- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.861
Aminnnn cnm aminnn inşallah rabbimin izniyle ay düşünmesi bile muhteşeminşallah Allah hepimize nasip etsin o minik tekmeleri saydırmayı
Tmm cnm uyandığınız için tşkler dediğim gibi pardon gerçekten aklıma gelmedi bundan sonra dikkat ederim tşkler
Tabi haklısın cnm ne bilim heycandan hiç ince düşünemiyorum uyardigin için tekrardan tşkler rabbim bütün hamilelik istiyen anne adaylarına nasip etsin bu duyguları inşallahRica ederim şekerim sakin yanlış anlasilmasin herkezin kulağına küpe olsun çünkü durumu olan var olmayan var onlarida düşünmek zorundayız..
:)
BENDE YAPTIM AMA ALLAH BİLİR İLKİ YUVARLAK 2. Sİ ÇİZGİ ŞEKLİNDE GİTTİ GELDİ. EŞİMDEDE BİDE ARKADAŞLAR BIÇAK MAKAS YAPTI BIÇAĞA OTURDUM ÇİN TAKVİMİDE ERKEK DEDİ :) YÜZÜĞÜ YORUMLARMISIN YUVARLAK NE DEMEK ÇİZGİ GİBİ GİT GEL NE DEMEK ?
Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyor
canım alyansa ip takıyorsun avucunun üstüne koyup kaldırıyorsun ileri geri yada yuvarlak dönüyor ama ben anlamlarını doğru bilmiyorum onuda bilen arkadaşlar söylerse bende sevincem aynı hareketler eşinde de çıkıyor. 2 tane olcaksa sonra duruyor.allah bilir genede ama böyle birşey işte :)
Allah bilir tabiki,minnoslarin merakina bakiyoruz iste ben google a yuzukle cinsiyet tahmini yazdik kkulubu topiklerinden birinde yaziyordu ordan okuyup yaptim yuvarlak kiz,duz cizgi erkek mis guya.gorucez bakalim benim de icime hep iki kiz doguyor yuzuk de kiz gosteriyor cin takvimi de.gorelim rabbim ne lutfedecek.Ah canım bu minnoşlar bize neler yaptırıyor üstelik ben din kültürü öğretmeniyim ama merak işte rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin saglikla kucağımıza alalım inş
Insallah saglikla dogar bebisinCanım içimde öyle kötü birşey yok ama eşimin anne tarafında bu şekilde engelli doğumlar var abisinde ve ablasında da aynı, ablasının 8 düşüğü var. bende şimdilik 1 düşük oldu riskli sürecin bir kısmını atlattık, hani olurda bu konuda bilgisi daha fazla olan varmı diye merak etmiştim.
gozunaydin rabbim tamamina erdirsinKızlar ben dün bebeşimin tıp tıp atan kalbini duydum Rabb'ime çok Şükürler olsun Allah'ım isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur
Amin birtanem inşallah :)Tabi haklısın cnm ne bilim heycandan hiç ince düşünemiyorum uyardigin için tekrardan tşkler rabbim bütün hamilelik istiyen anne adaylarına nasip etsin bu duyguları inşallah
Aminnnn cnm aminnn inşallah tek tek rabbim nasip ediyor çok şükür önce keseyi görsek sonra kalp atışı şimdi cinsiyeti ve tekmeri onlarida gösterir rabbim çok şükür bin şükür yaAmin birtanem inşallah :)
Rabbim hareketlerinide hissetmeyi nasip eder inşallah en kisa zamanda
engüzeli cnm yaa bnmde cok acıkmaktan bulantı oluyo yemek yemekten yoruluym artıkBi karpuz cnm istedi ama öyle çok deyil birde börek anneme yaptırdım bi yemisim tansiyon 16 firlamis kalp atışı 103 olmuştu ama normaldede severim ben farklı birşey benliyordum ne bilim en rahat benim hamilelik galiba fazla bulantım yok ara ara oluyor aşerme de yok bazen şüpe ediyorum hamilemiyim diye
cnm bnm 2 bebeğim var biri net biri blanık çıkyor bulanık olan biras arkada yatıyomuşselam kızlar, sizin ultrason görüntüleriniz net çıkıyor mu? doktora gittiğimde ultrasonda hiçbirşey net görünmüyor çok bulanık ve simsiyah. verdiği ultrason kağıdı da aynı şekilde. başka bir arkadaşla aynı günlerdeyiz ama ultrasonu çok net resmen bebeğin şekli ayakları hatta kafası yüz şekli bile belli nerdeyse. acaba benimkinin makinaları mı kötü yada eski model??
