Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ne kadar guzel çok sevindim allah bizlere de nasip etsin insallah..Slm kızlar bugün bebişimi gördüm çok mutluyum
Evet çok güzel Allah herkese nasip etsinAyyy ne kadar guzel çok sevindim allah bizlere de nasip etsin insallah..
benim de tup bebek canım. Rabbim bunu korusun inşallahtüp bebek canım evet 2 kaybım var
Kizlar doktorunuzun odasinda kac dakka duruyosunuz? Doktorumun herhangi bir eksikligini gormedim ama muayenelerim cok kisa suruyor gibime geliyo ve hep doktor mu degistirsem diye dusunuyorum
Valla canim benim gaz durumu ayni.sogukmu alıyorum yoksa hamisliktenmi bilemedim.Gazli anne adaylari merhaba
Nasılsınız? Hamilelik nasil gidiyor?
Bende bulantilar başladı. Sizde durumlar nasıl?
Gazlar tam gaz devam, sicak tutmak biraz iyi geliyor. Senin bulantin olmuyordu canim yeni mi basladi? Umarim en kisa zamanda hafifler sık sık yemek yemeye calis, tuzlu cubugu da unutma :)Gazli anne adaylari merhaba
Bende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnnBen bir kere gittim. Bir de pazartesi kontrol için gideceğim. O gittiğimde 15 dakika kalmışımdır. Ultrason ile baktı.
Ama hiç doğru düzgün bilgilendirme yapmadı. İlk bulduğum doktora gitmiştim. Medipol de özlem Aras diye bir doktordu. Şu an doktor araştırıyorum.
Bende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnn
merhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum
Bu haftalarda bulantılar tavan yapar canım,sabah uyandığımda direk çubuk krakere saldırıyordum ama şimdi tam tersi acaip tiksindim hatta çubuk krakeri 2 defa kustumGazli anne adaylari merhaba
evet corasprin kulanıyorum
Slm kızlar anadolu yakasında cenk demiri kesinlikle tavsiye ederim onkoloji hastanesinde ve dragos gülen tıp merkezindeBende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnn
canım kayıplarının sebepleri belli mi bende en cok bundan korkuyorum. Rabbim bu kezkini sana bağışlasınmerhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum