2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[WHİTE="morxxx4, post: 38847468, member: 529695"]amin akıllı olmak lazım ben bebek odalarıının annenin hevesi olduğunu gereksiz olduğunu düşünüyorum[/QUOTE]
Ama akıllı.olmak.kısmını pek anlayamdim tabi .

Bnmde dün cok fenaydi gece ne yediysem bişi kalmadi içimde ama sbh cok ii uyandm snr bulanti baslasi öğleden sonra ne doğru düzgün aciktim ne bulantı Sağol cnm içim rahatladı
Sallanan bir beşik düşünmüyor musun yani? Bende şu İkeada falan olan modeli seviyorum sade, 3 yaşı geçince daha güzelleri olur zaten ama sallanmıyor, sallansa daha mı iyi olur ki?

ne güzel bende bidahaki ay çeker bakarım heralde ozaman hareketli olur bizimkide inş.
video yu k.babama bile izletmişler nasil mutlu olmuş 2 hafta sonra ikili taramaya gidicez dün çok bulanan midem bu gün bulanmadi korktum bende bişi yoktur inşallah

amin akıllı olmak lazım ben bebek odalarıının annenin hevesi olduğunu gereksiz olduğunu düşünüyorum
Sana tamamen katılıyorum, çok minnaklar anneden ve sütünden başka bir şey bilmiyorlar ki bebek odası sadece annenin hevesi başka bir artısı yok, birde gelen giden olursa ayyyy ne şeeekeer diye bakar..
Bende 3-4 yaşından sonra en güzelini alacağım inşallah..
Bebekten ziyade çocuk odası olacak inşallah..

Çoğu arkadaşım öyle yaptı bebekken park yatak alıp, sonra en güzel odayı döşediler..

[WHİTE="morxxx4, post: 38847468, member: 529695"]amin akıllı olmak lazım ben bebek odalarıının annenin hevesi olduğunu gereksiz olduğunu düşünüyorum
Ama akıllı.olmak.kısmını pek anlayamdim tabi .[/QUOTE]
şöyleki iyi araştırıp ilk bebeğimiz diye heveslenip çok masraf yapılmamalı diye düşünüyorum bundan akıllı olmak dedim. okuyorum yine forumlarda çok eşya almışım diye aynı uyarıyı yapanlar var. ben tecrübeli değilim ama daha dikkatli alışveriş yapılmalı diye düşünüyorum.

Sallanan bir beşik düşünmüyor musun yani? Bende şu İkeada falan olan modeli seviyorum sade, 3 yaşı geçince daha güzelleri olur zaten ama sallanmıyor, sallansa daha mı iyi olur ki?Eki Görüntüle 1373441
bence sallanmamalı :) bebeği ama bebek durmuyor uyusunda yeterki diyip sallamak isteniyor deniyor. yani büyük konuşmayım bende o yataktan alcam sallamıcam inş.

bence sallanmamalı :) bebeği ama bebek durmuyor uyusunda yeterki diyip sallamak isteniyor deniyor. yani büyük konuşmayım bende o yataktan alcam sallamıcam inş.
hımmm tabii haklısın canım ama deli gibi sallamak değilde, zaten çok hafif sallanıyor o beşikler.. mesela park yataklar çok hafif sallanıyor..
Şimdi ki bebişler elde avuçta durmuyor gördüğüm kadarıyla:) Ondan gerekir mi acaba diye tereddüt ediyorum bende..

park yatak ne oluyor acaba ılerleyen donemde oyun parkı olarak kullanılan yataklarmı?

6 aylık çok erken değil mi tatlim

şimdilik değil diye düşünüyorum kendini baya toparlamış olur. hem bebek odası yatak odama cok yakın ağlasa hemen sesini duyarımki telsizlerdende almayı planlıyorum.
Hmmm anladım canım telsizleri biz de alacağız benim çocuk odam ile y.odasına baya uzak.bir bir buçuk yaşına kadar yanımda yatiririm kuzucuğu kismetse.

şöyleki iyi araştırıp ilk bebeğimiz diye heveslenip çok masraf yapılmamalı diye düşünüyorum bundan akıllı olmak dedim. okuyorum yine forumlarda çok eşya almışım diye aynı uyarıyı yapanlar var. ben tecrübeli değilim ama daha dikkatli alışveriş yapılmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Himm evet haklisiniz ...

şöyleki iyi araştırıp ilk bebeğimiz diye heveslenip çok masraf yapılmamalı diye düşünüyorum bundan akıllı olmak dedim. okuyorum yine forumlarda çok eşya almışım diye aynı uyarıyı yapanlar var. ben tecrübeli değilim ama daha dikkatli alışveriş yapılmalı diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Kesinlikle haklısın. İlkinde biz oda takımı aldık oğluma. Hiç kullanmadık desem yeri. Takıntılı bir anne olarak hala yanımda yatırıyorum. İkinciye sadece sallanan ahşap beşik almak istiyorum kısmetse. Büyüyünce düşünürüz sonrasını. Oda gereksiz bence de.

Himm evet haklisiniz ...[/QUOTE]

Evet kıZımda baya masraf yaptık.. Gereksiz çok şey oluyo hele kıyafetler çoğunu giydiremeden büyüdü.. Bide bisürü hediyede geliyo.. En gerekli ihtiyaçları alın.. Şimdi benim okDar olmaz kızımınkileri kullanır artık inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…