• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem (egzama vb. Icin ama egzama degil dedi)exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?

Sorun neydi cnm?
yukaridaki canim.

Kizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?
Merhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diye

KIZLAR DOKTOR BANA İDRARINDA AZ İLTİHAP VAR DEDİ BİR İÇİMLİK BİR TOZ İLAÇ İLAÇ VERDİ. ÜSTÜNDE HAMİLEYKEN DOKTORA DANIŞIN İÇİLMEMELİDİR DİYO.NAPCAMI BİLEMEDİM İÇSEM Mİ İÇMESEMMİ?BİDE ANNENİN CİDDİ SORUNU OLDUĞUNDA ALINABİLİR DAHA DA İLERLEMESİN DİYE DİYO PROSPEKTÜSÜNDE.

Canım bende de 2-3 hafta önce aynı şey olmuştu ve bana da vermişti tek kullanımlık toz. Dediğin gibi üzerinde hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyordu. Ama ben doktorum önerdiği için ve ilerlememesi için içtim. Çok şükür birşey olmadı ve yanma şikayetim falan vardı o da geçti. Bence içmelisin

3 Gün önce doktordaydık ama sakladı minik jelibonum, göstermedi:oops: kız belirtileri de günden güne artıyor. :KK37: Bakalım heyecanla bekliyoruz, sağlıkla büyüsün miniğimm :KK36: Hepimizin miniğiii :KK36:

Canım hani bi tabir vardır ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye :) O hesap :KK22:
Benim yüzümde çıkmayan cinsten sivilceler çıktı, dudağımın kenarında bi kırmızılık oluştu. :KK51: Fevri davranıyorum, cabuk sinirleniyorum, ağzımdan çıkanı kulaklarım duymuyor tabiri caizse :eek:
Ama nasip bakalım :KK49:

Dediğin belirtilerin hepsi ilk gebeliğimde bende vardı. Acayip çirkinleşmiştim, yüzüm sivilce doluydu çok asabiydim. Ama oğlum oldu. Kısmet tabi ama belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor.

Canlar aksam mercimek çorbası içtik güya mutlu oldum yiyebildim diye ama şimdi resmen mercimekler midemde halay çekiyor böyle bi tatlımsi benim midem ya sizinde öylemi :-(

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...

Geçmiş olsun..Rabbim kızına uzun ömürler versin..tekrar yaşatmasın bu acıyı cnm.. Aynısını bende yaşadım ilk gebeliğimde.. Herşeyin hayırlısı

Merhaba canım çok geçmiş olsun bugün Dr bana da Travazol verdi fakat vajinal kaşıntı için yazdı bunu senin Dr un Travazol hak bir youm yaptımı Zararlı mı zararsız mı diye
Merhaba sagolasin canim sana da gecm8s olsun.dr gonul rahatligiyla kullan kana karismaz dedi ama ben guvenemiyorum
hiç duymamıştım geçmiş olsun ama sabunu bence kullan ne olabilir ki .. :KK43:
sagolasin canim ellerim cok kotu aciyor kizimin kiyafetlerini giydirip cikarirken bile mahvoluyorum surtundugu icin.sabunu kullaniyorum zaten.

Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...
canim cok gecmis olsun. insallah hayirlisi ile tekrar prensesine kardes gelir.

kızlar çok sık giremiyorum nete belki konuşulmuştur... ben ankaradayım ve iyi bir hastane ve doktor tavsiyesi istiyorum..
çünkü ben özel bi kliniğe gittim orada doğum yaptırılmıyormuş.. iyi bir yer bulmalıyım ankarada olanlar doğum için nereyi tavsiye edersiniz?

Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...
canımm Rabbim sabrlar versin inşallah.. dualarım seninle.. belki aynı şey değil ama bende de çok fazla kalp çarpıntısı oluyor.. ben kansızlığa bağlıyordum.. ne yapmalı bilemedim..
Allah yardımcın olsun..

Kizlar cok degisik bir sekilde benim karnimin alt tarafi daha disarida duruyor.yani ustte hafif cikti fakat alt bariz daha cikik disari dogru yani gobek deligimin alti cikik ustu daha az cikik

Back