• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımda hiç bir sıkıntım yoktu bu kotu geçiyor ona göre annem de erkek zorlar diyor
Yinede 12. haftaya kadar bulantı kusma olmaması çok güzel İnşallah bundada rahat geçer ilerleyen zamanlarda da sorun çıkmasın o kusmalar olursa insanın direnci bir kırılıyor halsizlik bişey yiyemiyor insan ,, mideni yormuşsun mdene dokunacak bişey yemişsin diyelim de bulantıların gelmesin çok zor :KK43:

Kan verdim canım sadece, doktor ısrar etti yaptırmayacaktım ama dedim neyse..
50TL verdim, hastaneye göre değişiyor, özele gideceksen önce arayıp ücret bilgisi alabilirsin söylüyorlar canım
Bu arada anlaşılması hiç mümkün değil zaten, heves yaptım sadece:)
canım aradım dermotolog yaparsa 150 p ile başlayan dal söyledi onuda 250 dedi şok oldum :/ sen ucuza kapatmissin :(

Canım ya kusura bakma durumunu bilmiyordum,ama şunu unutma ki rabbim istemezse hiç bişey olmaz,bu dünya ya sağlıkla gelmeye nasibi varsa inan hiçbişey etkilemez,yok nasibini de almamışsa ,hiç bir doktor,hiçbir ilaç,hiçbir güç onu sende tutamaz,dualarla Allah a sığın,hiç şühpesiz ki en iyi koruyanımız O dur ..

Estagrufullah canim ne kusuru,hep birlikte dertlesip paylasiyoruz sunun surasi... Tek sigindigim yuce Rabbim zaten. Hayirlisi deyip gonlumdeki duayi dilime dokuyorum baska yapacak bisey yok.Allahim hepimizin evladini korusun,saglikla kucagimiza alip buyutmek nasip olsun hayirlisiyla

canım aradım dermotolog yaparsa 150 p ile başlayan dal söyledi onuda 250 dedi şok oldum :/ sen ucuza kapatmissin :KK43:

Nasil bir ucret tarifesiymis o oyle.soymaya insan mi ariyorlar tovbe tovbe. :KK11:Perinatolog demistir yuksek ihtimal. Ben gecen hafta ici samsun'da 70 muayeneye 60 da ikili teste vermistim.

canım aradım dermotolog yaparsa 150 p ile başlayan dal söyledi onuda 250 dedi şok oldum :/ sen ucuza kapatmissin :KK43:
Hangi hastane merak ettim canım, çok demişler.. Sende yakınlarında tıp merkezi falan varsa ona git çok geliyorsa yada devlete git canım, benim gittiğim yer büyük bi tıp merkezi mesela..

rüyalar konusunda hassasım canım ben. bir önceki hamileliğimde hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda görmüştüm ve bebeğimi kaybetmeden bir gece önce bebeğimi gördüm yine sabah kaybettiğimi öğrendim..

Allah büyük..

yok yok bu öyle olmıcak inan sakin ol cnm benim rüyalarımda çıkıyor süreklide rüya görürüm eğer bakarsam rüyalarıma çıktığı halde yaşayamam inan.başıma ne geldiyse rüyasını görmüşümdür.

canım ne kadar bahçelievler hizmet hastanesi
ben nisa hastanesinde asiye hanıma gidiyorum memnunum ama
pahalı biraz yaa
canım ne kadar bahçelievler hizmet hastanesi
ben nisa hastanesinde asiye hanıma gidiyorum memnunum ama
pahalı biraz yaa
Sen memnun musun asiye hanimin ilgisinden ben kizimda ona gidiyordum cok ilgisiz geldi bana hizmet hastanesi simdilik daha ilgili ama ilerde ne olur bilemem fiyata gelince 137 tl muayene ucreti var sen ne kadar oduyorsun canim

Sen memnun musun asiye hanimin ilgisinden ben kizimda ona gidiyordum cok ilgisiz geldi bana hizmet hastanesi simdilik daha ilgili ama ilerde ne olur bilemem fiyata gelince 137 tl muayene ucreti var sen ne kadar oduyorsun canim
Canım ikili test yaptırdın mı? Yaptırdıysan ne kadar ödedin? Hizmette 400 alıyorlar ikili kan testi için dedi bi arkadaş, ben ayın 9 unda gidicem olmazsa ararım fiyat sormak için.

Hangi hastane merak ettim canım, çok demişler.. Sende yakınlarında tıp merkezi falan varsa ona git çok geliyorsa yada devlete git canım, benim gittiğim yer büyük bi tıp merkezi mesela..

Beylikdüzü medilife :/ canım Küçükçekmece öğle bir yer duymadım tip merkezi die :/

Back
X