2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim şekerim sakin yanlış anlasilmasin herkezin kulağına küpe olsun çünkü durumu olan var olmayan var onlarida düşünmek zorundayız..
:)
Tabi haklısın cnm ne bilim heycandan hiç ince düşünemiyorum uyardigin için tekrardan tşkler rabbim bütün hamilelik istiyen anne adaylarına nasip etsin bu duyguları inşallah

Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyor

Ah canım bu minnoşlar bize neler yaptırıyor üstelik ben din kültürü öğretmeniyim ama merak işte rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin saglikla kucağımıza alalım inş
Allah bilir tabiki,minnoslarin merakina bakiyoruz iste ben google a yuzukle cinsiyet tahmini yazdik kkulubu topiklerinden birinde yaziyordu ordan okuyup yaptim yuvarlak kiz,duz cizgi erkek mis guya.gorucez bakalim benim de icime hep iki kiz doguyor yuzuk de kiz gosteriyor cin takvimi de.gorelim rabbim ne lutfedecek.
Insallah saglikla dogar bebisin
gozunaydin rabbim tamamina erdirsin

Tabi haklısın cnm ne bilim heycandan hiç ince düşünemiyorum uyardigin için tekrardan tşkler rabbim bütün hamilelik istiyen anne adaylarına nasip etsin bu duyguları inşallah
Amin birtanem inşallah :)
Rabbim hareketlerinide hissetmeyi nasip eder inşallah en kisa zamanda

engüzeli cnm yaa bnmde cok acıkmaktan bulantı oluyo yemek yemekten yoruluym artık

selam kızlar, sizin ultrason görüntüleriniz net çıkıyor mu? doktora gittiğimde ultrasonda hiçbirşey net görünmüyor çok bulanık ve simsiyah. verdiği ultrason kağıdı da aynı şekilde. başka bir arkadaşla aynı günlerdeyiz ama ultrasonu çok net resmen bebeğin şekli ayakları hatta kafası yüz şekli bile belli nerdeyse. acaba benimkinin makinaları mı kötü yada eski model??

cnm bnm 2 bebeğim var biri net biri blanık çıkyor bulanık olan biras arkada yatıyomuş

Sağol cnm dr cok ii bn istemeden ilçeye gidiyorm diye raporu kendiliğinden veriyo peki heyet raporu alinca maas kesintisi oluyo mu yada doğum izinlerini etkiliyo öu
Maaşı etkiliyo mu bilmiyorum ama doğum iznini etkilemiyo. Benim bir arkadaşım bütün hamileliğini heyet raporuyla evde geçirmişti.40 gün olarak veriyolar. Doktoruna danış mutlaka.

ya aslında keşke ultrason görüntülerini koysak da karşılaştırsak. Her seferinde bir hevesle gidiyorum hiç bişey göremeden geliyorum moralim bozuluyo olmadı hastanemi değiştiririm diyorum

KIZLAR BİR ARKADAŞIMDA HAMİLE 13 HAFTADA GÖRMÜŞ ÇOK HAREKETLİYMİŞ DOKTOR EN GÜZEL 13. HAFTADIR DEMİŞ. BEN CİNSİYETİDE GEÇTİM HAREKETLERİNİ HİSSETMEK İSTİYORUM ÇOK İSTİYORUM YA İÇİMDE KIPIR KIPIR

inşallah o günlerde gelecek canım :)

cnm günaydın 10. haftaya kadar hiç bir bulantım olmadı ama 10. hafta başı ölüyordum şimdi hafifledi okadar
Canım bugün benim de 8 hafta oldu, hiç bulantı yok, sende de yokmuş, sıkıntı yoktur inş değil mi:) bazen olmaması iyi mi kötü MÜ bilemiyorum

Ay canım benim gibi birini bulmak Hoşuma gidiyor ben de bugün 8. Haftadayım bulantı vs. Yok ama gaz çok fena var. Sanki her şey bende gaz yapıyor gibi:)

ty, post: 38971198, member: 414836"]Bende de kesildi Sevtan'cım.. hatta dün göğüs hassaslığımda geçince bir evhamlandım ve gece 12 de acile gittik Yapmamak gerek bunları, hem kendimizi üzüyoruz hem bebişi[/QUOTE]
Bnde ayniym bnmde gecti
Bende de kesildi Sevtan'cım.. hatta dün göğüs hassaslığımda geçince bir evhamlandım ve gece 12 de acile gittik Yapmamak gerek bunları, hem kendimizi üzüyoruz hem bebişi
Bnmde geçti canm su an bl ve kask agrsindn halszlikten başka belrtm yok dktr hersey normal dediği halde korkuyorum :) annelik böyle bsey sanırım

Canım ataşehir pınar tokatlıoğlu bi araştır istersen benim en çok aklıma yatan bu oldu ama ben avrupa yakasındayım
Merhaba, ben Ataşehirde Op. Dr.Pınar Tokatlıoğluna gidiyorum. Ben çok araştırdım ve en sonunda Pınar Hanıma gitmeye karar verdim. Kendisi sizinle çok güzel ilgileniyor. Bilgilendiriyor. En önemlisi size zaman ayırıyor. Kendinizi güvende hissediyordunuz. Normal doğumu destekleyen, güler yüzlü, positif bir doktor. Birçok özel hastanede birçok doktora gittim, birçoğu fabrikasyon sanki herşeyi aceleye getiriyor, sorunuza cevap bile alamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…