2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:KK58:Ya bacılar bana ilgili bi doktor söyleyin (İst/ANADOLU YAKASI) ..artık duzenli bi muayene takibim olsun yaa kafayı yemek üzereyim :KK31:
Canım eğer özel olursa afiyet hastanesi derim ,özgür kartal,küçük bi hastane ama doktorum süper,eşim başka hastaneye geçmemi çok istedi ama doktorumdan kopamıyorum

Iyi akşamlar arkadaşlar. Son 3 5 gündür mide bulantısı sancı ağrı hic bisey yok bende canim da birşey istemiyor hatta hic birsey istemiyorum yemek yemek bile içimden gelmiyo. Sizce bu normal mi. Bebeğime bur şey olmuştur diye korkuyorum. Kanamam falan da olmadi. Benim gibi olan var mı

Hic aklima gelmemisti canim simdi okudum gercekten de reflu baslamis. Var mi bi cozumu?
Onemli birsey yok strese girmede:) hepimizin basina gelicek:)sadece yemek yedikten sonra yatar pozisyona gecme.mide kapakciginda gevseme var cunku.normalde ben zeytin cekirdegi ile gecirdim fakat hamile degildim.sanada yapmani onermiyorum hatta yutma oyle birseyi buyuk ihtinal zararli su an.bnmde hafif basladi ama gecicek

Iyi akşamlar arkadaşlar. Son 3 5 gündür mide bulantısı sancı ağrı hic bisey yok bende canim da birşey istemiyor hatta hic birsey istemiyorum yemek yemek bile içimden gelmiyo. Sizce bu normal mi. Bebeğime bur şey olmuştur diye korkuyorum. Kanamam falan da olmadi. Benim gibi olan var mı
Hic korkmam cnm 12.haftaya kadar normal bole seler.gecer sonra aniden baslar.keyfine bak cnm burada oyle bircok anne adayi var

Canım eğer özel olursa afiyet hastanesi derim ,özgür kartal,küçük bi hastane ama doktorum süper,eşim başka hastaneye geçmemi çok istedi ama doktorumdan kopamıyorum
Ben zaten afiyette dr fazilete gidiyodum yazın izinliyim baska dr'a basla dedi.. özgür hanımı kuzeni önerdi ama urolojisini biliyorum oranın..bobreklerde taslar oldgu icin ikisini de aynı goturmeliyim..TESEKKURLER ONERİN İCİN CANIM:KK68:

Onemli birsey yok strese girmede:) hepimizin basina gelicek:)sadece yemek yedikten sonra yatar pozisyona gecme.mide kapakciginda gevseme var cunku.normalde ben zeytin cekirdegi ile gecirdim fakat hamile degildim.sanada yapmani onermiyorum hatta yutma oyle birseyi buyuk ihtinal zararli su an.bnmde hafif basladi ama gecicek
Kızlar aynı sorunun ileri hali bende de vardı,hatta öyle ki yemek borum yanıyordu sanki,doktorum gaviscon verdi şurup,gebelikte kullanılan bi ilaç zaten,çok şükür kalmadı öyle bi sorun,doktorunuza danışın dilerseniz

Canım ataşehir pınar tokatlıoğlu bi araştır istersen benim en çok aklıma yatan bu oldu ama ben avrupa yakasındayım:KK43:[/QUO. TE]
Hic gitmedim oraya ama Pınar hanımda cok sıra var mıdır acaba..simdilerde randevu saatinin pek onemi kalmamıs bazı kadın dogumlarda..sancın da olsa bazıları cok yogun saatlerce bekletiyolar

Yok canım meme ağrısı zaten hep var da göğüs kafesim özellikle nefes alınca,hava soğuk soğuk geliyor içime :KK43:
Düsük tehliken yoksa bol limonlu bal flan ic C vtamini yüklen insAllah baslamadan biter..ayrıca sarmısagı da antibiotik niyetine kullan bagısıklıgın artsın sifan olsun bacım :KK72:

Selam kizlar bendede bulantı filan hc bsy kalmadı sadece arada agri oluyo o kadar zaten bu gune kadar şükür hic cikaracak kadar bulantim olmadı nerdeyse yok dnck kadar azdi şimdi hc yok gbi bugün dktra grttm hersey yolunda dedi ama bunların olmamasi korkutuyor beni varmi bnm gbi olan

kasik agrisi normaldir arkadaşlar .su gelmesi kanama olmadigi surece kafaniza takmayin ..ben bu bebegimden önce kurtaj oldumm..rabbim kismet ettmesse ne yaparsaniz yapin etmiyoo..28 kere ultrasona girdim gene yasatamadimm..ama bu bebegimi takinti yapmadim gayet sagliklii ..onu seviyorum
Doğru söylüyorsun arkadaşım.Benim de ilk çocuğumda kanama çok fazlaydı nasıl yaşadı hala hayret ediyorum burada 1 2 damla kandan sonra gelen düşükleri duyunca.Allah çok büyük yaşatacaksa yaşatıyor yaşatmayacaksa en iyi doktorun muayenesine kamp kur fayda etmiyor

Back