• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esimde rüyasında erkek bebek gördü iki kez ama ben kızım olacak gibi hissediyorum.cok heyecanlıyiz hayırlısı insallah[/QUOTE]
Aynen cnm bizde çok heyecanlıyız farketmez ilk bebisimiz ama işte merak etmedende duramiyorum

Bir de özürlü bakarım doğururum diyorsan 2li test yaptırma dedi gayet sert diyemedim ya seni de anan insan doğurdum sanmış ay nasıl ağladım o gün
Okumuşluğunun karşiliginda insanligini kaybetmis tipler :63:Rabbim herseyin en hayırlisini bilir saglikla bebeklerimize kavuştursun inşaallah bizi:anneadayı:

Canim oglumda 1 hafta onde giderdi ama 1 hafta gec dynyaya geldi ☺
normal mi dusunuyorsun yoksa sezeryan mi ? Bu bidiklar normal yolla dunyaya geliceklerse canlari ne zaman isterse o zaman geliyorlar. ☺ benimde 25 agustos gorunuyor ama abisine benzerse eylulde dogar ☺
şuan normal doğum düşünüyorum tabi ilerde bir sorun olmazsa ama 40 haftayı dolduranlar sayılıdır heralde :)))

[QUOTE"baby_angel_35, post: 39107595, member: 645695"]şuan normal doğum düşünüyorum tabi ilerde bir sorun olmazsa ama 40 haftayı dolduranlar sayılıdır heralde :)))[/QUOTE]
Canim seni hayal kirikligina ugratmak istemem ama bende ilk dogumumu 41. Haftada suni sanciyla dogum yaptim ;)

Bir de özürlü bakarım doğururum diyorsan 2li test yaptırma dedi gayet sert diyemedim ya seni de anan insan doğurdum sanmış ay nasıl ağladım o gün
Canim benim yaa.. Sinir oluyorum soyle dusuncesiz insanlara. Bizim komsumuzun ucuncu cocuguna daum sendromlu dediler mahv oldu kadincagiz. Kac ay uzuntu yasadi. Sonuc gayet saglikli bir kizi oldu. O cocugu hasta diye aldirsaydi nolucakti? Bu ornegi gordukten sonra ikili testi yaptirmayi dusunmuyorum ben. Hem dogru bile olsa aldirmicagima gore kac ay uzuntu cekmek var. Dedigin dibi Allah korusun ama dogum da bisey olmayacaginin ne garantisi var??

bende ankarada yeniyim evimize yakın etimed e gidiyorum etimesguttayım bende ama doğum için başka bir yer de olabilir biraz fiyata ve kaliteye bağlı yoğun bakım ünitesi varmı biraz araştırma yapmam lazım bakalım şimdilik orada devam ediyorum
Ben medical parka gidiorm canim batikentte. Cok memnunum.aylin hanima. Bi orya da bak istersen

Back
X