2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ya kaç kişilik işi tek başına yapıyormuşsun şimdi bi de hamilesin zor olur senin için bırak bölüştürsünler sen rahat ol
o zaman sana 4 yıldır 6 kişilik maaş vermeleri lazımmış
Allah bu özel sektördeki patronlara müdürlere biraz merhamet verisn insanın suyunu çıkarıyorlar

Aynen canim hayirlisi olsun bu zamanda ilgili dr bulmak zor ben hizmete metroyla gidip sonrasinda 15 dk yuruyorum memnunsak mecbur biraz dayancaz havalar duzelince belki daha guzel olur gidip gelmek :)
bende onu düşündüm
havalar iyice ısınırsa yakında hem yürümek iyi gelir
bu arada senikinin belli mi cinsiyeti?

ben haziranda doğum iznine çıkınca gitmeyi düşünüyorum tatile
havuza denize girmem ama bi değişiklik olur aileme bana

Allah yardimci olsun hem sana hem bebegine insallah. hayirlisiyla Saglikla dogsun melegin.

Kafana takmamaya çalış canım, çok hassas olduğumuz bir dönemdeyiz. Ben de bugün çalışma arkadaşımla atıştım, olabiliyor böyle şeyler.Kendini ve bebişini üzme olur mu...
Saol canım. Bak bebiş i üzme dedin benim gözler yine doldu. Üzmücem kuzumu :)))

canım ne dicemi bilemedim ama Allah büyük. Dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın

Kendisi de farkında geçen ay burnumdan getirdi neyseki hamile olduğumu öğrenince daha iyi şu anda. Yıllardır emek verdim tek hatamda dünyayı başıma yıktı ne dedikodular döndü şirkette ve bu olaylar aralık başında daha benim bile bebiş ten haberim yokken oldu. Sonra ben işi bırakıcam o zaman dedim saçmalama dedi sonra hamile olduğumu öğrendim bi garip oldum. Şimdi aslında yusuf lamaya başladı ufukta izin var doğum var kendince benim işi bölüştürüp ben izne gidince sorun yaşamamak için uğraşıyo. Rabbim biliyo herşeyi tek isteğim anlasın hatasını ve vicdanı sızım sızım sızlasın. Gerçi bazen bana Bakışlarında o sızıyı görüyorum :))))

canım benim boşver senin için daha iyi olmuş şu hale bak 4 yıldır 6 kişilik iş yapıyormuşsun. Ağlaman hep hormonlardan ötürü ahhhhh bu hormonlarrrr ahhhhhh

bende onu düşündüm
havalar iyice ısınırsa yakında hem yürümek iyi gelir
bu arada senikinin belli mi cinsiyeti?
maalesef gittigimde daha erkendi 13subatta cagirdi tekrar ama galiba dayanamayip gidicem bugun yarin catliycam valla bu kadar merak edicegimi hic tahmin etmezdim *)

canım benim boşver senin için daha iyi olmuş şu hale bak 4 yıldır 6 kişilik iş yapıyormuşsun. Ağlaman hep hormonlardan ötürü ahhhhh bu hormonlarrrr ahhhhhh
Bi de arada kocaya sarıp onu azarlamak ve ondan bütün herşeyi çıkarmak var tabi :)) şu hamileliğin balayına hayırlısıyla bi geçsek

Bi de arada kocaya sarıp onu azarlamak ve ondan bütün herşeyi çıkarmak var tabi :)) şu hamileliğin balayına hayırlısıyla bi geçsek
oyyy oyyy oyyyy :) bende yok ya onlar çok şükür tabi şimdilik :)
Valla iyi çekiyorlar bizi ahahahah :) bende hamile olduğumu 20 aralıktan beri hiç iş yapmadım zaten yapmam yasak o zamandan beri yemek temizlik vs. herşey kocamın üzerinde ben eve gidiyorum oturuyorum oda bana hizmet ediyor Allah razı olsun

Özel sektördesin sanırım canım, inan mükemmel bile olsan minik bir hatanda sıfırsın, ben öğle molası bile kullanmam, daha önce pek izin almışlığım yoktur, 3 gün izin aldım diye burnumdan getirdi patron.
Bunlara fazla emek vermeyeceksin ve bular için üzlmeyeceksin..

Kafama çok takıyordum sonra kendi kendime "saçmalama bu salak herifler yüzünden bebeğimi üzmem çok aptalca, kim ki onlar, bebeğime değer mi" dedim daha rahatım, bunları düşün sende lütfen..

1 haziranda kocaelindeyim ayvalık cunda yapalım arabayla diyorum.4-5 saat yol geze geze sakin biyerde 4-5 günde olsa kalalım diyorum ama ben çok istedimmi olmuyo birde başıma bnir sürü olay geliyor o yüzden gitmicek gibi düşüncem doktorda ozaman bakcam ok dersem dedi zaten

Kardeşim geçen yıl 350 tl ye yaptırmıştı, bende fiyatlar hep o aralıkta diye düşünüyordum. Burda arkadaşlar fiyatları yazınca o fiyatın yüksek olduğunu anladım. Benim doktorum özel muaynehane üsulü çalışıyor zaten, hizmet hastanesine o yönlendirdi, evimede yakın olunca başka arayışa girmedim açıkçası.birde muaynem akşam altıda, kan vermek için çok uzağa gidip trafikte mahvolmak istemedim. Yinede hastaneyi arayıp teyit ettiricem, 400 hakikaten burda bahsedilene göre çok yüksek olacak. Ama aynı yerde burdan bi arkadaş 180 e yaptırdım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…