2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Istanbul sartlarini gordukce yasadigim yere sukrediyorum :)
canim ikili test icin usg ile ense kalinligi,plesentanim yeri ve burun kemigine bakiliyor. Ardindan anneden kan tahlili aliniyor. Usg olcumu ve kan tahlili birlikte degerlendirilip bir risk tayini yapiliyor.

büyük şehirlerde devlet hastanelerinin durumu nedir bilemem ancak benim yaşadığım yerde çoğu kişi doğum için devlet hastanelerini tercih ediyor bende devlete gidiyorum bütün testlerim ücretsiz yapılıyor dr um da yılların dr u güveniyorum şimdilik
özele para yetişmiyor sürekli çağırıyorlar ve gerekli gereksiz tahliller istiyorlar

Kan mı alınıyor bizden peki,forumdan bi bayan vajinal bakıyorlar diye yazmışlar da

Aynennn canım yaaa hastalık benzetmesi çok iyi:) İnşallah gönlüne göre olsun ama dileklerini sınırlı tutma, herşeyi gönlüme göre ver de:)
Hahaha aynen canım tatile hasret kalınca bi o olsa yetcekmiş gibi geliyor. şuan hamile olduğumuzu sadece bebeği görünce anlıyoruz geriye kalan bulantı kan halsizlik ağız tadı kötü iyi hiç bişey yokki :) ama hareket etse unuturuz herşeyi.büyüsünler inşallah.allahım gönlümüzdekileri kabul etsin nasip etsin inş. dualar havada uçuyor ne güzel bebeğinide anlayamadım kız anlayanlar nası anlıyorlar :)) benimkinide kız hissediyorum diyo görüntüsüne yorum yapmadı ama bence tahmin etti demedi.akıllı kadın

ikili testte kan alınır kan da değerlere bakılıyor , kan ikili test , ultrasonda da ense kalınlığına baılıyor ultrason u dr alttan da yapablir karından da ikili testin muayeneyle alakası yok

amin Birtanem devlettede bir çok şey yaşanıyor guvenemiyor insan napalım sağlık olsun diyecez arıyorum tip merkezini en düştüğü muayene 20 test 100 var ona yaptiricam yüksek ihtimal hastanede 185- 285 arası tutuyor çünkü
285 nere 120 nere

avcilarda nere ora tatlım ?

Kesinlikle, ilk zamanlar o kadar rahattım ki Allah'ın izni ile diyordum hep..Aynen o gücü inanılmaz hissediyordum..
Şimdi hep evham vesvese hali var, çünkü son zamanlarda düzenli namaz kılmıyorum, bununla alakası var kesinlikle.
Maşallah sana gerçekten..Bu söylediklerini akılma getireceğim smıkıntıdayken..

inşallah cnm benim bebeğime birşey olmaz o kadar gebe kalmadan önce test yaptırsım bi tane doktorda bu testi yapmadı bana şimdi çıkmış toksoplazma var almamız lazım diyolar(((((
Toksoplazma hamilelikte çok riskli , umarım Allah şifa verir insanın bebeğinden vazgeçmesi kadar zor birşey olamaz dualarım seninle

Yaa zaten anlaşılmıyor tatlım işin latifesi işte:) Bu arada tatile nasıl gideceksin ve ne zaman gideceksin morxxx?
Ben bu yıl tatile gidemem diye düşünüyorum düşünsene 6/7 aylıkken gidilir mi teee Ankara'dan Antalya'ya

Bende namaz kılamıyorum bu aralar,çok da huzursuzum...ama işte çok şükür inancımız tam da ayakta kalabiliyoruz herşeye rağmen

ben tavsiye üzerine gittim
evime uzak işte biraz metrobüsle gidip yürüyorum ordan
hayırlısı olsun artık
Aynen canim hayirlisi olsun bu zamanda ilgili dr bulmak zor ben hizmete metroyla gidip sonrasinda 15 dk yuruyorum memnunsak mecbur biraz dayancaz havalar duzelince belki daha guzel olur gidip gelmek :)

Kesinlikle haklisin, Allah insanligi doktorlugundan ustun tutanla karsilastirsin,gonlumuzdekini hayirla sonuclandirsin.

Kafana takmamaya çalış canım, çok hassas olduğumuz bir dönemdeyiz. Ben de bugün çalışma arkadaşımla atıştım, olabiliyor böyle şeyler.Kendini ve bebişini üzme olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…