- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.281
Amin cnmİkili tarama sonucu için aradılar az önce hiç bir sorun yokmuş çok şukur darısı bekleyenlere yaptıracak olanlara inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnmİkili tarama sonucu için aradılar az önce hiç bir sorun yokmuş çok şukur darısı bekleyenlere yaptıracak olanlara inşallah
170 tl 70 tl muayene parası 100 tl kan testiİkili testinizi ne kadara yaptırdınız peki hanimlar ?
Canım yaa hemen denemeliyim,çok sağol,ilaç kullanıyordum,o da artık fayda vermiyor,boğazıma kadar yanıyor,sonra yediklerimi çıkarıyorumNette mide yanmasina havuc iyi gelio diye okudum.denedm iyi geldi.dun dr uma sordum.havuc mu havuc yiyebiliosan harika,benim gormeye bile tahammulum yoktu dedio da bayan da.kucuk bi oglu var.
Sen de deneyeblrsin.herkesn bunyesi farkliyms
Benimde aynen yaa 9 haftada yeni başladı bulantı,aşırı derecede mide yanması var,dr şurup vermişti artık o da etki etmiyo,kötü günlere girdim... Ne güzel geçiyor gebeliğim derken kısa sürdü![]()
Yok cnm yaaa inan bir sey olmaz.bende de ms rahatsizligi var cocugunda da olabilir dedi dr.hicte inanmiorum nedense.ms oldugumda da neredeyse geberecegime inandirmaya calismisti drlar.butun herseyimi kisitlamislardi.ben ne yaptim sabahlara kadar eglendm ictim sarhos oldum daha cok gezdim hic bir sey olmadi 10 senedir.annemde babamda ms yok bende var.o esinin rahatsizligiyla alakali degil yani icini ferah tut:) bir suru sey olmus testye cikmamis bence gec dollenmede olabilir bebis.zaten vucut sana diyorki ben sana soylemeden ne yaptiysan yaptin hic onemli degil,ben sana soyledikten sonra bebegine karsi sorumlusun diye.bir yerde okumustum cok hosuma gitmisti.bende bilmiyordum hamile oldugumu o ay ne yaptrtmadigim kanal tedavi kaldi ne dolgu ne dis cekimi ne de dis rontgeni hemde dollenmeden sonra birsey olmayacagini biliyorum.drum icki bile icebilirsin bu aralar istedigin kadar diyor,dusun yani:)
canım öncelikle çok geçmiş olsun. içini sıkma Allahın izniyle bebeğin sağsalim doğacak.
allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Hahaha bende aynı şeyi kendime söylerim,hep derdim ki hamilelik böyle bişeyse 3-5 çocuğa kadar yolu var :))) hale bak :)Insallah gec baslayip erken biter bu halimiz zira takat birakmiyor insanda. Esimin deyimiyle nazar ettim kendime...
O kadar kontrollere ragmen hamileymissun ha ALlahim yardim etsin sana ve bebegine insallah dualarimizla saglikli bebeklerimiz olur.sen elinden geleni yapmissin bundan otesi takdiri ilahi iyi dusunelim iyi olsun insallah
Hahaha bende aynı şeyi kendime söylerim,hep derdim ki hamilelik böyle bişeyse 3-5 çocuğa kadar yolu var :))) hale bak :)
Umarım geriye kalan 7 ayı böyle geçirmeyiz de ....Arap ati gibi sonradan acildik
sonrasinda n'olcak onu bekliyorum
![]()
Her gun 1 tane yasin oku cnm,icin rahatlar.sapasaglam olucak bebisler icin rahat olsun cnm:)Hahaha boyle pozitivzme ihtiyacim var tam daInsallah senin de benim de bebeklerimiz butun istatistikleri,dr tahminlerini bir guzel "nanik" esliginde yaniltir da sag salim aliriz kucagimiza. Allahim herkesin evladina saglik sihhat nasip etsin
Her gun 1 tane yasin oku cnm,icin rahatlar.sapasaglam olucak bebisler icin rahat olsun cnm:)
Insallah... ama Rabbim biliyor ya bebegimin basina gelenlerden sonra zerre umrumda degil bulantiymis,istifraymis,kilo almakmis,zayiflamakmis,kabizlikmis,halsizlikmis... Her turlu sikimtiya raziyim yeter ki melegim tum yasadiklarina ragmen saglikli olsun,saglikli yasasin.Umarım geriye kalan 7 ayı böyle geçirmeyiz de ....
Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yaptıracak misiniz? Ben çok kararsız kaldım.
Yıl 2015 ve hala birşeyin zararlı olup olmadığı hakkında net birsey soylenemiyorBu konuda ben de cok kararsizim. Kendimce arastirmaya calisiyorum ama hala bir sonuca varamadim. Zamani gelene kadar saglam bir beyin firtinasi gerekiyor sanirim![]()