Maaşı etkiliyo mu bilmiyorum ama doğum iznini etkilemiyo. Benim bir arkadaşım bütün hamileliğini heyet raporuyla evde geçirmişti.40 gün olarak veriyolar. Doktoruna danış mutlaka.Sağol cnm dr cok ii bn istemeden ilçeye gidiyorm diye raporu kendiliğinden veriyo peki heyet raporu alinca maas kesintisi oluyo mu yada doğum izinlerini etkiliyo öu
cnm bnm 2 bebeğim var biri net biri blanık çıkyor bulanık olan biras arkada yatıyomuş
BEN KOCAELİ MEDİCALE GİDİYORUM CANIM BURCU HANIMA SEN NERDESİN HANGİ HASTANEhangi hastaneye gidiyosun canımm sen doğumdaşım
inşallah o günlerde gelecek canım :)KIZLAR BİR ARKADAŞIMDA HAMİLE 13 HAFTADA GÖRMÜŞ ÇOK HAREKETLİYMİŞ DOKTOR EN GÜZEL 13. HAFTADIR DEMİŞ. BEN CİNSİYETİDE GEÇTİM HAREKETLERİNİ HİSSETMEK İSTİYORUM ÇOK İSTİYORUM YA İÇİMDE KIPIR KIPIR
Canım bugün benim de 8 hafta oldu, hiç bulantı yok, sende de yokmuş, sıkıntı yoktur inş değil mi:) bazen olmaması iyi mi kötü MÜ bilemiyorumcnm günaydın 10. haftaya kadar hiç bir bulantım olmadı ama 10. hafta başı ölüyordumşimdi hafifledi okadar
Ay canım benim gibi birini bulmak Hoşuma gidiyorCanım ben en başından beri çekiyorum gaz sıkıntısı. Ne bulantı ne kusma en büyük sıkıntım gaz.su içsem gaz yapıyo o derece artık. Süt içmiyorum bu yüzden haftalardır. Ben bi çare bulamadım bulursan bana da söyle.
Bnmde geçti canm su an bl ve kask agrsindn halszlikten başka belrtm yok dktr hersey normal dediği halde korkuyorum :) annelik böyle bsey sanırımBende de kesildi Sevtan'cım.. hatta dün göğüs hassaslığımda geçince bir evhamlandım ve gece 12 de acile gittikYapmamak gerek bunları, hem kendimizi üzüyoruz hem bebişi
Merhaba, ben Ataşehirde Op. Dr.Pınar Tokatlıoğluna gidiyorum. Ben çok araştırdım ve en sonunda Pınar Hanıma gitmeye karar verdim. Kendisi sizinle çok güzel ilgileniyor. Bilgilendiriyor. En önemlisi size zaman ayırıyor. Kendinizi güvende hissediyordunuz. Normal doğumu destekleyen, güler yüzlü, positif bir doktor. Birçok özel hastanede birçok doktora gittim, birçoğu fabrikasyon sanki herşeyi aceleye getiriyor, sorunuza cevap bile alamıyorsunuz.Canım ataşehir pınar tokatlıoğlu bi araştır istersen benim en çok aklıma yatan bu oldu ama ben avrupa yakasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?