2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bide gogusler ne alemde benim bu haftsya gireli karin agrilarim cogaldi arastirdim normalmis :anneadayı::nazar:

Masalla
Kızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi dr:-) ayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen
Masallah masallah :nazar:

Gunaydinnn
Çok sık takip edemesemde arada bakıyorum topiginize 2013 Mayıs annesiyim 21 aylık oğlum. Var hamileliğim oğlumdaki kadar rahat gecmesede çok zorlamiyor beni ikili testi yaptırmak istemedim oğlumda yaptirmistim drmda yaşım itibari ile çok gerek olmadığını söyleyince rahatladım allaha emanet bebislerimiz cuma günü cinsiyet için çok uğraştı ama goremedi 15 gün sonra cagirdi çok merak ediyorum oğlumda 11+5 te ogrennsitik cinsiyeti.
Varmı cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız

canim bende bir kilo aldim..artik herkes farkedyo cinsiyeti ne diyor daha durun belli degil diyorum bunda cok mu siscez nagihan:KK53:
Öyle görünüyor canım ya neyse sağlıkla gelsin lerde hallederiz kiloları ;)
benmkide erkege benziyo dedi ama kesin konusmak istemedi bir ay sonra soylerim dedi bizde huc duymamisiz gibi davraniyoruz şu an:KK45:
Tekrardan hayırlısı olsun canım erkek senesi bu sene anlaşılan
Kızlar bn bgn bebişlerimi gördüm ikisinn boyu haftasi birbirini yakalamiş ama aralarına kalın duvar yapmislar ayrı takiliyolr dedi dr:-) ayrıca göbek catlaklari için 3.aydan sonra krem vercem kendin z.yaği filan alma dedi doğum da 1-15 ağustos arasinda olucak inş dedi ikiz ve tüp olduğu için sezaryen
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla gelsin ler inşallah

Gunaydinnn
Çok sık takip edemesemde arada bakıyorum topiginize 2013 Mayıs annesiyim 21 aylık oğlum. Var hamileliğim oğlumdaki kadar rahat gecmesede çok zorlamiyor beni ikili testi yaptırmak istemedim oğlumda yaptirmistim drmda yaşım itibari ile çok gerek olmadığını söyleyince rahatladım allaha emanet bebislerimiz cuma günü cinsiyet için çok uğraştı ama goremedi 15 gün sonra cagirdi çok merak ediyorum oğlumda 11+5 te ogrennsitik cinsiyeti.
Yaşın kaç acaba, bende testi aman aman gerekli bulmuyorum da..Ben 27 yaşındayım.
Ben 11. haftaya gireceğim mümkün değil galiba..

Tatlım bu hafta son zaten yenilersin raporu müdüre ne ki ?tatile gireceğiz bir bu hafta için rapor alacağım.tek umudum tatilde bulantilarimin geçip yeni döneme daha iyi girmek.
Evet cnm bn de tatil dönüşü 12 hft olucm inş gecer bulantilar

Aynen canim benimki de pazarlari yapiyor sagolsun ben sadece yemek yapip kizima bakiyorum allah yardimcimiz olsun

Hosgeldin hayirli olsun
Evet cnm dr da inş 15ine kdr dururlar ama sen 1-15 arasina hazırliklı ol dedi cinsiyetler belli olsn da cicilerini alalim yavastan:-) bide bnm gibi öğretmen olup doğum öncesi iznini kullanamicak olanlar bazıları kullaniyomş nasil oluyor biliyo musunz

Hayirli olsun canim

Bende kizimda 17 kilo aldim sadece aksamlari hakiki zeytinyagi surdum hic catlak olmadi normalde catlamaya musait vucudum ergenlikte kilo alip vermwmden dolayi ust bacaklar catlak.bu hamileligim de de surucem insallah

gozunaydin masallah bebislere.bizim de carsamba kontrolumuz ben de bebeklerimi gormek icin heyecanlaniyorum.agustosun ilk haftasi olur diye dusunuyordum ben de cunku 36 hafta dolmus olacak insallah bi de ikizler en gec 37 de alirlar diyordum erken gelmezlerse tabi.hayirlisiyla kavusalim insallah

Oh ne guzel mas. Allab ikisini de saglikla kavustursun. Bana da en gec 14 agustos dedi doktor. Hayirlisi bakalim. Cok sukur

Yaşın kaç acaba, bende testi aman aman gerekli bulmuyorum da..Ben 27 yaşındayım.
Ben 11. haftaya gireceğim mümkün değil galiba..
Bende 27 yaşındayım. Allah korusun sonuç farklı çıkarsa binsen yaptırma taraftarı da değilim zaten onun icjn hiç o strese girmek istemedim

Gunaydinnn
hoş geldin . sanıyorum yoktur cinsiyet öğrenen. daha çok erken çünkü.
bir de erkekler azıcık erken gösteriyor. ama bu ara doktora giden var mıdır bilmiyorum.
ben 30 ocaktan sonra gidebilirim

Kızlar merhaba :) bende sizin gibi ağustos ayında doğum yapıcam.bu ikinci doğumum olacak.10 haftalık şuan.1 yasında bir kızım var adı Defne.Sizin yardımınıza ihtiyacım var ;) cinsiyeti daha belli değil bu yüzden değişik birazda modern ayrıca birazda defneye uyumlu kız ve oğlan ismi arıyoruz ama bulamıyoruz. Çok seciciyiz sanırım.özellikle çok fazla duyulmuş bir isim olsun istemiyorum.bana fikir verin nolur :110:

Kızlar merhaba :) bende sizin gibi ağustos ayında doğum yapıcam.bu ikinci doğumum olacak.10 haftalık şuan.1 yasında bir kızım var adı Defne.Sizin yardımınıza ihtiyacım var :KK66: cinsiyeti daha belli değil bu yüzden değişik birazda modern ayrıca birazda defneye uyumlu kız ve oğlan ismi arıyoruz ama bulamıyoruz. Çok seciciyiz sanırım.özellikle çok fazla duyulmuş bir isim olsun istemiyorum.bana fikir verin nolur :110:
sanıyorum herkes şu ara bu arayış içinde bu topikte.
ben de düşünüyorum ama bulamıyorum mesela.
bende de 2 erkek çocuk var.
Adil Emir ve Ediz.
araştırıyorum . ama çok da acele etmeye gerek yok. uzun zaman var daha.

Back