- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.521
Reflu baslamis cnm dogal birseyHanimlar iyi geceler
Agzimda aci bir tat oluyo surekli ayni sorunu yasayan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reflu baslamis cnm dogal birseyHanimlar iyi geceler
Agzimda aci bir tat oluyo surekli ayni sorunu yasayan var mi?
Dr. Test bıle yapmdan antıbıotığı fıtılı dayadı, kulanmadım,ustelık ıcınde gebelık ıcın uygun degıl yazıyordu!!! bende ıkı gundur bol su ıcıyorum dedıgın gıbı azaldı.. sarı ve yogun akıntı varmıydı sende de canm?
Kendi doktorum değildi zaten, kullanmadım bende, kadın tahlil bile yapmadan o ilacı nasıl yazabildi aklım almıyor.. Su içiyorum bolca, azaldı zaten canımcnm benim doktorum dikkat et sana ilaç veremem bu aylarda dedi birtek ilthap için tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi okadar. özellikle veremem dedi. haberin olsun
Hımmmmm.. çok iyi yapmışssın yaa.. Yanlız ben bu iş yerimde çok girdi çıktı yaptım, son girişim 9 ay oldu.. tazminat ne olacak dimi, çıkarmış olsalar en kötü devlet işsizlik maaşı veriyor, olsunn..Cikaramaz isten patronun canim. Gebelik suresince tazminat verip cikartsa bile ise iade hakkin var. Sen de patronuna goz dagi ver yasal haklarini kullandigini soyle. Ben dogum iznine ayrildiktan sonra geri ise donmeyecegim icin patronumdan tazminat alip ayrilmak istedigimi soyledim. Kendim ayrildigim icin alamicami soyledi. Gunde 11saat calistgimi 7.5saatten fazla calistirma hakki olmadgni soyleyince pasa pasa kabul etti tazminat vermeyi
A
GEÇ DÖLLENMİŞTİR ADET GÜNÜNDEN SAYILMAMIŞTIR O ZMN5 haftalık dedi ama kadınlar kulubüne göre 6+1 haftalıktım
aslında ben hiç duymadım. çünkü hamilelikte mideyi rahatlatıyor. ben çok içiyorum . suyuma sıkıyorumLimonun düşükle bi alakası mı var ??? Soyup soyup yiyorum ben![]()
Canım rennie uygun mu gebelikte?günaydınlar herkese, mide yanması için rennie içiyorum ben tevsiye ederiö![]()
Gecirmesen daha iyi normal cunkiKızlar midemde resmen gaz var gur gur ses çıkarıyo nasıl geçirebilirim bunuu:)
Canım mide bulantımı tetiklediğini hissediyorum bunun için sordum :)Gecirmesen daha iyi normal cunki
Canım balık yağının yan etkisiymiş oKizlar balik yagi mide yanmasi yaparmi? Acill lutfen yardimci olun![]()
Benim aksamlari oluyo boyle gurultu oluyo resmen normalyani olmasi gereken sey :)Canım mide bulantımı tetiklediğini hissediyorum bunun için sordum :)
Icliginde yazmiyo amaCanım balık yağının yan etkisiymiş o