- 18 Aralık 2014
- 836
- 1.198
- 158
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.261
Istanbulda super bi yagmur var biraz yurudum icim acildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250de 1 in altı riskli gruba giriyor diye biliyorumSonuçlar haftaya canım.bu konuda bilgim olmadığı için riskin çok mu çıktı.umarım değildir
devlat hastanesinde ücretsiz yaptırdımİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
60 tlye yapacaklar bana 3 hafta sonraİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
Istana super bi yagmur var biraz yurudum icim acildi![]()
İkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
250de 1 in altı riskli gruba giriyor diye biliyorum
Fotosunu atayım Eki Görüntüle 1390520
en iyisi zeytinyağı sanirim nazil kullaniyorsunB
En basladim hakiki zeytinyagini kullanmaya 2 gunde 1 falan catlama korkusundan cok derim okadar kuruduki en cokta o yuzden basladim
Canim iki gün sonra yaptiricam 85tl özel hastanedeİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
55 tl ye yaptırdım ben deİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
Okumuşluğunun karşiliginda insanligini kaybetmis tiplerBir de özürlü bakarım doğururum diyorsan 2li test yaptırma dedi gayet sert diyemedim ya seni de anan insan doğurdum sanmış ay nasıl ağladım o gün
SayilirAnkara'dayım Dr karar veremedim hizmet hast baya ünlü di mi
Ben 180 tl ye yaptirdim canimİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
Bi karisiklik oldu canim sayilir ben o kadar unlu oldugunu bilmiyordum tavsiye uzerine gittim simdi daha sik duymaya basladim adini vallaSayilir
Ben 180 tl ye yaptirdim canim
Fis fisli bi siseye doldurup kullanabilirsin en iyisi oyle hem israf olmaz o turlu bide sise cam olursa daha iyi plastikler malum elimle guzelce ovuyorum vucudum cekiyo zatenen iyisi zeytinyağı sanirim nazil kullaniyorsun
şuan normal doğum düşünüyorum tabi ilerde bir sorun olmazsa ama 40 haftayı dolduranlar sayılıdır heralde :)))Canim oglumda 1 hafta onde giderdi ama 1 hafta gec dynyaya geldi ☺
normal mi dusunuyorsun yoksa sezeryan mi ? Bu bidiklar normal yolla dunyaya geliceklerse canlari ne zaman isterse o zaman geliyorlar. ☺ benimde 25 agustos gorunuyor ama abisine benzerse eylulde dogar ☺
Canim benim yaa.. Sinir oluyorum soyle dusuncesiz insanlara. Bizim komsumuzun ucuncu cocuguna daum sendromlu dediler mahv oldu kadincagiz. Kac ay uzuntu yasadi. Sonuc gayet saglikli bir kizi oldu. O cocugu hasta diye aldirsaydi nolucakti? Bu ornegi gordukten sonra ikili testi yaptirmayi dusunmuyorum ben. Hem dogru bile olsa aldirmicagima gore kac ay uzuntu cekmek var. Dedigin dibi Allah korusun ama dogum da bisey olmayacaginin ne garantisi var??Bir de özürlü bakarım doğururum diyorsan 2li test yaptırma dedi gayet sert diyemedim ya seni de anan insan doğurdum sanmış ay nasıl ağladım o gün
Ben medical parka gidiorm canim batikentte. Cok memnunum.aylin hanima. Bi orya da bak istersenbende ankarada yeniyim evimize yakın etimed e gidiyorum etimesguttayım bende ama doğum için başka bir yer de olabilir biraz fiyata ve kaliteye bağlı yoğun bakım ünitesi varmı biraz araştırma yapmam lazım bakalım şimdilik orada devam ediyorum