- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.441
aynen canım banada zaman dakika hiçbir şey geçmiyor bugün bir arkadaş dediki ultrasondaki şimdiki hallerinin keyfini çıkar çünkü ilerde büyüdümü tam boyut alamıyorlar şimdiki gibi görünmüyor dedi. bende görünce dünyayı unutuyorum geçmiyor zaman birazn önce oynasın içimde hamilelik başlasın hastalık gibi hisler bitsin ya bide tatile gidebilsem bu sene allahtan başka bişe istemem inş. :)Sorma o kadar gariptim bugün büyüdüğünü gördükçe, içim içim sığmıyor öpmek koklamak isitiyorum..
Ve günler geçmiyor bana25. haftalar falan çok uzak geliyor, her gün gün sayarsam olacağı bu
evet canım memnunumSen memnun musun asiye hanimin ilgisinden ben kizimda ona gidiyordum cok ilgisiz geldi bana hizmet hastanesi simdilik daha ilgili ama ilerde ne olur bilemem fiyata gelince 137 tl muayene ucreti var sen ne kadar oduyorsun canim
hayır alttan olmuyor ki benim bildiğim ? ? ?ikili tarama herkesin alttan ultrasonla mı oldu
http://beylikduzutipmerkezi.com/Beylikdüzü medilife :/ canım Küçükçekmece öğle bir yer duymadım tip merkezi die :/
Sorma canımın içi acayip sinirlenirim hopladi duyunca sanki çok zenginizde.Nasil bir ucret tarifesiymis o oyle.soymaya insan mi ariyorlar tovbe tovbe.Perinatolog demistir yuksek ihtimal. Ben gecen hafta ici samsun'da 70 muayeneye 60 da ikili teste vermistim.
http://beylikduzutipmerkezi.com/
Bak yazdım bura çıktı, araştırsan çok bulursun daha, telefon et önce ücretini sor ona göre karar verirsin canım
Aynennn canım yaaa hastalık benzetmesi çok iyi:) İnşallah gönlüne göre olsun ama dileklerini sınırlı tutma, herşeyi gönlüme göre ver de:)aynen canım banada zaman dakika hiçbir şey geçmiyor bugün bir arkadaş dediki ultrasondaki şimdiki hallerinin keyfini çıkar çünkü ilerde büyüdümü tam boyut alamıyorlar şimdiki gibi görünmüyor dedi. bende görünce dünyayı unutuyorum geçmiyor zaman birazn önce oynasın içimde hamilelik başlasın hastalık gibi hisler bitsin ya bide tatile gidebilsem bu sene allahtan başka bişe istemem inş. :)
Amin canım benim,amin inşallah.Estagrufullah canim ne kusuru,hep birlikte dertlesip paylasiyoruz sunun surasi... Tek sigindigim yuce Rabbim zaten. Hayirlisi deyip gonlumdeki duayi dilime dokuyorum baska yapacak bisey yok.Allahim hepimizin evladini korusun,saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip olsun hayirlisiyla
Yaptirdi canim 180 odedim 16 ocakta yaptirmistim yeni yani..Canım ikili test yaptırdın mı? Yaptırdıysan ne kadar ödedin? Hizmette 400 alıyorlar ikili kan testi için dedi bi arkadaş, ben ayın 9 unda gidicem olmazsa ararım fiyat sormak için.
Canım benim gebeliğin başlarından beridir eşim ,bilen arkadaşlar fln hep onu yapma,bunu yapma der,eşim iş yapma der sürekli,ama mümkün mü.... Allah a emanet ediyorum diyorum ve işime bakıyorum iyi olduğum sürece..inanç çok önemli,insana çok ciddi güç veriyorHep bu söylediklerini hatrlasak yeter yani, evhamlar vesveseler asla zarar veremez o zaman bize...
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah bebeğine birşey olmaz herşey düzelir inşallahmerhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim iyi geçiyor ama tek sıkıntımız toksoplazma doktorlar bebeği almak istediler ama ben istemedim onun için 4 . ayda amniyo sentes yapılacak diyolar antibiyotik kullanyorum şimdi dua istiyorum herkesten bebeğime bişey olmasın diye(((((((((
Evet canim ben giderkende yogundu ama emin ol burasi daha yogun biray oncedenrandevu ayarlamak gerekiyor memnunsan ne mutlu sana..evet canım memnunum
hizmet hastanesi de bayağı pahalıymış
nisa hastanesi muayene 50 tl asiye hanım çok yoğun ama
bayağı ilgili.. o zaman ben şimdilik oraya devam edeyim
teşekkürler canım
merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim iyi geçiyor ama tek sıkıntımız toksoplazma doktorlar bebeği almak istediler ama ben istemedim onun için 4 . ayda amniyo sentes yapılacak diyolar antibiyotik kullanyorum şimdi dua istiyorum herkesten bebeğime bişey olmasın diye(((((((((
Sorma canımın içi acayip sinirlenirim hopladi duyunca sanki çok zenginizde.
Devlet e guvenmiyor eşim istemiyor.
Ozeldede iki kat geciriyorlar hemde ayakta
Amin canim insallah, cok saol Allah razi olsuncanım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kanaman biter. Bak bebişinde sapasağlammış. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?