• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de dün itibariyle ilk buluşmamı yaşamış bulunmaktayım kızlaarr. Allahım çok şükür. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez. inşallah bi sorun olmaz. miniğin kalp sesini de duyarız.
Ağustos anneleriiii hepimiz güzel haberlerle gelelim İNŞALLAHH.
inşallah canım gözün aydın minik keseciği görmüşsün

ben de dün itibariyle ilk buluşmamı yaşamış bulunmaktayım kızlaarr. Allahım çok şükür. 10 gün sonra kalp atışını duymak için gidicez. inşallah bi sorun olmaz. miniğin kalp sesini de duyarız.
Ağustos anneleriiii hepimiz güzel haberlerle gelelim İNŞALLAHH.

Gozun aydin canim
Ben de yarin gidicem
Senle ayni gun bizim
Innnsallah gorurum

merhaba hanımlar öğlen ovülasyon testi yaptım ama tek çizgi çıktı bugün adetimin 11. günü sanırım erken daha aceleci davrandım biraz yarın tekrar deniycem

Daha şimdiden dogum şekilleri izin konuları konusulmaya başlanmış :)
yahu bune acele önce hayırlısıyla bir kalp atışlarını duyalım bunların konusacak cok vaktimiz olucak.

Merhaba herkese :)
Aranıza yeni katıldım adet günüme 5 gün kala beta hcg yaptırdım 51 çıktı daha sonra 143-369-2960 olarak arttı, dün doktora gittim karından ultrasonla kese göründü kalp atışı için 10gün sonraya çağırdı. Heyecanla bekliyorum :) Umarım hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı olsun hepinize :)

Kızlar bat bügündü dün beta hcg sonucum 495 çıktı nasıl değer sizce güzel mi.ama 4 haftalık olması lazım 5 haftalık sırasına mı giriyo anlamadım.

Canlarım merhaba nasıl gidiyor hamilelik? (bulantılar aşermeler felan :) ) benim bulantı yokta aşermeler var biraz :)

Merhaba herkese :)
Aranıza yeni katıldım adet günüme 5 gün kala beta hcg yaptırdım 51 çıktı daha sonra 143-369-2960 olarak arttı, dün doktora gittim karından ultrasonla kese göründü kalp atışı için 10gün sonraya çağırdı. Heyecanla bekliyorum :) Umarım hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur. Hayırlı olsun hepinize :)

Canim hadi gozunaydin darisi bizim basimiza:)

Muayeneyi vajinal mi yoksa karinda mi yaptirdin?

Beta testlerini kac gun araliklarla yaptirdin?

Kızlar bat bügündü dün beta hcg sonucum 495 çıktı nasıl değer sizce güzel mi.ama 4 haftalık olması lazım 5 haftalık sırasına mı giriyo anlamadım.
hoşgeldin. bence değer düper ama en az 5 gün beklemen lazım keseyi görmen için 1500 üzeri görülüyor.

hoşgeldin. bence değer düper ama en az 5 gün beklemen lazım keseyi görmen için 1500 üzeri görülüyor.
saol tatlişim bnde haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten.ama yarın testi tekrarlayacam artışı görme için ham sağlık ocağına da kayıt olurum.senin ilk mi canım.

Back