2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyim canım sağol kanamam falan olmadı bir daha şükür
aman çok şükür.
dikkat et kendine.
Aynen benim esimin mantigi abi kizi korur bide bizde aile gelenegi gibi heralde benim bi abim var esimin bi kiz kardesi var
En baslarda kiz oldugunu cok dusundum ama son zamanlarda bende esime uydum oglum falan diye cikio agzimdan
günlüne göre olsun inşallah.

Ben hep unibaby kullandım ıslak mendil hiç sıkıntı yaşamadık
Dalan toz sabun kullandım çamaşırlarında hep ek durulama yaptım şimdi dalin kullanıyorum yumuşatıcısıyla beraber yine ek durulama yapıyorum

hamileyim dedin ya artık herkes başına kadın doğum uzmanı öyle oturma, böyle hareket etme yada diyetisyen kesilir başına ben onu yedim sende ye, bunu da ye ooff herkesin senden daha fazla fikri vardır senin bebeğinle ilgili.

beşinci çocuğa hamile olsamda yine kız der. nerde kız çocuk görse beni dürtüyo' bak bak tatlılığına' diye. o yüzden bende erkek hissediyorum.
OKADAR İSTİYORSA İNŞ KIZ OLUR SAĞLIKLA TABİ BEN HAMİLE KALINCA O BAĞIMLILIĞIM GEÇTİ SAĞLIKLI OLSUNDA DİYORUM. EŞİMDE KIZLARA HASTA OLUYO HATTA KIZ O DİYO AMA İLLA ŞU OLSUN DEMİYOR

SENİN 3. MÜ CNM VAYY SEN BAYA TECRÜBELİSİNDİR. İNŞ KIZIN OLUR BENCEDE

AH KIZLAR SORMAYIN HERKEZ BİLMİŞ BEN BAYA SİNİRLENİYORUM KV FALAN ÇOK İİ ANLAŞIYORDUM BATIYOR ŞİMDİ BIKTIM HERKEZİN AKLINDAN

Ikeadaki bebek besiklerinden kullananlar oldumu memnunmusunuz anneler?

CANIM BEN KK DA BULDUM YAZANLARI ESKİ YORUMLAR AMA HEPSİ ÇOK MEMNUN YATAK AŞAĞI YUKARIDA ÇIKIP İNİYO İSTERSEN YATAK TARAFNDAKİ KENARIDA ÇIKARABİLİYORMUŞSUN AMA FİYATI İYİMİ SENDE 400-500 ARASI SNIRIM FİYATI DÜN SİTESİNDEN BAKTIM

Aynen
katiliyorum sana onun için özellikle bebek temizlik ürünlerini araştırmaya başladı m.mesaj olarak atsana marka ismini Canim

Herkese merhaba kizlar 11+5 hamileyim bulsntilarim 4 5 gundur artti coj istahsuzim bide idrara cikmam azalmak yerine cogaldi

bende senin gibi bulaşık makinesinde asla toz dışında deterjan kullanmıyorum, parlatıcı olarak sirke,elde bulaşık yıkamak için de yine içeriğinde kimyasal bulundurmayan bir markanın bulaşık deterjanını kullanıyorum :)
ben yumuşatıcı kullanıyorum ama amacım çamaşırlar koksun değil yumuşak olsun olduğu için o bilindik markaları kullanmıyorum..... gibi gibi. yani bu konuda azcık dikkat etmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
AH KIZLAR SORMAYIN HERKEZ BİLMİŞ BEN BAYA SİNİRLENİYORUM KV FALAN ÇOK İİ ANLAŞIYORDUM BATIYOR ŞİMDİ BIKTIM HERKEZİN AKLINDAN
Hormonlardanda oluyor valla o biraz benim kayinvalidem ariyamiyor bile beni aradim al su oglunu istemiyorum diye kadin deli olduguma inandi:)

aman aman sakın kızlar biliyorum göz yakmıyor falan ama dalinin üretim fabrikası burada hatta eşimin çalıştığı yer bebeği olana dalin sepeti hediye veriyo kesinlikle kullanmam zaten eşimde nasıl üretildiğini görüyor hayatta kullandırtmaz. arada dalin şampuan getiriyorda merdivenleri silmeye apartman görevlisine veriyorum :)

SENİN 3. MÜ CNM VAYY SEN BAYA TECRÜBELİSİNDİR. İNŞ KIZIN OLUR BENCEDE
evet sanki daha tecrübeli gibi oldu.
ilk iki çocuk planlı olmuştu. çok heyecan vardı.
bunda yok heyecan falan . belki ileride olur. öyle umuyorum. sağlıklı bir kız çocuk isterim . hemde çok.
yakında öğreniriz zaten kız mı erkek mi.
tecrübe var mı bilemiyorum . sadece hiç bir şey hissetmiyorum. belki bu da tecrübedendir. çok sakin geçiyor günlerim.

ilk çocuklarda oluyor . herkes çok biliyor .
sakin olmaya . her lafa gülüp geçmeye çalışın. laf yarıştırayım diye kendinizi üzmeyin.
he de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…