- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.681
Yok bende dün öyleydim bir iyiyim bir iyiyim bugün yine biraz ağrım var psikolojim iyi değil yine yani bir günlüktü . Demek dalgalanma geçirecez böyle bir iyi bir kötü...arkadaşlar bendede çok vardı. bu sabah hiç yok gitmiş ağrı öyle uyandım. sıkıntı yoktur heralde dimi çok relaxım bide
Sizin iş zormuş Allah kolaylık versin bende çalışıyorum 8-5 o bile zorluyor bazenÇalışıyoruummmm maleseffff hemde 12 saat
Ooo birde son ayları gör mide yanması mı dersin nefes darlığımı dersin gece boyunca 5-6 giren kramp mı dersin bu iyi günler...Gunaydiinn ..gece. bir türlü uyuyamadim arada sancı girdibebis şimdiden başladı uyutmamaya:)
Allah hayırlı etsin hoş geldin...merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve allah kısmet ederse ağustosta bebeğimiz bizimle birlikte olacakkk
Yaaa birde pinpirikliyim ki Allah yardım etsin bizlere :)Ooo birde son ayları gör mide yanması mı dersin nefes darlığımı dersin gece boyunca 5-6 giren kramp mı dersin bu iyi günler...
Aynen canım valla
Kasıklarım çok ağrıyor.
Dış gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum bu Cumartesi randevu aldım.
Çok endişeliyim yeni başladı bu durumumda.
Ya kese olmaz ya dış gebeliksem ya başka bişeyse diye.
Çok panik durumdayım.
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı ansip etsin hepimize...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-agustos-annelerinin-listesi.777277/EYLÜLDENİZ MERHABA, ya ben yaptığın listeyi bulamıyorum linki yollarmısın bidaha?
Gunaydiinn ..gece. bir türlü uyuyamadim arada sancı girdibebis şimdiden başladı uyutmamaya:)
EVET YA BEN DE UŞAKLIYIMUŞAKTA OTURYORUM ÇOK SEVİNDİM CANIMÖle mi cnm sevindim
usakliyim bende sen
Yok bende dün öyleydim bir iyiyim bir iyiyim bugün yine biraz ağrım var psikolojim iyi değil yine yani bir günlüktü . Demek dalgalanma geçirecez böyle bir iyi bir kötü...
Dün ve bugün olmadı ama. Olmaması sıkıntı değildir herhalde değil mi ? Halimize bak ya olsa merak olmasa merakevet bnde de oldu mesele dün sola girdi 30 sn filan sonra gidiyo.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Sonra da hiç üzülme. Kimyasal gebeliğin arkası hamilelik diyorlar. Benim bir arkadaşım da yaşadı ve diğer ay hamile kaldı. Rahim kendini temizliyor diye düşünüyorum ben. Bir de sağlıklı olsalardı düşmezlerdi öyle düşün. Benim adet düzenim genelde 35-36 gündü. Adetten 9 gün önce falan lekelenme oldu. Tahmin ettim yerleşme kanaması olduğunu. Tahlil yaptırdım değerlerim 23-41-125-221-411 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Lekelenmem hiç bitmedi.Hatta arada bi iki damla kanama da oldu.411den sonra zaten kanama başladı. Doktor ilaç falan vermedi.Kese vs görünmemişti zaten geç döllenme olduğu için. 44.günde adet oldum. 6gün falan sürdü. Normal addetten daha yoğundu.Dedikleri kadar sancılı değil ama normal adetten biraz daha ağrılı ve yoğun oldu. Sonrasında da yumurtlama için ovulasyon testi aldım. Bir yandan da ateşimi ölçtüm sabahları. Yumurtlama günümü ovulasyon testi ile anlayamadım bu ay .Isı ile yaklaşık tahmin ettim. Çalışmaları aksatmadım. Sen de şimdi düzenin değişeceği için istersen ovulasyon testi ile ateş ölçme yönteminin ikisini aynı anda kullan arkadaşım. Gönlünü ferah tut. Kimyasal olabiliyorsa gerçeği de en kısa zamanda olacak inşallahMerhaba bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım adet günüm 10 gün geçti gebelik oluşmuş ancak gelişmemiş kanamam oldu ama normal adet knaması gibi olmadı düşük olduğu için daha farklı bir kanama oldu. Senin ne kadar sürmüştü reglin geciktimi? Bizde bebek istiyoruz hemen kalmışsın acaba bende klbilirmiyim çok endişeliyim adet düzenim bozuldumu vs diye tecrübeni paylaşırmısın benimle
Hoş bulduk :)YENİ GELEN TAZE HAMİŞLER HOŞGELDİNİZZZ
Hayırlı olsun :)merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve allah kısmet ederse ağustosta bebeğimiz bizimle birlikte olacakkk
aynen ya bn dk da bir wc ye gidiyorum bide bişey var mı diye hala kafayı yedimDün ve bugün olmadı ama. Olmaması sıkıntı değildir herhalde değil mi ? Halimize bak ya olsa merak olmasa merak
Çalışıyoruummmm maleseffff hemde 12 saat
aynen ya bn dk da bir wc ye gidiyorum bide bişey var mı diye hala kafayı yedimbir kalp atışı duysam hafifliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?