- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.481
maşallah canım ya kaç kişilik işi tek başına yapıyormuşsun şimdi bi de hamilesin zor olur senin için bırak bölüştürsünler sen rahat olGözyaşlarım gözümün ucunda duruyo ya her an ağlamaklıyım şimdi patron toplantı gibi bişey yaptı kötü bişey de demedi sadece bana çok yüklendiğini tek başıma kaldıramadığımı bu yüzden benle birlikte 6 kişiye bu işi böldüğünü söyledi ben 4 yıldır demekki kaç kişilik iş yapıyomuşum... kaldıramadığımı söyleyince zoruma gitti kaç yıldır o kadar emek zamanında beni rahatlatmadı zoruma gitti ağlıcam şimdi yaHerşey zoruma gidiyo
bende onu düşündümAynen canim hayirlisi olsun bu zamanda ilgili dr bulmak zor ben hizmete metroyla gidip sonrasinda 15 dk yuruyorum memnunsak mecbur biraz dayancaz havalar duzelince belki daha guzel olur gidip gelmek :)
çağdaş laboratuvar canım hemen kapalı caddede internette numarası varavcilarda nere ora tatlım ?
merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim iyi geçiyor ama tek sıkıntımız toksoplazma doktorlar bebeği almak istediler ama ben istemedim onun için 4 . ayda amniyo sentes yapılacak diyolar antibiyotik kullanyorum şimdi dua istiyorum herkesten bebeğime bişey olmasın diye(((((((((
karından tam ıstedıgı detayları alamadı o yuzden vajınale gectı ayna gıbı cıktı herseyıhayır alttan olmuyor ki benim bildiğim ? ? ?
Saol canım. Bak bebiş i üzme dedin benim gözler yine doldu. Üzmücem kuzumu :)))Kafana takmamaya çalış canım, çok hassas olduğumuz bir dönemdeyiz. Ben de bugün çalışma arkadaşımla atıştım, olabiliyor böyle şeyler.Kendini ve bebişini üzme olur mu...
canım ne dicemi bilemedim ama Allah büyük. Dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsınmerhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim çok şükür hamileliğim iyi geçiyor ama tek sıkıntımız toksoplazma doktorlar bebeği almak istediler ama ben istemedim onun için 4 . ayda amniyo sentes yapılacak diyolar antibiyotik kullanyorum şimdi dua istiyorum herkesten bebeğime bişey olmasın diye(((((((((
Saol canım. Bak bebiş i üzme dedin benim gözler yine doldu. Üzmücem kuzumu :)))
anladım canım o şekilde olabilir tabiki ben hani hep muayene o şekide oluyor mu diye anladım :)karından tam ıstedıgı detayları alamadı o yuzden vajınale gectı ayna gıbı cıktı herseyı
Kendisi de farkında geçen ay burnumdan getirdi neyseki hamile olduğumu öğrenince daha iyi şu anda. Yıllardır emek verdim tek hatamda dünyayı başıma yıktı ne dedikodular döndü şirkette ve bu olaylar aralık başında daha benim bile bebiş ten haberim yokken oldu. Sonra ben işi bırakıcam o zaman dedim saçmalama dedi sonra hamile olduğumu öğrendim bi garip oldum. Şimdi aslında yusuf lamaya başladı ufukta izin var doğum var kendince benim işi bölüştürüp ben izne gidince sorun yaşamamak için uğraşıyo. Rabbim biliyo herşeyi tek isteğim anlasın hatasını ve vicdanı sızım sızım sızlasın. Gerçi bazen bana Bakışlarında o sızıyı görüyorum :))))maşallah canım ya kaç kişilik işi tek başına yapıyormuşsun şimdi bi de hamilesin zor olur senin için bırak bölüştürsünler sen rahat ol
o zaman sana 4 yıldır 6 kişilik maaş vermeleri lazımmış
Allah bu özel sektördeki patronlara müdürlere biraz merhamet verisn insanın suyunu çıkarıyorlar
canım benim boşver senin için daha iyi olmuş şu hale bak 4 yıldır 6 kişilik iş yapıyormuşsun. Ağlaman hep hormonlardan ötürü ahhhhh bu hormonlarrrr ahhhhhhGözyaşlarım gözümün ucunda duruyo ya her an ağlamaklıyım şimdi patron toplantı gibi bişey yaptı kötü bişey de demedi sadece bana çok yüklendiğini tek başıma kaldıramadığımı bu yüzden benle birlikte 6 kişiye bu işi böldüğünü söyledi ben 4 yıldır demekki kaç kişilik iş yapıyomuşum... kaldıramadığımı söyleyince zoruma gitti kaç yıldır o kadar emek zamanında beni rahatlatmadı zoruma gitti ağlıcam şimdi yaHerşey zoruma gidiyo
Galiba öyle oluyor canım, Allah gönlüne göre versin seninde inşallah...Bende namaz kılamıyorum bu aralar,çok da huzursuzum...ama işte çok şükür inancımız tam da ayakta kalabiliyoruz herşeye rağmen
bende onu düşündüm
havalar iyice ısınırsa yakında hem yürümek iyi gelir
bu arada senikinin belli mi cinsiyeti?
