- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.741
haklısınız kızlar.ya ben bu aralar cinsiyetini çok merak etmeye başladımtabıkı sağlıklı olması en onemlısı rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ınsAllah ama ınsanlar sordukça daha cok böyle heyecan yapıyorum bu sefer merak edıyorum
AMİN CANIM ...Arkadaslar hepinize mutlu yıllar dilerim . Yeni yıl bizi bebelerimize kavuştursun inşallah :))
bende bu gece rüyamda erkek gördüm eşime söyledim. o kız çok istediğinden rüyalar tersine çıkar aferrin doğru görmüşsün dediBEN SÜREKLİ KIZ GÖRÜYORUM AMA ERKEK HİSSEDİYORUM. İLK EVLENDİĞİMDE DE ÇOK GÜZEL BİR ERKEK BEBEK GÖRMÜŞTÜM. HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN YETER NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ŞUAN KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ İŞTE ANNELİK BU İKİSİNEDE AŞIK OLUCAZ AMA İNSAN TABİKİ MERAKDA EDİYOR.
bende bu gece rüyamda erkek gördüm eşime söyledim. o kız çok istediğinden rüyalar tersine çıkar aferrin doğru görmüşsün dedi
beşinci çocuğa hamile olsamda yine kız der. nerde kız çocuk görse beni dürtüyo' bak bak tatlılığına' diye. o yüzden bende erkek hissediyorum.HAHAHHA :) BENİMKİDE BEN KIZ İSTİYORUM DİYE KIZ İSTİYOR ASLINDA KIZI ÇOK SEVİYOR AMA İLK ERKEK OLSUNKİ KIZI KORUR DİYO :)
normalde de evde olabildiğince az kimyasal içerikli maddelerle temizlik yapma taraftarı bu konuda da hassas biri olarak (çünkü ilaç fab. da çalışıyorum ve kimyasalların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum) özellikle bebeğim için tamamen bitkisel içerikli bir markanın bebek deterjanları ve yumuşatıcılarını kullanmayı düşünüyorum. hatta 4. ayımızı falan dolduralım yavaş yavaş stok yapmayı düşünüyorum indirimde yakaladıkçaArkadaşlar özellikle bebek temizlik ürünleri tavsiyesine ihtiyacımız var....
kalp atışını duyup rahatladıktan bir sonraki aşama sanırım cinsiyet merakı :) bende artık cinsiyetini merak ediyorum, biran önce öğrenip cicişler almak istiyorum miniğime :)ya ben bu aralar cinsiyetini çok merak etmeye başladımtabıkı sağlıklı olması en onemlısı rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ınsAllah ama ınsanlar sordukça daha cok böyle heyecan yapıyorum bu sefer merak edıyorum
Benimki iste o acidan cok iyi baston gibi katlanio ama iste...ya işte masa yokaslında katlandımı küçük gibi videosunda bide bu modeller hep büyük maalesef bir baston gibi olmuyor hiç biri öyle değilmi
Aynen öyle valla.
200-240 lira ile bebişlere ciciler alırız.
bizimki de üzülerek bence kız olacak diyo ben sinir oluyorum o hallerine inkar ediyo hayır çok istiyorum ilk çocuk ilan.. zaten bebişi o istedibeşinci çocuğa hamile olsamda yine kız der. nerde kız çocuk görse beni dürtüyo' bak bak tatlılığına' diye. o yüzden bende erkek hissediyorum.
ben de kullanmıyorum hiç yumuşatıcı falan.normalde de evde olabildiğince az kimyasal içerikli maddelerle temizlik yapma taraftarı bu konuda da hassas biri olarak (çünkü ilaç fab. da çalışıyorum ve kimyasalların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum) özellikle bebeğim için tamamen bitkisel içerikli bir markanın bebek deterjanları ve yumuşatıcılarını kullanmayı düşünüyorum. hatta 4. ayımızı falan dolduralım yavaş yavaş stok yapmayı düşünüyorum indirimde yakaladıkçasanırım burada marka vermek yanlış olur, kk da üyeliğimi kaybetmeyim sonra :) vallahi kızlar sizlere de tavsiyem nolur biraz uzaklaşın şu kimyasallardan. o nevresimleri yıkayıp yatınca burnumuza mis gibi yumuşatıcı kokusu geliyor oooohhhhh diyoruz rahatlıyoruz ya ah bir bilseniz kendinize de ailenize de ne kadar zarar veriyorsunuz, sakın bebeğinize yapmayın bu kötülüğü al işte sonra astım sebebi Allah korusun
14. haftada söylüyor doktor.Allah gönlüne göre versin. Bişey kalmadı yakında ögreniriz.
kendini nasıl hissediyorsun. bitti mi sıkıntın.Selam kızlar bugün de işe gitmedim
ben de ıslak pamukla sildim. çok acil durumlarda da ıslak mendili lavaboda suyun altında akıttım iyice. sıktım öyle sildim.merhaba kızlar, anlaşılan bu meraklar hiç bitmeyecek. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. ben ilk doğduğunda kızımın poposunu suyla ıslattığım pamukla siliyordum. şimdi 1.5 aşında yıkıyorum. ilk 6 ay veya daha fazla emin değilim yumuşatıcı kullanmadım. şimdi kullanıyorum. çok şükür bi sıkıntı olmadı. ama hamileyken çok tahin pekmez ceviz yumurta yemiştim ondan olsa gerek. ek gıdaya başladığımdan beri de her sabah ona pekmezle çay yapıyorum bağışıklığı güçlü galiba. çok sakınmadım tozdan kirden açıkcası o da lazım çocuğa sıkmayın kendinizi bu kadar. sakınan göze çöp batarmış
Aynen benim esimin mantigi abi kizi korurHAHAHHA :) BENİMKİDE BEN KIZ İSTİYORUM DİYE KIZ İSTİYOR ASLINDA KIZI ÇOK SEVİYOR AMA İLK ERKEK OLSUNKİ KIZI KORUR DİYO :)
İyiyim canım sağol kanamam falan olmadı bir daha şükürkendini nasıl hissediyorsun. bitti mi sıkıntın.
ben de ıslak pamukla sildim. çok acil durumlarda da ıslak mendili lavaboda suyun altında akıttım iyice. sıktım öyle sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?