2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dr. Test bıle yapmdan antıbıotığı fıtılı dayadı, kulanmadım,ustelık ıcınde gebelık ıcın uygun degıl yazıyordu!!! bende ıkı gundur bol su ıcıyorum dedıgın gıbı azaldı.. sarı ve yogun akıntı varmıydı sende de canm?

cnm benim doktorum dikkat et sana ilaç veremem bu aylarda dedi birtek ilthap için tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi okadar. özellikle veremem dedi. haberin olsun

Herkese günaydın :anneadayı: Cuma gününden beri yatıyorm grip oldum bugün okula da gidemedim denemediğm şey kalmadı inş çabuk geçer :KK43:

cnm benim doktorum dikkat et sana ilaç veremem bu aylarda dedi birtek ilthap için tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi okadar. özellikle veremem dedi. haberin olsun
Kendi doktorum değildi zaten, kullanmadım bende, kadın tahlil bile yapmadan o ilacı nasıl yazabildi aklım almıyor.. Su içiyorum bolca, azaldı zaten canım

Cikaramaz isten patronun canim. Gebelik suresince tazminat verip cikartsa bile ise iade hakkin var. Sen de patronuna goz dagi ver yasal haklarini kullandigini soyle. Ben dogum iznine ayrildiktan sonra geri ise donmeyecegim icin patronumdan tazminat alip ayrilmak istedigimi soyledim. Kendim ayrildigim icin alamicami soyledi. Gunde 11saat calistgimi 7.5saatten fazla calistirma hakki olmadgni soyleyince pasa pasa kabul etti tazminat vermeyi :D

A
Hımmmmm.. çok iyi yapmışssın yaa.. Yanlız ben bu iş yerimde çok girdi çıktı yaptım, son girişim 9 ay oldu.. tazminat ne olacak dimi, çıkarmış olsalar en kötü devlet işsizlik maaşı veriyor, olsunn..

Back