2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bnde başlıcam kimi grup badem yağı diyo ama badem yağı tüylenme yapabiliyomş:KK43: kimiside duşta bebek yağı diyo ve bu haftalarda başlamak lazımmış
Bebek yaglarinin icinde petrol turevi bi madde varmis en dogali hakiki zeytinyagi diye dusunuyorum bulabilirsen kullan kesinlikle bence

Oyle benim de...hatta bazen ellerim bile titriyo...bazen de titriyo gibi gelio aama bakiorm titremio.carpintim oluo. Ama normalmis. Seni duydum daha iyi oldum. Yalniz deilim :KK48:
:KK70: bnde seni görünce rahatladm anneme söylüyorm bn hiç acıkmazdm nsl hamilelik bi snde gördm diyo bana

Merhaba hanımlar ben 11+1 hamileyim allah nasip ederse cinsiyet için doktorlarınız tarih verdimi bana dr 3 Şubata tahmin edebiliriz dedi net bişi sölemedi çok heyecanlıyımm

Tarihlerimiz aynı senle, beni de 7 şubatta çağırdı cinsiyet için :) çok merak ediyorum bakalın..

Canim bir hafta önce gittim sorun yoktu yarın gideceğim inş tekrar bol su içtim lavaboya gittim sanki sarı ya dönmüş akıntım
Tamam o zamn ne guzel, banda oyle dedı kanama yok ıyı dedı, senın yatma sansın da var sanslısın canım, ben calışıyorum bırde.. sen baska bır sey yapamazsın gerısı Allahın takdiri, sıkma canını..

Tamam o zamn ne guzel, banda oyle dedı kanama yok ıyı dedı, senın yatma sansın da var sanslısın canım, ben calışıyorum bırde.. sen baska bır sey yapamazsın gerısı Allahın takdiri, sıkma canını..
Canim raporla geçiyor hep benimde seninde rapor imkanın varsa kullan bence

Bu arada bnm bulantm bitti denecek kadar az goguslermde cok agrimiyor artik sadece bsy kokunca yiyemiyorum basim ağrıyor ve de bel ve kask agrilarm var senin nasıl Kaety Kaety

Yaa benimde 11+1 haftaya doktora gidicem ama beni ikili test için cagirdi cinsiyetten falan bahsetmesi:KK43:

Bilmem ki söyliycektir belki de sana bahsetmemiştir. Benim ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı, o yüzden daha ilk gittiğim gün bile kız istiyosun bu sefer di mi dedi :) herhalde o yüzden cinsiyet odaklı konuştu, hep cinsiyet öğreneceğimiz tarihi söylüyor en başından beri :) bakalım nasip :KK66:

Bilmem ki söyliycektir belki de sana bahsetmemiştir. Benim ilk gebeliğimde de doktorum aynıydı, o yüzden daha ilk gittiğim gün bile kız istiyosun bu sefer di mi dedi :) herhalde o yüzden cinsiyet odaklı konuştu, hep cinsiyet öğreneceğimiz tarihi söylüyor en başından beri :) bakalım nasip :KK66:

:) çok heyecanlı. Bende bir an önce öğrenmek istiyorum cinsiyeti

Ya kızlar bu kahverengi akıntı beni çok bunaltıyor dikkat ettim gerçi suyu az içtiğim zamanlar oluyor yine oldu sürekli dinleniyorum zaten progestan kullanıyorum neden hala var anlamadım ki :-( :-( :-(
Suyu unutma cnm en az 8 bardak ic.bak bende simdi kalkip su koyucam kendime.

Evet canım ya inan ömrüm den ömür gidiyor lekeden sonra 2 lt şu içtim midem şişti sanki normal mi acaba böyle kahve leke sen progestan kullanıyor musun peki aminnn inş hayırlı sağlıklı evlat kucağımıza alalım
2 lt suyu gun icinde iciceksin.birden icme kusarsin

Canim raporla geçiyor hep benimde seninde rapor imkanın varsa kullan bence
Yarama tuz bastın canım 1 haftadır raporluydum, patron "ne kadar sureecek bu boyle,burası bır ıs yerı" diyerek resmen tehdit etti... bırde ben telefonada bakıyorum ofısın demır bası gıbıyım :( Ama asla ıstıfa etmıcem, cıkarırlarsa işsızlık maası alırım :(

Bu arada bnm bulantm bitti denecek kadar az goguslermde cok agrimiyor artik sadece bsy kokunca yiyemiyorum basim ağrıyor ve de bel ve kask agrilarm var senin nasıl Kaety Kaety
Canım aynen oyle... bulantım azlaştı, sadece cok acıkınca.. aynen bel agrım az oluyor ve hafıf, benm vajına agrım var kalçama dogru oluyor... ama su ıcmek lazım bol bol, kndine sişe koy ve bıtır.. insallah saglıkla kavuşalım bebeklrimize..

Canım aynen oyle... bulantım azlaştı, sadece cok acıkınca.. aynen bel agrım az oluyor ve hafıf, benm vajına agrım var kalçama dogru oluyor... ama su ıcmek lazım bol bol, kndine sişe koy ve bıtır.. insallah saglıkla kavuşalım bebeklrimize..
Benim sudan cok midem bulanıyo yaa 10gun duzenli 3lt ictim simdi 2 gundur 1lt bile cok zor siseden bile tiksiniyom artık:KK12:tas var bobreklerde illa icmeliim

Back