ewet beklemek gerçekten çok zor. tekrar bhcg ne bakılmadı mı canım artış için. İstersen bi kan daha ver için rahatlar, kan testi idrardan daha kesin. özellikle belli aralıklarla düzenli artışların olması.
Kizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.Canim bende senin gibiyim.benimde hcg 174 cikti.doktor haftaya gel dedi. Haftaya gittigimde keseyi goremezsem diye cok korkuyorum.Insallah ikimizde goruruz.
Kizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Lutfen lutfen dikkat edin kendinize. Benim agrilarim gectigi icin normal hayatima devam ettim. Dun biraz temizlik utu yaptim. Az daha bebegimden oluyordum. Kendinize iyi bakin bebekten baska bic bisi dusunmeyin
Geçmiş olsun inşallah bişey olmazKizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Lutfen lutfen dikkat edin kendinize. Benim agrilarim gectigi icin normal hayatima devam ettim. Dun biraz temizlik utu yaptim. Az daha bebegimden oluyordum. Kendinize iyi bakin bebekten baska bic bisi dusunmeyin
Geçmiş olsun, dikkat etmek lazım ilk üç ay çok önemli ve riskli. Allah yardımcınız olsun.Kizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Inşallah hiçbir sıkıntı olmaz. Endişelerimiz doğuma kadar sürecek galiba. Forumda herkes aynı.Gunaydin kizlar bugun doktora gidicez bakalim bebisim nasil buyumus muu :)) bir yandan bu heyecan var bir yandan da acaba bir sorun var mi ins yerindedir diyorum. Her doktor oncesi ayni endiseleri yasiyorum(
Canım AMAN diyim.Dikkat edelim lütfen.Valla bende kendimi yormamaya calısıyorum.En fazla yemek yapıyorum.Geçmiş olsun canım tekrardanKizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Merhaba bende aynı durumdayım karnım aşırı sis ve gaz sıkıntısı çekıyorum birde agrim var sanki karnını mengene ile cekiyorlar sende karın ağrısı oluyor mu bu şekilde bugün doktora gidicem bi sorun olmasından korkuyorumArkadaşlar ilk Haftalarda aşırı gazı olurmu.Sabah akşam süt içiyorum.acaba omu yapıyor. Karnim gazdan aşırı şiş. Gören 4 haftalik degil 4 aylik hamis der.
sizlerde gaz sorunu oldumu ve nasıl astiniz?
Canım bende karın agrısı aşırı değil de bazen kasılmalar oluyor.Merhaba bende aynı durumdayım karnım aşırı sis ve gaz sıkıntısı çekıyorum birde agrim var sanki karnını mengene ile cekiyorlar sende karın ağrısı oluyor mu bu şekilde bugün doktora gidicem bi sorun olmasından korkuyorum
Bende öyle düşünüyordum ama ben kan testinden sonra doktora kontrole gitmedim salı gidecektim korktugum için şimdi bi randevu aldım 14.45de ne diyecek doktor bakalim mutlaka paylasirim çünkü çok rahatsız olmaya başladım ben sanki 6-7 aylık hamileyim sağa sola donemiyorum yatakta surekli huzursuzumCanım bende karın agrısı aşırı değil de bazen kasılmalar oluyor.
Doktor dönüşünü bizimlede paylaş.
Ben gaz olayına bağlıyorum karnımdaki kasılmaları ve birde rahim kendini hazırlıyormuş.Oyüzden dir diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar. Ben de yılın son günü 31 aralıkta hamile olduğumu öğrenenlerdenim. Hamileliğimi erken gebelik testiyle öğrendim ve aynı gün kan vermeye gittik. Bhcg değerim 25 çıktı sanırım çok yeni bir gebelik. Bu arada sat 28 kasımdı fakat adet düzenim değişkendir 30-32-35 günde bir oluyorum ve öyle sanıyorum ki adetimin 24-25. gününde yumurtladım. Bu tarz geç döllenmeyle hamile kalan var mı? Sata göre hesapta bebek bugün 5 haftalık çıkıyor ama değer düşük gördüğünüz gibi.
Günaydın kızlar. Ben de yılın son günü 31 aralıkta hamile olduğumu öğrenenlerdenim. Hamileliğimi erken gebelik testiyle öğrendim ve aynı gün kan vermeye gittik. Bhcg değerim 25 çıktı sanırım çok yeni bir gebelik. Bu arada sat 28 kasımdı fakat adet düzenim değişkendir 30-32-35 günde bir oluyorum ve öyle sanıyorum ki adetimin 24-25. gününde yumurtladım. Bu tarz geç döllenmeyle hamile kalan var mı? Sata göre hesapta bebek bugün 5 haftalık çıkıyor ama değer düşük gördüğünüz gibi.
Arkadaşlar bugünlerde bulantılarım en yoğun seviyede, adım atsam çıkarıyorum afedersiniz. İçtiğim su bile midemde durmuyor. Dün mecburen acile gittik, serum taktılar. Heralde bu haftayı böyle arada serumlarla atlatıcaz. Bi iki haftaya hafifleme evresine girermiş bulantılar ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Başka benim durumumda olan var mı?
Ben de senle aynıyım canım sat 29 kasım 31 aralıkta öğrendim ben de 77.6 benimki de düşük geldi bana ama geç yumurtladığımız için geç döllenme sanırım...Günaydın kızlar. Ben de yılın son günü 31 aralıkta hamile olduğumu öğrenenlerdenim. Hamileliğimi erken gebelik testiyle öğrendim ve aynı gün kan vermeye gittik. Bhcg değerim 25 çıktı sanırım çok yeni bir gebelik. Bu arada sat 28 kasımdı fakat adet düzenim değişkendir 30-32-35 günde bir oluyorum ve öyle sanıyorum ki adetimin 24-25. gününde yumurtladım. Bu tarz geç döllenmeyle hamile kalan var mı? Sata göre hesapta bebek bugün 5 haftalık çıkıyor ama değer düşük gördüğünüz gibi.
Tatlım cok gecmiş olsun şükür ki bişey olmamış bebişine Allah korumuş dikkat et kendineKizlar dun gece kanamam oldu. Acile gittim hemen. Doktor once normal ulrrasyon ve alttan bakti ikisinde de goremedi. Parca dustumu dedi yok dedim. Kan testi yaptim 4190 cikti. Tekrear ultrasyondan bakti bu sefer gordu. 2 tane kese var dedi. Ama dusuk tehlikem var. Hep yat hic kalkma dedi. Ptesi yine gidecegim ins birsey olmaz.
Canım cok sevindimm tuttu yani öylemi totemin maşallah rabbim sizi hiç ayırmasınnnteyzoşlar bende bugun kan sonucumu aldım 10 .günüm değerim 300 çıktı. Tek çift farketmez sağlıklı sıhatlı gelsın bebeklerım
Canım cok sevindimm tuttu yani öylemi totemin maşallah rabbim sizi hiç ayırmasınnn
İkiz mi peki vördük mü keseyiiievet canım sildirtmedi bebişkolarım takvivimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?