- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.501
Ah canım elim ayağım titredi lekeden sonra nasıl içtim suyu görmelisin2 lt suyu gun icinde iciceksin.birden icme kusarsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım elim ayağım titredi lekeden sonra nasıl içtim suyu görmelisin2 lt suyu gun icinde iciceksin.birden icme kusarsin
Allah kolaylık versin canım ya zor çalışınca ayaklarını uzat bariYarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyımAma asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım
![]()
Tokken iç, yemekten bı 20 dk sonra iç, acken benmde bulanıyor..Benim sudan cok midem bulanıyo yaa 10gun duzenli 3lt ictim simdi 2 gundur 1lt bile cok zor siseden bile tiksiniyom artıktas var bobreklerde illa icmeliim
İnadına hep oturacagım zaten.. sagol canımAllah kolaylık versin canım ya zor çalışınca ayaklarını uzat bari
Limonun düşükle bi alakası mı var ??? Soyup soyup yiyorum benSaol canım aslında düsük tehlikesi sebebiyle limonu falan sadece salatalarda azcık yiyorum ama yalnız olmadıgımı hissettirdin demek ki cok da anormal bisey degil insAllahcok tesekkurler arkadasım
![]()
bu haftalardan sonra bel ağrılarının artması normalmiş vücut doğuma hazırlanıyormuş bu haftalarda bel ağrısı ve baş ağrısı normal yazıyordu.Mrb kizlar
Gunlerimiz cok yakin.innnnanilmaz bel agrim var sizin de oyle mi? Neden oluyor acaba? Ayaklarima bastikca aglayasim geliyor acidan.
Bulantilarim da iki gundur cok artti![]()
normalde akıntım hiç olmazdı ama hamilelikle birlikte oldu o yüzden enfeksiyondanmı hamileliktenmi emin değilim ama vardı benim tavsiyem bol su çoookkk iyi geliyor gerçekten. en azından belki ilaç kullanmadan geçer daha 10 haftalıksın çünkü.Dr. Test bıle yapmdan antıbıotığı fıtılı dayadı, kulanmadım,ustelık ıcınde gebelık ıcın uygun degıl yazıyordu!!! bende ıkı gundur bol su ıcıyorum dedıgın gıbı azaldı.. sarı ve yogun akıntı varmıydı sende de canm?
Benimde aynı durum karnım sanki davul gibi gerilmiş o kadar rahatsız oluyorumki birde gaz eklendi tam oldu.HayırlısıHi hi evet karin bolgesi
Sanki her sabah biraz daha hava basiyolar gibi karnima![]()
Aynen normalmiş o. Yemekten sonra bıraz gecıyor sonra aynı benımde..Hanimlar iyi geceler
Agzimda aci bir tat oluyo surekli ayni sorunu yasayan var mi?
Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyımAma asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım
![]()
Herkeste aynı etki olmayabilir canım tehlikesi olanlar icin limon ve maydonozu önermiyolar ama korkmaLimonun düşükle bi alakası mı var ??? Soyup soyup yiyorum ben![]()
Bezdirmek için ellerinden geleni yapacaklardır sakın oyuna gelme bırak kendileri çıkarsın öyle bir niyetleri varsa... hem kıdemın varsa tazminat da alırsın.Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyımAma asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım
![]()
Unutma cnm cam siseye koy hatta agzida kapali oluyor.bende dun gezdim biraz o sirada su icmeyi unuttum.eve geldim sapsari leke vardi.su ictim gectiAh canım elim ayağım titredi lekeden sonra nasıl içtim suyu görmelisin
Ihlamur cnmKızlar ben nezle grip oldum. Dinleniyorum ama burnum akıyo genzim kaşınıyor başım ağırıyor hapşırıyorum.ilaçta içemiyyorum.ya ateşim olursa diye korkuyorum.meyve çayı içiyorum ılık ballı limonlu su.başka bir fikri olan var mı