2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fakat mevsim yüzünden yiyemiyorum. bu sebzelerin çıkmasını dört gözle bekliyorum . ama daha çok var .

ya bende öyle herşeyi yiyorum ne yicemi sapıttım artık :) yediklerim bazen sıkıntı yapıyor ama ben yinede yiyorum[/QUOTE]
Maşallah canım.emin ol sürekli acıkmak aç olup da yiyememekten daha iyi.doya doya yemeyi özledik

OTE="hayserp, post: 38961110,: 39"]Cinsiyetini öğrenen yok mu ? 13 haftalık olanlar var [/QUOTE]
Cuma kontrolumuz vardi Cok Merak ediyordum dr gitmeden once mutlaka sorucam diyordum ama bebisimi gorunce sormayi unuttum simdi bi daha ki randevuyu bekliycez artik

iyi akşamlar kızlar bu aralar çok yoğunum gündüz hiç bakamıyorum sağlık ocağından çağırdılar yarın sabah gideceğiz doktor iki tane test daha istemişti onları da yaptırırım gitmişken

Bu bebek arabası çok hoşuma gitti, daha çok beğendiğim bişey olmazsa almayı düşünüyorum, sizce nasıl, bu markadan memnun olan anneler var mı?

Tabi tazminatin bisey tutmaz, issizligin sartlarini sagliyorsan alirsin. Dogum iznini kullanana kadar sabredebilirsin, calismadan 4ay maas

g

Canım aynı iş yerinde aralıklarla ya da aynı iş verenin farklı iş yerlerinde aralıklarla çalışsan da, süreler toplanarak kıdem tazminatı hesaplanıyor. Yani toplamda çalışma süren mesela 2 yıl ise, kıdem tazminatı 2 yıla göre hesaplanır. Tabi ki istifa etmemen, haksız yere işten çıkarılman gerek tazminatı hakedebilmen için. (hukukçuyum kesin bilgi)

Ağustos anneleri bulantiniz ne durumda benim 5. Haftada bir başladı su icsem cçıkıyor nasıl basa çıkıyorsunuz

Bugün Ultrasondaydim henüz belli değil dedi doktor ( bir akrabamiz kadin dogum doktoru bugun ona ugradim da o bakti ) ama kendi doktorum yarın ikili test yapacak belki söyler
Hadi bakalım hayırlısı.allahım sağlıklısını nasip etsin inşallah
Gönlünden geçen ne?

OTE="hayserp, post: 38961110,: 39"]Cinsiyetini öğrenen yok mu ? 13 haftalık olanlar var
Cuma kontrolumuz vardi Cok Merak ediyordum dr gitmeden once mutlaka sorucam diyordum ama bebisimi gorunce sormayi unuttum simdi bi daha ki randevuyu bekliycez artik [/QUOTE]
Hayırlısı artık sağlıklısını versin inşallah

[QUOTEInşaayserp, post: 38964744, member: 321849"]Cuma kontrolumuz vardi Cok Merak ediyordum dr gitmeden once mutlaka sorucam diyordum ama bebisimi sormayi unuttum simdi bi daha ki randevuyu bekliycez artik [/QUOTE]
Hayırlısı artık sağlıklısını versin inşallah[/QUOTE]
Amin. Ins
Cuma kontrolumuz vardi Cok Merak ediyordum dr gitmeden once mutlaka sorucam diyordum ama bebisimi gorunce sormayi unuttum simdi bi daha ki randevuyu bekliycez artik
Hayırlısı artık sağlıklısını versin inşallah[/QUOTE]
Amin. InsaAllah canim hepimize.... saglikli olsunlarda ama insan merak ediyor... Hazirliklara baslamak istiyorum ama unisex hic bisey yok nerdeyse herseyi ayri ayri yapmislar boyle olunca alamiyorsun tabii içinin gittigiyle kaliyorsun

Ya bacılar bana ilgili bi doktor söyleyin (İst/ANADOLU YAKASI) ..artık duzenli bi muayene takibim olsun yaa kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…