2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel birşey ya bende sabırsızlanıyorum ultrason fotolarını gördükçe
Sorma o kadar gariptim bugün büyüdüğünü gördükçe, içim içim sığmıyor öpmek koklamak isitiyorum..
Ve günler geçmiyor bana 25. haftalar falan çok uzak geliyor, her gün gün sayarsam olacağı bu

Filmlerde 1 bölümde hamile kalıyorlar bebek doğuyor , bende diyorum bizim ki hiç büyümüyor zaman hiç geçmiyor sanki hep aynı
Bebişin çok hareketli gözüküyor ama maşallah annesi

Somdi saglik ocagindan geldim kizlar.tansiyonuma,kiloma baktilar.hamile kalmadan 52 kg dum.bugun 54 olmusum:)kucuk tansiyonumada birseyler olmus tuzu artik kesmemi soylediler.oyle iste

Filmlerde 1 bölümde hamile kalıyorlar bebek doğuyor , bende diyorum bizim ki hiç büyümüyor zaman hiç geçmiyor sanki hep aynı
Bebişin çok hareketli gözüküyor ama maşallah annesi
Sağol canım yaaa.. iyi ki varsınız burada deşarj oluyorum, stres sevinç herpsini sizlerle paylaşmak çok güzel.. Hepinizin gönlüne göre olsun heeer şey...

Sağol canım yaaa.. iyi ki varsınız burada deşarj oluyorum, stres sevinç herpsini sizlerle paylaşmak çok güzel.. Hepinizin gönlüne göre olsun heeer şey...

Amiinn inşallah şimdi ne kadar bana uzak kalsada daha iştahımızın açılacağı zamanlar da olacak birsürü şey paylaşacağız İyiki dostluğunuz var

Somdi saglik ocagindan geldim kizlar.tansiyonuma,kiloma baktilar.hamile kalmadan 52 kg dum.bugun 54 olmusum:)kucuk tansiyonumada birseyler olmus tuzu artik kesmemi soylediler.oyle iste

Maşallah iştahın iyi galiba ben daha 500 gram aldım 59 başladım 55 e düştüm şimdi 55.500 üm bebeğim küçük kalacak galiba

Maşallah iştahın iyi galiba ben daha 500 gram aldım 59 başladım 55 e düştüm şimdi 55.500 üm bebeğim küçük kalacak galiba
Haline şükret bence, ben 158 boy- 42 kiloydum, benim yerimde olsan napardın düşünsene! bence bunu takma canım..

bende aynen canım 59 la basladım suan 56 ya düstüm halada hiç iştahım yok.herkes diyor göçmüssün.bakalım ne zaman kilo almaya baslıcaz
Bende de hiç iştah yok bulantı kusma devam ediyor et süt yumurta yiyemiyorum bebeğim gelişmeyecek diye korkuyordum ama normal miş kilo alamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…