Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de 3-4 gece çok kalitesiz uykularım oldu.
ama dün akşam şükür normale döndü.
wc molaları hariç uyanmadım.
karnım beni biraz rahatsız ediyor. büyük sayılmaz ama karnımın üstüne yatmaya çalışıyorum sanki.
dönerken vs dikkat etmiyorum. o nedenle çok uyanıyorum.
dün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
dün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
kıyamam geçmiş olsun onada ben 7 aydır korudum kendimi geçen çok iş yaptım hiç dinlenmedim sanırım bağışıklığım zayıfladı hemen girdi virüs.
artık yormıcam kendimi.
kıyamam geçmiş olsun onada ben 7 aydır korudum kendimi geçen çok iş yaptım hiç dinlenmedim sanırım bağışıklığım zayıfladı hemen girdi virüs.
artık yormıcam kendimi.