2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba arkadaşlar. Bende 28 kasımda son adetimi olmuştum. Hasta olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Kan tahlilinde beta hcg 886 çıktı. Ama ben daha çok küçük die henüz doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem inşallah. Sizce gitmelimiydim hemen meraktan oluorum aslında ama kesenin gorunmemesinden korkuyorum

Canım benim de sat a göre 7 hafta ama doktor kese ölçümü yaptı 5 hafta dedi.
Değerlerin senin de benim gibi miydi canım? Ben pazartesi tekrar kan vermeye gideceğim. Bir de kese oluşumu bhcg 1000' lerin üzerine çıkmadan görünmüyormuş. Doktora bu değerleri gördükten sonra mı gittin yoksa öğrenir öğrenmez mi?

Ben de senle aynıyım canım sat 29 kasım 31 aralıkta öğrendim ben de 77.6 benimki de düşük geldi bana ama geç yumurtladığımız için geç döllenme sanırım...
Bir geç döllenme vakası daha :) hayırlı uğurlu olsun. Doktora gittin mi? Ben henüz gitmedim.

Bence bekle tatlım gitsen görünmeyebilir bn 7 haftalığım die gitmiştim 6+3 cıktı gözüktü kesede bebişde ama bazı arkadaşların gözükmemiş beklemek en iyisi

Kizlar 2li test hakkinda ne dusunuyorsunuz? Birde fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi, saglik ocaginin yapabilecegi bir test olsa keske

Bence bekle tatlım gitsen görünmeyebilir bn 7 haftalığım die gitmiştim 6+3 cıktı gözüktü kesede bebişde ama bazı arkadaşların gözükmemiş beklemek en iyisi

Bende görünmez die gitmedim sabretmeyr calisiorum önümüzdeki hafta 6 haftalik olcak inşallah iyidir değilmi daha fazla bekleyemicem

Bir geç döllenme vakası daha :) hayırlı uğurlu olsun. Doktora gittin mi? Ben henüz gitmedim.
Salı günü gideceğim canım inşallah bir sorun yoktur ve değerim yükselmiştir. Kese görünmez daha heralde. Bir de kasıklarım ve belim çok ağrıyor hala adet olacakmışım gibi ve bu durum korkutuyor beni ya...

Bende de aynı merak etme.

o ağrı hepımızde var 3 ayd asürücek canım

Herkese merhabalar
bugün dr a gittim ve bebişimin kalp atisini duydum.çok heyecan verici çok güzeldi.Allah herkese bu güzelliği yaşatsin.on gün önce kanamam olmustu ve çok stresli zamanlar yasamistim.daha hamileligin basi diye bebiş küçük diye normal hayata devam edince yormuşum kendimi.şimdi akillandim tabii.ve hep pozitif olmaya calisiyorum.bugün hele daha farklı hissediyorum.çok çok çok güzel bir duygu.bebişim 7+1 olmuş darısı diğer haftaların başına dikkat edin kendinize stresten uzak güzel hamilelikler....

maşallah ne güzel darısı bize canım yorma kendini

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. DARISI BAŞIMIZA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…