2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aşerme 3. Ay bitince biter diyor uzmanlar sonrası psikolojik diyorlar
cnmm bnm bulantılar 6.hftada basladı o zmndan beri oluyo arada hatta az önce bile oldu :)
Bi karpuz cnm istedi ama öyle çok deyil birde börek anneme yaptırdım bi yemisim tansiyon 16 firlamis kalp atışı 103 olmuştu ama normaldede severim ben farklı birşey benliyordum ne bilim en rahat benim hamilelik galiba fazla bulantım yok ara ara oluyor aşerme de yok bazen şüpe ediyorum hamilemiyim diye

benim bugün ilk defa yeşil çıkınca korktum ama yorumun beni rahatlattı Allah razı olsun canım. canım aşırı derecede hiç birşey istemiyor anlamıyorum ne yesem herşeyden tiksindim krakerleri bile yiyemiyorum geçseydi hayırlısıyla şu günler.

bende geçirdim o günleri.
umarım en kisa zamanda atlatirsin..
çok zor biliyorum ben hiç bişi yiyemiyordum. yesemde hemen çıkıyordu su dahi icememistim.
Allah yar ve yardimcin olsun tatlım

Bi karpuz cnm istedi ama öyle çok deyil birde börek anneme yaptırdım bi yemisim tansiyon 16 firlamis kalp atışı 103 olmuştu ama normaldede severim ben farklı birşey benliyordum ne bilim en rahat benim hamilelik galiba fazla bulantım yok ara ara oluyor aşerme de yok bazen şüpe ediyorum hamilemiyim diye
Canım hayırlı olsun hamileliğin sen varmıyorum bilmiyorum kızlarla bazı yiyecekleri yazmayalım dedik hani bulamama alamama durumlarından bir de bulantın azmış çok rahat bi dönem geçirirsin inş

Bence geçiyor artık:) Bende pek aşermedim öyle, oysa ki hep heveslenmiştim, aşerme ilk üç ay diye biliyorum canım..
Aynen cnm gece kaldırıp eşimi bunu istiyorum demek isterdim onu sabırsızlıkla beklemek isterdim ama öyle birşey olmadı aman tek bebiş sağlıklı olsun da hayırlısı ile sağlıklı kucamıza almayı nasip etsin rabbim inşallah tüm hamislerimizin bebislerini

Yorumlarinizda bazı kişiler canı cektiklerini felan yazmış..
Bence yanlış neden diyeceksiniz alan var alamayan var ve + yaz mevsiminde çıkan meyve vs. suan kış ayindayiz ve nereden bulunur bilinmez.
Lütfen yorumlara dikkat edelim arkadaşlar en azından meyve ve sebze ( mevsimi olmayan) yazmamaya özen gösterelim.. sonuçta topikte herkez hamis ve bebek bekliyor günaha girmeyin..

bir süredir bakamadım, soracağım konu hakkında bilgi veren olduysa da görmedim ikili testi yaptıran var mı, ne kadar zamanda çıkıyor sonuç?

Kızlar ya ben 10+4 haftalık hamileyim ya asermeyi çok merak ediyorum nezaman başlıcak aşerme

benim normalde canım hiç birşey yemek istemiyor aşermeyi rüyamda yapıyorum sanırım kaç kere rüyamda yemek yiyordum canım birşeyler istiyordu gerçekte yemek yiyemiyorum rüyamda tıka basa yemek yiyordum canım hep birşeyler istiyor ama uyanınca geçiyor nasıl bir durumsa bende aşermeyi böyle yapıyorum herhalde :D

Canım hayırlı olsun hamileliğin sen varmıyorum bilmiyorum kızlarla bazı yiyecekleri yazmayalım dedik hani bulamama alamama durumlarından bir de bulantın azmış çok rahat bi dönem geçirirsin inş
ben yoktum kuzum haklısın pardon cnnm sadece bendemi yok acaba diye merak ettim cnn

Kızlar selam, sol kasığıma elimi koyduğumda damar atmasının dışında bi atma daha hissediyorum. Yanılıyorum değil mi kalp atışı felan duyamayız bu şekilde :rolleyes:
ya benim eşimde kulağını göbeğime koyuyo dinliyo :KK70: hatta tansiyon aletlerinde hani dirsek içine sabitliyoruz bir şeyi sonra kulaklarımıza steteskop gibi bir şey takıyoruz da tansiyon ölçüyoruz ya onu evde bulamadım onu bulsam ordan dinliycezz:KK70::KK70::KK70:

Aynen cnm gece kaldırıp eşimi bunu istiyorum demek isterdim onu sabırsızlıkla beklemek isterdim ama öyle birşey olmadı aman tek bebiş sağlıklı olsun da hayırlısı ile sağlıklı kucamıza almayı nasip etsin rabbim inşallah tüm hamislerimizin bebislerini
Ayy aynen.. eşim deli oluyor ondan bir şeyler istesem diye, ama yok zaten iştahsız bir tipim..
Bende aldıracak bir şeyler buluyorum, idare ediyoruz:)
Bu arada aminnnnn inşallahh hepimizin..

benim normalde canım hiç birşey yemek istemiyor aşermeyi rüyamda yapıyorum sanırım kaç kere rüyamda yemek yiyordum canım birşeyler istiyordu gerçekte yemek yiyemiyorum rüyamda tıka basa yemek yiyordum canım hep birşeyler istiyor ama uyanınca geçiyor nasıl bir durumsa bende aşermeyi böyle yapıyorum herhalde :D
Seninkide güzelmiş kuzum en azından rüyada istekli yiyorsun bende oda yok tek bebişler sağlıklı olsun cnm artık bebislerimizin hareketine seviniriz bundan sonra rabbimin izniyle

Yorumlarinizda bazı kişiler canı cektiklerini felan yazmış..
Bence yanlış neden diyeceksiniz alan var alamayan var ve + yaz mevsiminde çıkan meyve vs. suan kış ayindayiz ve nereden bulunur bilinmez.
Lütfen yorumlara dikkat edelim arkadaşlar en azından meyve ve sebze ( mevsimi olmayan) yazmamaya özen gösterelim.. sonuçta topikte herkez hamis ve bebek bekliyor günaha girmeyin..
Tmm cnm uyandığınız için tşkler dediğim gibi pardon gerçekten aklıma gelmedi bundan sonra dikkat ederim tşkler

Back