Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...