2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım banada zaman dakika hiçbir şey geçmiyor bugün bir arkadaş dediki ultrasondaki şimdiki hallerinin keyfini çıkar çünkü ilerde büyüdümü tam boyut alamıyorlar şimdiki gibi görünmüyor dedi. bende görünce dünyayı unutuyorum geçmiyor zaman birazn önce oynasın içimde hamilelik başlasın hastalık gibi hisler bitsin ya bide tatile gidebilsem bu sene allahtan başka bişe istemem inş. :)

Sen memnun musun asiye hanimin ilgisinden ben kizimda ona gidiyordum cok ilgisiz geldi bana hizmet hastanesi simdilik daha ilgili ama ilerde ne olur bilemem fiyata gelince 137 tl muayene ucreti var sen ne kadar oduyorsun canim
evet canım memnunum
hizmet hastanesi de bayağı pahalıymış
nisa hastanesi muayene 50 tl asiye hanım çok yoğun ama
bayağı ilgili.. o zaman ben şimdilik oraya devam edeyim
teşekkürler canım

merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim iyi geçiyor ama tek sıkıntımız toksoplazma doktorlar bebeği almak istediler ama ben istemedim onun için 4 . ayda amniyo sentes yapılacak diyolar antibiyotik kullanyorum şimdi dua istiyorum herkesten bebeğime bişey olmasın diye (((((((((

Nasil bir ucret tarifesiymis o oyle.soymaya insan mi ariyorlar tovbe tovbe. Perinatolog demistir yuksek ihtimal. Ben gecen hafta ici samsun'da 70 muayeneye 60 da ikili teste vermistim.
Sorma canımın içi acayip sinirlenirim hopladi duyunca sanki çok zenginizde.
Devlet e guvenmiyor eşim istemiyor.
Ozeldede iki kat geciriyorlar hemde ayakta

Aynennn canım yaaa hastalık benzetmesi çok iyi:) İnşallah gönlüne göre olsun ama dileklerini sınırlı tutma, herşeyi gönlüme göre ver de:)

Amin canım benim,amin inşallah.

Hep bu söylediklerini hatrlasak yeter yani, evhamlar vesveseler asla zarar veremez o zaman bize...
Canım benim gebeliğin başlarından beridir eşim ,bilen arkadaşlar fln hep onu yapma,bunu yapma der,eşim iş yapma der sürekli,ama mümkün mü.... Allah a emanet ediyorum diyorum ve işime bakıyorum iyi olduğum sürece..inanç çok önemli,insana çok ciddi güç veriyor

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah bebeğine birşey olmaz herşey düzelir inşallah

evet canım memnunum
hizmet hastanesi de bayağı pahalıymış
nisa hastanesi muayene 50 tl asiye hanım çok yoğun ama
bayağı ilgili.. o zaman ben şimdilik oraya devam edeyim
teşekkürler canım
Evet canim ben giderkende yogundu ama emin ol burasi daha yogun biray oncedenrandevu ayarlamak gerekiyor memnunsan ne mutlu sana..

Dualarımız seninle canım. Kötü düşünceleri aklına getirme, hiçbir şey olmayacak inşallah.

Kızlar ikili test nasıl yapılıyor?? Ve ikili testten sonra 3lü testi yaptırmak gerekiyor mu ??? Bu arada istanbulda olan arkadaşlara bilgi vermek istedim,dün eşim mediva çengelköy hastanesine sormuş ikili test fiyatını 80 tl gbi bir fiyat vermişler,yarın kendim gidip görüşeceğim,80 ise çok iyi...devlette hiç yer yok çünkü...5.haftadayken randevu almanız lazım dedi kadın(devlette)

arkadaşlar ikili tarama testleriniz için devlet hastanesi veya laboratuvar dan neden fiyat almıyıyorsunuz ? 180 400 300 fiyatlar goruyorum ama bunlar cok yüksek medicana özel hastahene de 170 dedıler bana avcılarda ben avılarda laboratuvar a yaptırdım 80 lira verdim devlet e gidicektim ama hafta sonu muayenem olduğu için dısarda yaptırdım aynı gün yapılması gerekiyor ya

Sorma canımın içi acayip sinirlenirim hopladi duyunca sanki çok zenginizde.
Devlet e guvenmiyor eşim istemiyor.
Ozeldede iki kat geciriyorlar hemde ayakta

evlat soz konusu olunca Parayi onemsemeyecegimizi biliyorlar da o yuzden boyle rahatlar canim.
Benim esim de devlet hic istemiyordu,32 yasinda daha ne kendisi ne bir aile bireyi devlete gitmus insan degiller. Ben de ozele giden ablam,yengem ve bikac yakin arkadasimdan edindigim deneyimle devlet istiyordum. Bilen bilir ekstrem seyler yasadik biz bebegimle. Neyse bir gece deli gibi kanama ve kramp esliginde ozel ambulansla aciline gittigimiz ozel hastanenin "sizi once servise yatiracagiz, sonra usg ile kontrol edecek birine ulasmaya calisacagiz" demesi uzerine vazgecti ozel takintisindan. Devlete yaptiriyorum butun muayenemi cevap alamadigim tek bir sorum,onemsenmedigimi dusundugum tek bir anim olmadi cok sukur. sadece son muayenemde ense kalinliginin olculdugu gun esim muayeneye girememisti. Sirf o da bebegimizin hareketlerini gorebilsin diye ozel bir merkeze gidip ikili test yaptirdim.
Tabi iyi bir dr gercekten sans isi. Allah yardimcimiz olsun.

ikili test için kan alınıyor birkaç gün sonra sonucun çıkıyor grafik ve istatistik şeklinde ve ultrasondan bebeğin ense kalınlığını ölçüyor drun ona göre risk olup olmadığını sana söylüyor

Gözyaşlarım gözümün ucunda duruyo ya her an ağlamaklıyım şimdi patron toplantı gibi bişey yaptı kötü bişey de demedi sadece bana çok yüklendiğini tek başıma kaldıramadığımı bu yüzden benle birlikte 6 kişiye bu işi böldüğünü söyledi ben 4 yıldır demekki kaç kişilik iş yapıyomuşum... kaldıramadığımı söyleyince zoruma gitti kaç yıldır o kadar emek zamanında beni rahatlatmadı zoruma gitti ağlıcam şimdi ya Herşey zoruma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…