insallah.Daha kalp atıslarini duymadık.
Dua edin bize lütfen
Cok geçmiş olsun,cok haklısın ben de yoruldugum icin oldugunu düsünüyorum.Biraz temizlik yaptim iyiyim diye ama hamilelikte iyi olmaya aldanmamalı çok dikkatli olmalıymışız.İnsallah tekrarlamaz diyelim
Bende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnn
Gazli anne adaylari merhaba
Nasılsınız? Hamilelik nasil gidiyor?
Bende bulantilar başladı. Sizde durumlar nasıl?
Herkese merhaba,hamileligini yeni öğrenenleri,bebeklerinin kalp atısını dinleyenleri tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
Dua edin bize lütfen
İçini ferah tut. Çok dua et canım. Ne haberler duyuyoruz. Bebeği alalım diyorlar bebek sapasağlam doğuyor. Dualarına da amin inşallah..merhaba arkadaşlar,ben de geçen perşembe kalp atışlarını duydum.Doktor 109 atıyor dedi.Normali 120 olmalıymış.Bir de yolk kesem bayağa büyük.Bu durum da bebeğin anamoli olma riski olduğunu gösteriyormuş.Bebeğimin de 10 gün geriden geliyor gelişimi.Çok moralim bozuk.Her an her şey olabilirmiş.Haftalık olarak kontrollere gideceğim.Gözetim altında olacakmışım.Bir daha ki gittiğim de kalp atışını duyamayabilirmişim.Rahimlerin içini ancak ALLAH bilir.Yüce Mevlam hepimize sağlıklı akıllı bıdıklar verir inşallah.
Bende de heterozigot çıktı kan pıhtılaşmasında ilk bebeğimin kalbi atmadığı için aldılar ama aspirin kullanıyrm sadece kan sulandırıcı iğne vermedi doktr gerek yokmuşmerhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum
Evet canim 7. Haftada basladi. Bende oyle yapmaya calisiyorum ama bakalim ne olur.Gazlar tam gaz devam, sicak tutmak biraz iyi geliyor. Senin bulantin olmuyordu canim yeni mi basladi? Umarim en kisa zamanda hafifler sık sık yemek yemeye calis, tuzlu cubugu da unutma :)
Sata göre mi 6 hafta olcak canm beta kaçtı senn haftaya bi git ozamnBende görünmez die gitmedim sabretmeyr calisiorum önümüzdeki hafta 6 haftalik olcak inşallah iyidir değilmi daha fazla bekleyemicem
Evet canim sat 28 kasim. Adetim 3 gün geçmişti kan tahlili yaptırdım 8 86 ydi.goqce .!.:Sata göre mi 6 hafta olcak canm beta kaçtı senn haftaya bi git ozamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?