- 4 Nisan 2010
- 816
- 826
- 408
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.541
herkese günaydın güzel ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötüYarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyımAma asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım
![]()
Canım doktorunu ara sor ihtimale bırakmayalımIcliginde yazmiyo ama![]()
Günaydınnn inşallahh :)herkese günaydın güzel ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
Allah şifanı versin canım doktorundan bulantı için ilaç istesen zofran diye bir ilaç var çok bulantısı kusması olanlara veriyorlar gebelikte benim arkadaşımda hastanelik olmuştu bu ilaçla toparlandoKızlar
Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötü
Sabredicez artık meleklerimiz için :)Benim aksamlari oluyo boyle gurultu oluyo resmen normalyani olmasi gereken sey :)
SağolAllah şifanı versin canım doktorundan bulantı için ilaç istesen zofran diye bir ilaç var çok bulantısı kusması olanlara veriyorlar gebelikte benim arkadaşımda hastanelik olmuştu bu ilaçla toparlando
gözünaydın Allah sana kolaylık versin bulantıdan çok bunaldın yaKızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi drayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen
Günaydın canım, 6 aydan sonra iş güvencesi kapsamındasın. içini ferah tut hiç bir şey yapamaz sana. Kendim bir şirkete insan kaynaklarında çalışıyorum o nedenle bana güvenebilirsin. hele ki hailelik dolayısıyla işten atma ha on maddi manevi kayba uğratırsın.Hımmmmm.. çok iyi yapmışssın yaa.. Yanlız ben bu iş yerimde çok girdi çıktı yaptım, son girişim 9 ay oldu.. tazminat ne olacak dimi, çıkarmış olsalar en kötü devlet işsizlik maaşı veriyor, olsunn..
Teşekkür ederim canım tabi ki güvenirim. Ama 3 kişiden az çalıştıran iş yerlerinde bu hak varmışGünaydın canım, 6 aydan sonra iş güvencesi kapsamındasın. içini ferah tut hiç bir şey yapamaz sana. Kendim bir şirkete insan kaynaklarında çalışıyorum o nedenle bana güvenebilirsin. hele ki hailelik dolayısıyla işten atma ha on maddi manevi kayba uğratırsın.
Tatlım bu hafta son zaten yenilersin raporu müdüre ne ki ?tatile gireceğiz bir bu hafta için rapor alacağım.tek umudum tatilde bulantilarimin geçip yeni döneme daha iyi girmek.Kızlar
Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötü
Aynen canim benimki de pazarlari yapiyor sagolsun ben sadece yemek yapip kizima bakiyorum allah yardimcimiz olsunInsallah cnm. Bende senin gibiyim hep yorgun hep uykuulu... yemek yapmak eziyet. Allahtan ev isini eşim yapiyor.
Hosgeldin hayirli olsunSelam kızlar bende yeni üyeyim katılayım dedim araniza :) Allah izin verirse Ağustos annesiyim
Hayirli olsun canimslmmmmm taze anneler :) bende ağustos annesi olucam inşşş çok heycanlıyım !
Bende kizimda 17 kilo aldim sadece aksamlari hakiki zeytinyagi surdum hic catlak olmadi normalde catlamaya musait vucudum ergenlikte kilo alip vermwmden dolayi ust bacaklar catlak.bu hamileligim de de surucem insallahHakiki zeytin yagi aldim ve artik yavas yavas vucudum icin kullanmaya baslicam cunku vucudum cok kurudu pul pul ve kasinio
Benim durumumda olan anneler kimler ve biseyler kullanmaya basladinizmi
Cevaplari merak ediyorum![]()
gozunaydin masallah bebislere.bizim de carsamba kontrolumuz ben de bebeklerimi gormek icin heyecanlaniyorum.agustosun ilk haftasi olur diye dusunuyordum ben de cunku 36 hafta dolmus olacak insallah bi de ikizler en gec 37 de alirlar diyordum erken gelmezlerse tabi.hayirlisiyla kavusalim insallahKızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi drayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen
Ah canım bana da dramamine verdi hiç bişeye yaramadı çekiyorum mecbur sana ne verdiSa
Sağol
cnm bugün verdi bi ilac günde bi iç artarsa baska ilaclarda var dedi hbr ver gerekirse serum takarz dedi
Benimde dun aksam pit pit kalp atmasi gibi sol tarafimda hiss ettim neki acabaGunaydin kizlar,
Bugun diger gunlerden daha farkli uyandim belirtiler azaliyor sadece bir kac gundur sagdan soldan kasik agrilarim oluyor ama cok can yakici degil ara ara. Ozellikle de yemek yedikten sonra hissediyorum acaba hareket mi ediyor da ayni seyi hep yemekten sonra hissediyorum. Bebek acken hareket etmezmis ya:) Bu haftasonu ikili testim yapilacak heyecanla beklemekteyim umarim doktor cinsiyet ile alakali da bir tahmin de bulunur.