- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.121
Günaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
benim de alt karnım baya şişti. çok katlanamıyorum. çok şükür. senin ilk hamilelik mi ikinci mi? ilkinden sonrakilerde de çabuk çıkıyo ya karın. ben artık pantolonlarımı giymekte sıkıntı yaşıyorumKIZLAR ARTIK BACAK BACAK ÜSTÜSTE ATAMIYORUMSIKIŞIYOR BİŞEY SANKİ ŞİŞ SANKİ ORALAR
senin ilk gebelikse normal canımbenim hala dümdüzsabah boş mideyle bakıyorum hep belirti yok eskisi gibiyim.
ben mesajları okudukça hemen cevaplıyorum ondan sana da tekrar yazayım ilgisiz kalmayayım dedim :) ilk gebelikte geç çıkıyo.Benim de karnım daha aynı :)buyuse hemen.diyorum :) sağ taraf kasigimin belirgin şiş ..rahim buyudugu icin sanirsam
evet benim doktorum bence çok net görmesine rağmen idrara sıkışık gelirsen daha net görünür dedi.İdrara sıkışmış durumda olman gerekiyor canim o durumdayken rahim içi daha rahat ve net görünüyor. Neyseki bebeğin iyiymis gözün aydin
evet canım benim de sadece hamileliklerimde gözükebilen göbek deliğimin içinde ben var. onu görmeye başladım :) çok mutluyum çok şükürBenim de koca bir göbeğim var geçen bir tanıdık yolda gordu hamile misin dedi evet dedim bende cinsiyeti ne dedi hemen daha çok erken belli değil nasıl erken baya buyumuş dedi :) bu arada göbek deliğim genişlemeye başlamış şimdiden
canım bencede ultrason makınesı iyi değildir hiç endişelenme benımde ılk gorunmedı kese sonra dıs gebelikten suphelendıler sımdı cok sukur ıyıyız sakın korkma once Allah a emanetsen ıyı bır hastaneye git orada bir muayene ol bakalım canım sana tavsıyem bu olur bende oyle yaptım ozel muayenesı olan bır kadın doğuma gıttımGünaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
inş bebeğine bir şey olmaz arkadaşımSelam arkadaslar araniza yeni katildim bende yaklasik 7 haftalik hamileyim...dusuk riskim var dinleniyorum suan..izmirden arkadaslar varmi hangi hastane ve hangi doktora gidiyorlar acaba
Hayırlı cumalar sizede bu arada Cuma günleri bebek için ali İmran süresini okumak gerekiyomus şeytandan korunmasi niyetiyle ardından da 140 salavat ..dualarda buluşalim inşallah. ..benim hamile kalma Hikayem bambaşka ben duanın gücüne bir kez daha inandım bağlandım. .boşuna dememişler yer gök dua üzerine kurulu diye :) Allah isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin inşallahGünaydınn hayırlı cumalar canım
benim de alt karnım baya şişti. çok katlanamıyorum. çok şükür. senin ilk hamilelik mi ikinci mi? ilkinden sonrakilerde de çabuk çıkıyo ya karın. ben artık pantolonlarımı giymekte sıkıntı yaşıyorum
Canim hayırlı olsun bebeğin Allhin izniyle duaya sarıl hiç bişey olmaz inşallah ve elini karnına koyup günde 99 kere ya mübdi çek..düşük riski olanlar için...Rabbim onu koruyacak olan sensin de ve günde bir Meryem bir yasin süresi okumaya devam et..göreceksin bak hErşey çok güzel olacak birde peygamber efendimiz çörek otu her derde dEva demiştir balla karıştırıp okuyup ufleyi p yiyebilirsininş bebeğine bir şey olmaz arkadaşım
hayırlısıyla kucağın almak nasip olur
benim eşimin doğum günü 27 agustos. kızımınki 19 agustos. bakalım bu bebeğimiz ne zaman şerefelendirecek evimizi Allahın izniyle. :)Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ve 9 haftalık hamişim :) nasipse doğum 23 ağustosa geliyor eşimin doğum günü de 25 ağustos belki babasına süpriz yapar meleğim :) :) Rabbim hepimize hayirla sağlıkla kucagim
Canim hayırlı olsun bebeğin Allhin izniyle duaya sarıl hiç bişey olmaz inşallah ve elini karnına koyup günde 99 kere ya mübdi çek..düşük riski olanlar için...Rabbim onu koruyacak olan sensin de ve günde bir Meryem bir yasin süresi okumaya devam et..göreceksin bak hErşey çok güzel olacak birde peygamber efendimiz çörek otu her derde dEva demiştir balla karıştırıp okuyup ufleyi p yiyebilirsin
Maşallah yaa hayirlisyla sağlıkla gelsinlerde inşallah :)İLK CNM BENİM :) EŞİMDE DALGA GEÇİYOR ŞİMDİ BÖLEYSEN DİYE ZATEN PANTOLONLAR ALDIM.BENİM ZATEN REGLY OLMADIMMI ÇOK ŞİŞERDİ VÜCUDUM BUDA BİNEVİ ONDAN.
Evet yeni fark ettim ya kusura bakma olur mudüşük riski olan arkadaşa yazacaktın herhalde canım :)
Canim hayırlı olsun bebeğin Allhin izniyle duaya sarıl hiç bişey olmaz inşallah ve elini karnına koyup günde 99 kere ya mübdi çek..düşük riski olanlar için...Rabbim onu koruyacak olan sensin de ve günde bir Meryem bir yasin süresi okumaya devam et..göreceksin bak hErşey çok güzel olacak birde peygamber efendimiz çörek otu her derde dEva demiştir balla karıştırıp okuyup ufleyi p yiyebilirsin
Evet yeni fark ettim ya kusura bakma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?