2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyım :KK43: Ama asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım :KK43:
Allah kolaylık versin canım ya zor çalışınca ayaklarını uzat bari

Saol canım aslında düsük tehlikesi sebebiyle limonu falan sadece salatalarda azcık yiyorum ama yalnız olmadıgımı hissettirdin demek ki cok da anormal bisey degil insAllah:nazar: cok tesekkurler arkadasım :KK74:
Limonun düşükle bi alakası mı var ??? Soyup soyup yiyorum ben :(

Mrb kizlar
Gunlerimiz cok yakin.innnnanilmaz bel agrim var sizin de oyle mi? Neden oluyor acaba? Ayaklarima bastikca aglayasim geliyor acidan.
Bulantilarim da iki gundur cok artti :KK43:
bu haftalardan sonra bel ağrılarının artması normalmiş vücut doğuma hazırlanıyormuş bu haftalarda bel ağrısı ve baş ağrısı normal yazıyordu.

Dr. Test bıle yapmdan antıbıotığı fıtılı dayadı, kulanmadım,ustelık ıcınde gebelık ıcın uygun degıl yazıyordu!!! bende ıkı gundur bol su ıcıyorum dedıgın gıbı azaldı.. sarı ve yogun akıntı varmıydı sende de canm?
normalde akıntım hiç olmazdı ama hamilelikle birlikte oldu o yüzden enfeksiyondanmı hamileliktenmi emin değilim ama vardı benim tavsiyem bol su çoookkk iyi geliyor gerçekten. en azından belki ilaç kullanmadan geçer daha 10 haftalıksın çünkü.

Evet yemekten snra geciyo sonra yine ayni.sirf bu yuzden surekli bisey yeme istegim oluyo. Cozumu yok sanirim.
QUOTE="Kaety, post: 38945262, member: 414836"]Aynen normalmiş o. Yemekten sonra bıraz gecıyor sonra aynı benımde..[/QUOTE]

[UOTE="denizimmm21, post: 38945223, member: 650620"]Benimde aynı durum karnım sanki davul gibi gerilmiş o kadar rahatsız oluyorumki birde gaz eklendi tam oldu.Hayırlısı[/QUOTE]
Ayni gaz sorunu bende de var. Olur olmaz yerde de gaz cikaramiyo ki insan :D ileriki haftalarda gecer diye umutlaniyodum ama senin de 12hafta olmus gecmemis

Cikaramaz isten patronun canim. Gebelik suresince tazminat verip cikartsa bile ise iade hakkin var. Sen de patronuna goz dagi ver yasal haklarini kullandigini soyle. Ben dogum iznine ayrildiktan sonra geri ise donmeyecegim icin patronumdan tazminat alip ayrilmak istedigimi soyledim. Kendim ayrildigim icin alamicami soyledi. Gunde 11saat calistgimi 7.5saatten fazla calistirma hakki olmadgni soyleyince pasa pasa kabul etti tazminat vermeyi :D

Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyım :KK43: Ama asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım :KK43:

A

Limonun düşükle bi alakası mı var ??? Soyup soyup yiyorum ben :KK43:
Herkeste aynı etki olmayabilir canım tehlikesi olanlar icin limon ve maydonozu önermiyolar ama korkma :KK20: o mucize korunacaksa biz neler yapıp yapmasak da Rabbim sag salim verir kucaklarımıza insAllah:KK46:

Bezdirmek için ellerinden geleni yapacaklardır sakın oyuna gelme bırak kendileri çıkarsın öyle bir niyetleri varsa... hem kıdemın varsa tazminat da alırsın.

Ah canım elim ayağım titredi lekeden sonra nasıl içtim suyu görmelisin
Unutma cnm cam siseye koy hatta agzida kapali oluyor.bende dun gezdim biraz o sirada su icmeyi unuttum.eve geldim sapsari leke vardi.su ictim gecti
Kızlar ben nezle grip oldum. Dinleniyorum ama burnum akıyo genzim kaşınıyor başım ağırıyor hapşırıyorum.ilaçta içemiyyorum.ya ateşim olursa diye korkuyorum.meyve çayı içiyorum ılık ballı limonlu su.başka bir fikri olan var mı
Ihlamur cnm

Back