2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

camm az kaldi kalp atisni duymaniza sabretsin sen idare edersin esini

Canım benim ilk bebeğim kızdı çirkinleşmedim aksine güzelleştim ama ben çok zayıftım hamilelikte aldığım kilolar da güzelleştirmiş olabilir
Veee bir hurafe daha patlatiyoruuum:
Erkek cocuk anneyi guzellestirir, kiz cocuk cirkinlestirir.
Hamilelikte guzellesiyorsan erkek
Eeeee deneyimli bir cok anne var burda
Okurlarsa belki yazarlar hangileri tutmus biz de biliriz

Selam arkadaşlar dün keseyi gördük ve ilk serumumu da yemiş oldum. Benim ansiyete bozukluğum var. Dün tekrarladı ilaç da içmediğim için zor geçti müthiş bir mide bulantısı eşlik etti onun için serum verdiler ALLAH bir daha göstermesin. KendinizE iyi bakın taze anneler

Kizlar gebeligi ogrendigimde adet olacakmis gibi kasik ağrıları oluyordu ama simdi hafufledi gunde birkere falan bulantilar artti sizinde bu sekildemi ???
Benimde bat a kadar ağrılarım baya çoktu, şimdi biraz hafifledi gibi ama arada yine ağrım oluyor. Hasta olacakmış gibi, bacaklarım bile ağrıyor. Ama henüz bulantı yok :)))

Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, sonuna kadar güzel bi süreç olsun inşallah :))

Benim ilk bebeğim kızdı ve beni biraz çirkinleştirir:) hamilelik maskesi diye birşey çıktı yüzümde ilk 3 ay sonra düzelmişti annelik yaşı konuşulmuş ben kızımı 30 Yaşında doğurdum kısmetse bu da 35 de olacak bence geç değil. Herşeyin tadını çıkarmış oluyorsunuz:)

Annisler

Ozellikle Avrupa yakasi Annisleri,

Sizler hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz. Onerebileceginiz bir doktor var midir bana? Ben ilk muayenemi haftasonu olucam ama referans alarak gitmiyorum o doktora.

Annisler

Ozellikle Avrupa yakasi Annisleri,

Sizler hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz. Onerebileceginiz bir doktor var midir bana? Ben ilk muayenemi haftasonu olucam ama referans alarak gitmiyorum o doktora.
Canim internette en iyi hekim die bi site var orda drlarla ilgili yorumlari gorebiliyorsun yada bulundgnn bolgedeki en iyi dr gorebilirsn bi bak istersen ben avcilardayim avcilar hospital gidiyorum

Kizlar gebeligi ogrendigimde adet olacakmis gibi kasik ağrıları oluyordu ama simdi hafufledi gunde birkere falan bulantilar artti sizinde bu sekildemi ???
bende de hafifledi ara ara oluyor normaldir yani

İyi geceler kızlar
iyi geceler cnm

çok geçmiş olsun 2 katı dikkat etmek gerekiyor.Allah bir daha gostermesin

katılıyorum cnm bir de kendini hazır hissetmek ile de alakali herkes kendine en uygun ve hayırlı vakitte bebeğin kavuşsun insallah

Kizlar bugun doktora gittim bhcg 1270 olmus alttan ultrasonda minicik bir kese gördük. Cok mutlu oldum cuma gunu yine gidecegim biraz dsha buyumus olur insallah. Kalp atislarini ne zaman duyariz acaba

Kizlar bugun doktora gittim bhcg 1270 olmus alttan ultrasonda minicik bir kese gördük. Cok mutlu oldum cuma gunu yine gidecegim biraz dsha buyumus olur insallah. Kalp atislarini ne zaman duyariz acaba
hayırlı olsun darısı tüm topictekilerin başına kalp atışı keseden 1 hafta sonra diye biliyorum.

Veee bir hurafe daha patlatiyoruuum:
Erkek cocuk anneyi guzellestirir, kiz cocuk cirkinlestirir.
Hamilelikte guzellesiyorsan erkek
Eeeee deneyimli bir cok anne var burda
Okurlarsa belki yazarlar hangileri tutmus biz de biliriz
Bende tutmadı bu aksine guzelleşti yuzum :)
öncelikle gozun aydın ve de çok geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah

hadi gözün aydın doğum tarihlerimiz aynı bende cumartesi inşallah gorebilirim kalp 5+ dan sonra duyulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…