2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah bağışlasın kızını inş yeniden sağlıklı bi yavrun olur

En yakın zamanda rabbim hayırlı evlat versin inş canım benim

Kızlar ikili test için son 10 günün var dedi Dr 10 gün içinde karar ver dedi eşim gerek yok dedi ne zormuş tek duam sağlıklı olsun umrunda değil oğlan kız tek eli ayağı düz olsun
Ben yaptirm8cam sanirim bu ikili testi Allah muhafaza bisey varsa bile o kadar ayi o psikolojiyle botiremem gibi geliyo sen ne dusunuosun

Ben yaptirm8cam sanirim bu ikili testi Allah muhafaza bisey varsa bile o kadar ayi o psikolojiyle botiremem gibi geliyo sen ne dusunuosun
İnançlıyım ama test sonucuna göre aldırmak istersem katliam bu hareketlerini izledim bugün ben hamileliği bile zor benimsedim hoş hala içimde kavgalıyım Dr a yanlış bişey yapabilirim dedim eşimle de konuştum olası durumda hep ben olucam bırak ben karar vereyim dedim annemi aradım dert ALLAH tan şifa da ALLAH tan dedi vereceğim kararda arkamda olacağını söyledi teslimiyetten başka yapabileceğim bir şey yok iyi düşün ben en son şunu düşündüm "onu çağıran ben ve eşim şimdi hayatı benim elimde olamaz" sağlıklı olsun âmin

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin.

Tesekkur ederim canim biz bugün Dr.a gittik normal bir durummus kalp seslerini tekrar dinletti doktorum çok şükür birsey yokmuş[/QUOTE]
Gozunaydin canim hep iyi olsun bebisin
Kizlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum alinti yapamiyirum telden giriyorum.

Doktora gittik herşey normal dedi .kalp seslerini de dinletti.evham yapmistim.belirtiler azalinca.
Rabbim sizinde bebislerinizi korusun
amin gozunaydin canim

Allahım bir pişmiş et ne kadar kötü kokabilir hazır söyledik sanki bozuk gibi kokuyor.burnuma hormonlar hamilelik neler yapiyorrr .

Rabbim tez zamanda sana da bu günleri unutturacak bi bebiş nasip etsin inşallah,rabbimin sınavı kadar mükafatı da fazladır,tez zamanda bu sınav sonrasında mükafatını da alırsın inşallah

Allah kimseye oyle acilar yasatmaz ins olanlarada sabirlar versin. cennetin kapilarini aralayacak imtihanlarini gecerler ins.cunku bi sekilde bazi eksiklerle dogan bebekler ailasinin imtihani ayni zamanda iyi bakilirsa cennetin altin anahtari oluyolar.su anda ama biz iyiyi dusunmeliyiz ben tum bebeklerimizin saglikli olacaklarina inaniyorum ama olaki oyle bi durumda aldirmak canina kiymak bizim haddimize degil

allah hayılısını versin öyle gerçekten rabbimiz ne yazdıysa o olacak. ama benim 9 haftalıkken kalbi duran bebeğimde de belirtiler bitmişti kalbi durunca. insan panik yapıyor tabi. allah sağlık versin. imtihan dünyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…