Bi de arada kocaya sarıp onu azarlamak ve ondan bütün herşeyi çıkarmak var tabi :)) şu hamileliğin balayına hayırlısıyla bi geçsekcanım benim boşver senin için daha iyi olmuş şu hale bak 4 yıldır 6 kişilik iş yapıyormuşsun. Ağlaman hep hormonlardan ötürü ahhhhh bu hormonlarrrr ahhhhhh
oyyy oyyy oyyyy :) bende yok ya onlar çok şükür tabi şimdilik :)Bi de arada kocaya sarıp onu azarlamak ve ondan bütün herşeyi çıkarmak var tabi :)) şu hamileliğin balayına hayırlısıyla bi geçsek
Özel sektördesin sanırım canım, inan mükemmel bile olsan minik bir hatanda sıfırsın, ben öğle molası bile kullanmam, daha önce pek izin almışlığım yoktur, 3 gün izin aldım diye burnumdan getirdi patron.Kendisi de farkında geçen ay burnumdan getirdi neyseki hamile olduğumu öğrenince daha iyi şu anda. Yıllardır emek verdim tek hatamda dünyayı başıma yıktı ne dedikodular döndü şirkette ve bu olaylar aralık başında daha benim bile bebiş ten haberim yokken oldu. Sonra ben işi bırakıcam o zaman dedim saçmalama dedi sonra hamile olduğumu öğrendim bi garip oldum. Şimdi aslında yusuf lamaya başladı ufukta izin var doğum var kendince benim işi bölüştürüp ben izne gidince sorun yaşamamak için uğraşıyo. Rabbim biliyo herşeyi tek isteğim anlasın hatasını ve vicdanı sızım sızım sızlasın. Gerçi bazen bana Bakışlarında o sızıyı görüyorum :))))
1 haziranda kocaelindeyim ayvalık cunda yapalım arabayla diyorum.4-5 saat yol geze geze sakin biyerde 4-5 günde olsa kalalım diyorum ama ben çok istedimmi olmuyo birde başıma bnir sürü olay geliyor o yüzden gitmicek gibi düşüncemYaa zaten anlaşılmıyor tatlım işin latifesi işte:) Bu arada tatile nasıl gideceksin ve ne zaman gideceksin morxxx?
Ben bu yıl tatile gidemem diye düşünüyorum düşünsene 6/7 aylıkken gidilir mi teee Ankara'dan Antalya'ya
Kardeşim geçen yıl 350 tl ye yaptırmıştı, bende fiyatlar hep o aralıkta diye düşünüyordum. Burda arkadaşlar fiyatları yazınca o fiyatın yüksek olduğunu anladım. Benim doktorum özel muaynehane üsulü çalışıyor zaten, hizmet hastanesine o yönlendirdi, evimede yakın olunca başka arayışa girmedim açıkçası.birde muaynem akşam altıda, kan vermek için çok uzağa gidip trafikte mahvolmak istemedim. Yinede hastaneyi arayıp teyit ettiricem, 400 hakikaten burda bahsedilene göre çok yüksek olacak. Ama aynı yerde burdan bi arkadaş 180 e yaptırdım dedi.arkadaşlar ikili tarama testleriniz için devlet hastanesi veya laboratuvar dan neden fiyat almıyıyorsunuz ? 180 400 300 fiyatlar goruyorum ama bunlar cok yüksek medicana özel hastahene de 170 dedıler bana avcılarda ben avılarda laboratuvar a yaptırdım 80 lira verdim devlet e gidicektim ama hafta sonu muayenem olduğu için dısarda yaptırdım aynı gün yapılması gerekiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?