2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düsük tehliken yoksa bol limonlu bal flan ic C vtamini yüklen insAllah baslamadan biter..ayrıca sarmısagı da antibiotik niyetine kullan bagısıklıgın artsın sifan olsun bacım
Sarmısak tansiyonumu etkiliyor yaa artık limon portakal suyu fln idare edicem,bugün de 6 aylık hamile bi kadının gripten öldüğünü duyunca iyice korktum

Aynisi bende de hep oluyor canim kime söylesem üşütmüşundür diyor. Geçen gün kalp krizi geçiriyorum sandım cok kötüydü
Hadi yaaa,ben 2 yıl önce yurtdışındaydım,soğuk bi ülkeydi,orda soğuk hava astımı oldum,düşünüyorum da nüksetmiş olabilir mi diye çünkü ne zamn dışarı çıksam oluyor,havalarda soğuk malum,başlıyor ağrı,nefes darlığı

Sarmısak tansiyonumu etkiliyor yaa artık limon portakal suyu fln idare edicem,bugün de 6 aylık hamile bi kadının gripten öldüğünü duyunca iyice korktum
Ayy kız böyle seylere kulak asma bak ben 1 haftadır gribim ama ÖLMEDİM KIZ valla yasıyom iste Ama simdiden sonra nolur bilemem tabii

Gunaydinlar bugün tahlilleri vereceğim doğrusu ilk oldugu için birşey bilmiyorum
.doktor yazmışti kağıda dört beş birşey bunları sağlık ocağında yaptırır diye..kan vereceğim aç olmam gerek değil mi birde idrar mi veriyoruz başka birşey yok değilmi ..??? :)

Evt cnm aç gidrcrksin kan ve idrar vereceksin. Güzel sonuclar al ins.

cnm günaydın 10. haftaya kadar hiç bir bulantım olmadı ama 10. hafta başı ölüyordum şimdi hafifledi okadar

günaydın güzel annişler sağlıklı mutlu bir gün geçirelim inşallah.

bugünden itibaren 7.5 saatlik hakkımı kullancam 16,30 çıkcam hiççç umrum değiller.bebeğim ve benden başkası boş.hem biraz kıymet bilirler :)

ayy çık valla oh zaten dursan da fayda etmez hep bir bahane bulurlar söylencek.

herkese Günaydın doktora gidecekelr guzel haberlerle gelin...bu arda ikili testi yaptirmayan ve ya yaptirmamayi dusunenler war mi
ben yaptıracaktım devlette sıra kalmamış 1 aya kadar dolu aslında çok yaptırma da taraftarı değilim bilmiyorum öyle bir durum varsa bile ben bebeğimden vazgeçmem.şimdi özelden fiyat alacam belki yaptırırım yazarım buraya

herkese Günaydın doktora gidecekelr guzel haberlerle gelin...bu arda ikili testi yaptirmayan ve ya yaptirmamayi dusunenler war mi
ben yaptırmamayı düşünüyorum , sonuçlarını çok güvenilir bulmuyorum.Allah korusun kötü bi sonuç çok kötü bir hamilelik geçirmeye neden oluyo, yakından şahit olduğum insanlar var , nur topu gibi çok sağlıklı evlatları oldu yadadıkları yanlarına kar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…