2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar
Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyım :KK43: Ama asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım :KK43:
Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötü

Kızlar

Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötü
Allah şifanı versin canım doktorundan bulantı için ilaç istesen zofran diye bir ilaç var çok bulantısı kusması olanlara veriyorlar gebelikte benim arkadaşımda hastanelik olmuştu bu ilaçla toparlando

Kızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi dr:-) ayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen

Sa
Allah şifanı versin canım doktorundan bulantı için ilaç istesen zofran diye bir ilaç var çok bulantısı kusması olanlara veriyorlar gebelikte benim arkadaşımda hastanelik olmuştu bu ilaçla toparlando
Sağol
cnm bugün verdi bi ilac günde bi iç artarsa baska ilaclarda var dedi hbr ver gerekirse serum takarz dedi

Gunaydinlar ...uyuduk uyandık ve çok açiz :) güzel bir hafta olur dilerim bu hafta tahlilelr filan vereceğim ve bebeği göreceğiz hayırlısı hakkımızda ....

Kızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi dr:-) ayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen
gözünaydın Allah sana kolaylık versin bulantıdan çok bunaldın ya
yaramazlara bak görüyomusun şimdiden ha ha ayrı takılıyorlar :KK70:maşallah ikizlerine:KK46::KK46:

Hımmmmm.. çok iyi yapmışssın yaa.. Yanlız ben bu iş yerimde çok girdi çıktı yaptım, son girişim 9 ay oldu.. tazminat ne olacak dimi, çıkarmış olsalar en kötü devlet işsizlik maaşı veriyor, olsunn..
Günaydın canım, 6 aydan sonra iş güvencesi kapsamındasın. içini ferah tut hiç bir şey yapamaz sana. Kendim bir şirkete insan kaynaklarında çalışıyorum o nedenle bana güvenebilirsin. hele ki hailelik dolayısıyla işten atma ha on maddi manevi kayba uğratırsın.

Günaydın canım, 6 aydan sonra iş güvencesi kapsamındasın. içini ferah tut hiç bir şey yapamaz sana. Kendim bir şirkete insan kaynaklarında çalışıyorum o nedenle bana güvenebilirsin. hele ki hailelik dolayısıyla işten atma ha on maddi manevi kayba uğratırsın.
Teşekkür ederim canım tabi ki güvenirim. Ama 3 kişiden az çalıştıran iş yerlerinde bu hak varmış :KK64:
Yani bir şöför birde ben varım burada..
Hepsini geçtim ya nankörler, hastada olsam sürüne sürüne geldim, kıymet bilmez insanlar buna kızıyorum..

Kızlar

Tatlım bu hafta son zaten yenilersin raporu müdüre ne ki ?tatile gireceğiz bir bu hafta için rapor alacağım.tek umudum tatilde bulantilarimin geçip yeni döneme daha iyi girmek.

Insallah cnm. Bende senin gibiyim hep yorgun hep uykuulu... yemek yapmak eziyet. Allahtan ev isini eşim yapiyor.
Aynen canim benimki de pazarlari yapiyor sagolsun ben sadece yemek yapip kizima bakiyorum allah yardimcimiz olsun
Selam kızlar bende yeni üyeyim katılayım dedim araniza :) Allah izin verirse Ağustos annesiyim
Hosgeldin hayirli olsun
slmmmmm taze anneler :) bende ağustos annesi olucam inşşş çok heycanlıyım !
Hayirli olsun canim
Hakiki zeytin yagi aldim ve artik yavas yavas vucudum icin kullanmaya baslicam cunku vucudum cok kurudu pul pul ve kasinio
Benim durumumda olan anneler kimler ve biseyler kullanmaya basladinizmi
Cevaplari merak ediyorum:110:
Bende kizimda 17 kilo aldim sadece aksamlari hakiki zeytinyagi surdum hic catlak olmadi normalde catlamaya musait vucudum ergenlikte kilo alip vermwmden dolayi ust bacaklar catlak.bu hamileligim de de surucem insallah
gozunaydin masallah bebislere.bizim de carsamba kontrolumuz ben de bebeklerimi gormek icin heyecanlaniyorum.agustosun ilk haftasi olur diye dusunuyordum ben de cunku 36 hafta dolmus olacak insallah bi de ikizler en gec 37 de alirlar diyordum erken gelmezlerse tabi.hayirlisiyla kavusalim insallah

Gunaydin kizlar,

Bugun diger gunlerden daha farkli uyandim belirtiler azaliyor sadece bir kac gundur sagdan soldan kasik agrilarim oluyor ama cok can yakici degil ara ara. Ozellikle de yemek yedikten sonra hissediyorum acaba hareket mi ediyor da ayni seyi hep yemekten sonra hissediyorum. Bebek acken hareket etmezmis ya:) Bu haftasonu ikili testim yapilacak heyecanla beklemekteyim umarim doktor cinsiyet ile alakali da bir tahmin de bulunur.

Kizlar karin nezaman cikar merak ediyorum iste cabuk ciksin bebehim oynasin :) sadece sertlik var karnimda kilo almis gibi duruyorum

Gunaydin kizlar,

Bugun diger gunlerden daha farkli uyandim belirtiler azaliyor sadece bir kac gundur sagdan soldan kasik agrilarim oluyor ama cok can yakici degil ara ara. Ozellikle de yemek yedikten sonra hissediyorum acaba hareket mi ediyor da ayni seyi hep yemekten sonra hissediyorum. Bebek acken hareket etmezmis ya:) Bu haftasonu ikili testim yapilacak heyecanla beklemekteyim umarim doktor cinsiyet ile alakali da bir tahmin de bulunur.
Benimde dun aksam pit pit kalp atmasi gibi sol tarafimda hiss ettim neki acaba

Back