2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar doktorunuzun odasinda kac dakka duruyosunuz? Doktorumun herhangi bir eksikligini gormedim ama muayenelerim cok kisa suruyor gibime geliyo ve hep doktor mu degistirsem diye dusunuyorum

Kizlar doktorunuzun odasinda kac dakka duruyosunuz? Doktorumun herhangi bir eksikligini gormedim ama muayenelerim cok kisa suruyor gibime geliyo ve hep doktor mu degistirsem diye dusunuyorum

Ben bir kere gittim. Bir de pazartesi kontrol için gideceğim. O gittiğimde 15 dakika kalmışımdır. Ultrason ile baktı.

Ama hiç doğru düzgün bilgilendirme yapmadı. İlk bulduğum doktora gitmiştim. Medipol de özlem Aras diye bir doktordu. Şu an doktor araştırıyorum.

Gazli anne adaylari merhaba
Nasılsınız? Hamilelik nasil gidiyor?
Bende bulantilar başladı. Sizde durumlar nasıl?

Gazlar tam gaz devam, sicak tutmak biraz iyi geliyor. Senin bulantin olmuyordu canim yeni mi basladi? Umarim en kisa zamanda hafifler sık sık yemek yemeye calis, tuzlu cubugu da unutma :)

Bende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnn

Bende medipolde sema hanimin methini cok duydum ama randevu alamadim marta kadar doluydu en son. Anadolu yakasinda iyi bir doktor bulursan bana da haber verir misnn

canım ben sana istanbul tüp bebek aret kameri öneririm beşiktasta hem cok yakın hem bı arastır ıstersen

merhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum

Bu haftalarda bulantılar tavan yapar canım,sabah uyandığımda direk çubuk krakere saldırıyordum ama şimdi tam tersi acaip tiksindim hatta çubuk krakeri 2 defa kustum

yani 2 kürdaj bu haftalar çok zooor dr gidemedim çook kar yağıyor dışarı bile çıkamıyoruz

Slm kızlar anadolu yakasında cenk demiri kesinlikle tavsiye ederim onkoloji hastanesinde ve dragos gülen tıp merkezinde

merhaba bende 5+2 haftalık hamileyim benim biraz sıkıntılı çünkü bundan önce 6 haftalık iki kalp durması sonucu kürtajım var o nedenle çooook korkuyorum
canım kayıplarının sebepleri belli mi bende en cok bundan korkuyorum. Rabbim bu kezkini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…