- 18 Aralık 2014
- 836
- 1.198
- 158
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.301
Gunaydin tatli tosbiklerin anneleri acilisi bugunde ben yapayim dedim vampirella guzel gunler diler☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aynisi bana da oldu ama bir iki gun sürmüstü tedirgin oldum ama bobrek taslarim yapiyodur diye dusundum ayaklarimi daha sicak tutmaya calisiyorum ben icemiyorum ama sen bir de bol su ic belki basit bi enfeksiyon falandir ama uzun surerse tabi en iyisi bir hekime gitmek cok takma kafana beni dusun hala yatiyorum ve dr taslar bebegi dusurebilir dediKızlar lavaboya kalktım vajina ağrısı yaşıyorum idrar yaparken yanma falan yoktu ama şimdi vajina ağrısı ve yanma yaşıyorum sanki yara var acıyor bunu yaşayan varmı :-( :-( artık en ufak şeylerden bile korkuyorum
Gecmis olsun Allah sifa versinCanim aynisi bana da oldu ama bir iki gun sürmüstü tedirgin oldum ama bobrek taslarim yapiyodur diye dusundum ayaklarimi daha sicak tutmaya calisiyorum ben icemiyorum ama sen bir de bol su ic belki basit bi enfeksiyon falandir ama uzun surerse tabi en iyisi bir hekime gitmek cok takma kafana beni dusun hala yatiyorum ve dr taslar bebegi dusurebilir dedi![]()
Allah bebeğimizi korusun canım benimde bilmiyorum ya garip bişey sanki karnımın içide şişti gibi cumartesi kendi doktorunda randevum var burada gittim vajinal muayene yapayım dedi doktora güvenemedim :-(Canim aynisi bana da oldu ama bir iki gun sürmüstü tedirgin oldum ama bobrek taslarim yapiyodur diye dusundum ayaklarimi daha sicak tutmaya calisiyorum ben icemiyorum ama sen bir de bol su ic belki basit bi enfeksiyon falandir ama uzun surerse tabi en iyisi bir hekime gitmek cok takma kafana beni dusun hala yatiyorum ve dr taslar bebegi dusurebilir dedi![]()
Her gun 1 tane yasin oku cnm,icin rahatlar.sapasaglam olucak bebisler icin rahat olsun cnm:)
cnm benim kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar bugün çok kullanan oldu burda zararlı değil şartdır belkide.onla tutunur hatta bebeğin sakin ol kuzumGunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
Aksamdan beri hicbir yere sigamiyorum nasil bir korkuymus bu,sakin olamiyorum ki elimde degil aglayip duruyorum :-(cnm benim kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar bugün çok kullanan oldu burda zararlı değil şartdır belkide.onla tutunur hatta bebeğin sakin ol kuzum
Canim geçmiş olsun ben en baştan beri kullanıyorum bugün 10+6 olduk doktorum 12.Haftaya kadar kullanalım dedi daha sonrasına karar verecek bebegin ttutunmasını kolaylaştırıyor zararlı değil şifa niyetine içiyoruz benimde vajinamda ağrı var kasıklarıma da vuruyor korkuyorum cumartesi kontrolum var rabbim hepimizin şifasını versin inşGunaydin
Arkadaslar hepinizin dualarina ihtiyacimiz var bebegimle. Dun aksam kanamam basladi,normal kanama da degil tipki adet donemindeki gibi parca parca pihti geldi. Acile gittik Allah razi olsun dr umuz bi telefon ile hemen geldi. Allah kimseye bu korkuyu yasatmasin,saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Iyiymis bebegim taklalar atiyordu yaramaz icerde ama cok korkuttu bizi. Progestana basladim,kullananlar biraz bilgi verirmisiniz nedir, ne zamana kadar kullanilir bu ilac , zararli degilmi ilac sonucta :-(
Karinda sislik genelde oluyo zaten bazen davul gibi bazen fiss diye sönmus gibi :) siddetli sancin icte kanaman falan yoksa _bence_acil degildir en azindan moral bozmak sadece olumsuz etki yapar hem cumartesiye ne kalmis sen bol su ve sicak tut ayaklarini baktin iyice artti cts yi beklemezsin Saglikli mutlu hamilelikler ve bebislerAllah bebeğimizi korusun canım benimde bilmiyorum ya garip bişey sanki karnımın içide şişti gibi cumartesi kendi doktorunda randevum var burada gittim vajinal muayene yapayım dedi doktora güvenemedim :-(
14. haftadasın daha belli değil mii.. Ben bu hafta öğrenirim diyordum, mümkün değil o zaman:)Cin rus tum milletlerin testlerini yaptim erkek diyo bi benim icime kiz doguyo heralde bide annemin
onun disinda arkadaslarim babam esim abim hepsi erkek diyo ama hayirlisi bakalim kim daha derin hislere sahipmis boylece ogrenecegiz![]()
Aksamdan beri hicbir yere sigamiyorum nasil bir korkuymus bu,sakin olamiyorum ki elimde degil aglayip duruyorum :-(
günaydın canım hangi foto ya baktın :)Fotoya baktım maşALLAH![]()