2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanıyorum herkes şu ara bu arayış içinde bu topikte.
ben de düşünüyorum ama bulamıyorum mesela.
bende de 2 erkek çocuk var.
Adil Emir ve Ediz.
araştırıyorum . ama çok da acele etmeye gerek yok. uzun zaman var daha.
Biz defne ismini daha hamile kalmadan önce bulmustuk.bu yüzden isminin hazır olması hosumuza gidiyor.inşallah gönlümüze yatan bir isim denk gelir.

doktorum rennie ve gavisconun sıkıntı olmayacağını söyledi. önceki gebeliğimde de kullanmıştım. bi sıkıntı olması şükür
bana da ilk gebeliğimde rennie vermişti. bir kaç kez içmiştim . çok rahatlatmıştı.

Kızlar merhaba :) bende sizin gibi ağustos ayında doğum yapıcam.bu ikinci doğumum olacak.10 haftalık şuan.1 yasında bir kızım var adı Defne.Sizin yardımınıza ihtiyacım var :KK66: cinsiyeti daha belli değil bu yüzden değişik birazda modern ayrıca birazda defneye uyumlu kız ve oğlan ismi arıyoruz ama bulamıyoruz. Çok seciciyiz sanırım.özellikle çok fazla duyulmuş bir isim olsun istemiyorum.bana fikir verin nolur :110:
Belki yardimci olur biz kiz olursa ahsen feza
Erkek olursa akif berk koymayi dusunuyoruz nasip ol:anneadayı::KK46::nazar:ursa

benim doktorum istemedi. sonuçlar yanlış çıkabiliyor sonra gereksiz yere üzüntü ve stres yapıyor anneler dedi. üstelik ultrasonda ense kalınlığını ölçü normal gözüküyor dedi. tabii ki özellikle ilk bebeğini bekleyenler telaşlanıp yaptırmak isteyecektir. allah herkesin gönlüne göre versin. mutlu haberlerle gelin inşallah :KK54:

Kızlar merhaba :) bende sizin gibi ağustos ayında doğum yapıcam.bu ikinci doğumum olacak.10 haftalık şuan.1 yasında bir kızım var adı Defne.Sizin yardımınıza ihtiyacım var :KK66: cinsiyeti daha belli değil bu yüzden değişik birazda modern ayrıca birazda defneye uyumlu kız ve oğlan ismi arıyoruz ama bulamıyoruz. Çok seciciyiz sanırım.özellikle çok fazla duyulmuş bir isim olsun istemiyorum.bana fikir verin nolur :110:
Vallaa sen bulursan benimlede paylaş:)
Bende modern olması adına absürt olmayan ve çok duyulmamış bir isim arıyorum..
Daha erken ama bu gidişle bir isim bulamayacağım fazla seçiciyim bende :KK64:Aklında olan isim yok mu hiç..
mesela ben; Gökmen- Berkan-Çağan-Çağın ----- Sare, Begüm, Lina gibi düşündüm ama içime sinmiyor
Kuzey, Güney ve Uzay asla düşünmediğim isimler mesela, herkezde var

Vallaa sen bulursan benimlede paylaş:)
Bende modern olması adına absürt olmayan ve çok duyulmamış bir isim arıyorum..
Daha erken ama bu gidişle bir isim bulamayacağım fazla seçiciyim bende :KK64:Aklında olan isim yok mu hiç..
mesela ben; Gökmen- Berkan-Çağan-Çağın ----- Sare, Begüm, Lina gibi düşündüm ama içime sinmiyor

Bu arada çalışan anneler iş yerinde ne yiyorsunuz?
Yani dışarıdan yemek zorundaysak ne yapıcaz, var mı benim gibi dışarıdan yemek yemek zorunda olann..

Hımmmmm.. çok iyi yapmışssın yaa.. Yanlız ben bu iş yerimde çok girdi çıktı yaptım, son girişim 9 ay oldu.. tazminat ne olacak dimi, çıkarmış olsalar en kötü devlet işsizlik maaşı veriyor, olsunn..
canim 6 aydan uzun calistigin icin tazminat hakkin oluyor. Ama yaklasik 1 maas alabilirsin.

canim 6 aydan uzun calistigin icin tazminat hakkin oluyor. Ama yaklasik 1 maas alabilirsin.
Hımm bişeyde değilmiş, ama devletten işsizlik maaşı alırım değil mi..
Çıkarmaz ama her doktor kontrolmde suratı beş karış olur, nefret ediyorum, diğer patronum öyle değil halbuki, insan olmasıyla alakalı..Özel sektör işte :(

Hımm bişeyde değilmiş, ama devletten işsizlik maaşı alırım değil mi..
Çıkarmaz ama her doktor kontrolmde suratı beş karış olur, nefret ediyorum, diğer patronum öyle değil halbuki, insan olmasıyla alakalı..Özel sektör işte :KK43:
Bilgidim kadariyla alabilirsin canim.

Bu arada çalışan anneler iş yerinde ne yiyorsunuz?
Yani dışarıdan yemek zorundaysak ne yapıcaz, var mı benim gibi dışarıdan yemek yemek zorunda olann..
ben evimden getiriyorum canım
şu ara yemekleri gözüm görmüyor . sadece galeta peynir ve yeşil zeytin getirdim bugün. yemek yiyemiyorum. çok dokunuyor sonrası.
yemek yiyebileceğim zamanlarda da evden getireceğim. cam kavanoza koyup getiriyorum. küçük bir sırt çantam var. her gün onunla geliyorm zaten.

Şimdi patron geldi, bana; "sen hamile olduğundan beri burda yoksun (performansın düştü) böyle izin almalar devam ederse bu iş olmaz, bizde zor durmda kalmamalıyız, bir orta yol bulalım, Onurla konuş (diğer patron-oğlu) bi çözüm bulun böyle sıkıntı" dedi bana..
Canım skııldı, nankör bunlar, muayeneye gittiğimde bile 1 saat içinde geri döndüm, ilk kez 3 gün rapor aldım bunları söyledi düşünebiliyor musnuz?
Ben ne diyeyim şimdi bana bir şeyler söyleyin, kafam durdu, istenmiyorsam kalmakda istemem :(

Back