2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısınız kızlar.
tabi önce sağlıklı olması .
ama benim de gönlümden kızım olsun geçiyor
ilk çocukta hiç fark etmez demiştim ..erkek oldu
ikinci çocukta kız istemiştim deli gibi . erkek oldu
bunda ise hiç bir heyecan ve istek yok. zaten beklenmeyen zamanda geldi. belki o yüzden. belki hislerimin tersi çıktığı için bilemiyorum

ikili testte, oranlardan cinsiyet belli oluyor diyolar. tıbbi olduğu için doğruluk payı varmıdır sizce?

bende bu gece rüyamda erkek gördüm eşime söyledim. o kız çok istediğinden rüyalar tersine çıkar aferrin doğru görmüşsün dedi

bende bu gece rüyamda erkek gördüm eşime söyledim. o kız çok istediğinden rüyalar tersine çıkar aferrin doğru görmüşsün dedi

HAHAHHA :) BENİMKİDE BEN KIZ İSTİYORUM DİYE KIZ İSTİYOR ASLINDA KIZI ÇOK SEVİYOR AMA İLK ERKEK OLSUNKİ KIZI KORUR DİYO :)

HAHAHHA :) BENİMKİDE BEN KIZ İSTİYORUM DİYE KIZ İSTİYOR ASLINDA KIZI ÇOK SEVİYOR AMA İLK ERKEK OLSUNKİ KIZI KORUR DİYO :)
beşinci çocuğa hamile olsamda yine kız der. nerde kız çocuk görse beni dürtüyo' bak bak tatlılığına' diye. o yüzden bende erkek hissediyorum.

Arkadaşlar özellikle bebek temizlik ürünleri tavsiyesine ihtiyacımız var....
normalde de evde olabildiğince az kimyasal içerikli maddelerle temizlik yapma taraftarı bu konuda da hassas biri olarak (çünkü ilaç fab. da çalışıyorum ve kimyasalların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum) özellikle bebeğim için tamamen bitkisel içerikli bir markanın bebek deterjanları ve yumuşatıcılarını kullanmayı düşünüyorum. hatta 4. ayımızı falan dolduralım yavaş yavaş stok yapmayı düşünüyorum indirimde yakaladıkça sanırım burada marka vermek yanlış olur, kk da üyeliğimi kaybetmeyim sonra :) vallahi kızlar sizlere de tavsiyem nolur biraz uzaklaşın şu kimyasallardan. o nevresimleri yıkayıp yatınca burnumuza mis gibi yumuşatıcı kokusu geliyor oooohhhhh diyoruz rahatlıyoruz ya ah bir bilseniz kendinize de ailenize de ne kadar zarar veriyorsunuz, sakın bebeğinize yapmayın bu kötülüğü al işte sonra astım sebebi Allah korusun

Son düzenleme:
kalp atışını duyup rahatladıktan bir sonraki aşama sanırım cinsiyet merakı :) bende artık cinsiyetini merak ediyorum, biran önce öğrenip cicişler almak istiyorum miniğime :)

beşinci çocuğa hamile olsamda yine kız der. nerde kız çocuk görse beni dürtüyo' bak bak tatlılığına' diye. o yüzden bende erkek hissediyorum.
bizimki de üzülerek bence kız olacak diyo ben sinir oluyorum o hallerine inkar ediyo hayır çok istiyorum ilk çocuk ilan.. zaten bebişi o istedi benim eltilerin ödü patlıyo erkek olacak diye hepsinin kızları var allah bağışlasın ama çatlaklar işte ne diyeceksin senin ki erkek olsun diyolar, bende baskıyı onlara yönlendirip benim ilk ne olsa kıymetli sen tembel olma da yap bi erkek diyorum bende damarıma basmasın kimse ben bebişimle mutluyum

ben de kullanmıyorum hiç yumuşatıcı falan.
bulaşık makinamın içine toz bulaşık deterjanı döküyorum.
yıkama gözünü sirke ile dolduruyorum. ya da karbonat ve limon tozu.
evde yer silmede zaten hiç bir şey kullanmıyorum. duru su.
ben de karşıyım .
hem bize zarar . hem de çevreyi kirletiyoruz deterjanlarla. suları kirletiyoruz.

merhaba kızlar, anlaşılan bu meraklar hiç bitmeyecek. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. ben ilk doğduğunda kızımın poposunu suyla ıslattığım pamukla siliyordum. şimdi 1.5 aşında yıkıyorum. ilk 6 ay veya daha fazla emin değilim yumuşatıcı kullanmadım. şimdi kullanıyorum. çok şükür bi sıkıntı olmadı. ama hamileyken çok tahin pekmez ceviz yumurta yemiştim ondan olsa gerek. ek gıdaya başladığımdan beri de her sabah ona pekmezle çay yapıyorum bağışıklığı güçlü galiba. çok sakınmadım tozdan kirden açıkcası o da lazım çocuğa sıkmayın kendinizi bu kadar. sakınan göze çöp batarmış

Selam kızlar bugün de işe gitmedim
kendini nasıl hissediyorsun. bitti mi sıkıntın.
ben de ıslak pamukla sildim. çok acil durumlarda da ıslak mendili lavaboda suyun altında akıttım iyice. sıktım öyle sildim.

Aynen benim esimin mantigi abi kizi korur bide bizde aile gelenegi gibi heralde benim bi abim var esimin bi kiz kardesi var
En baslarda kiz oldugunu cok dusundum ama son zamanlarda bende esime uydum oglum falan diye cikio agzimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…