- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.774
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.361
aslında zaman öyle hızlı geçecek ki karnında olduğu günleri özleyeceksin.biran önce büyüsün istiyorum :)
hamilelik güzeldir. tadını çıkar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında zaman öyle hızlı geçecek ki karnında olduğu günleri özleyeceksin.biran önce büyüsün istiyorum :)
bizim isimlerimiz altindaki hamilelik takvimini tikla sende yapablrsn cnmselam
bende geldim aranıza, bebiş Ağustos 20 de doğacakmış :)
bu arada yukarıda mesajlarda 8+3 gibi birşeyler gördüm bu ne demek
hamileliginin 8.haftasi 3.gununde sin demek yani sekiz bitiyo dokuzda oluyorlarselam
bende geldim aranıza, bebiş Ağustos 20 de doğacakmış :)
bu arada yukarıda mesajlarda 8+3 gibi birşeyler gördüm bu ne demek
Merhaba güzel annisler :) ilk patik deneyimimiz nasıl olmuş:) üzerine pon pon mu yapsam ne yapsam düşünmekteyim daha :)Eki Görüntüle 1371337
bende bunu beğeniyorum![]()
teşekkür ederimhamileliginin 8.haftasi 3.gununde sin demek yani sekiz bitiyo dokuzda oluyorlar![]()
Allah sizlere uzun ömür versin. çok üzüldümmerhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
hala beceremedimbizim isimlerimiz altindaki hamilelik takvimini tikla sende yapablrsn cnm
Olmayın tabi ki herkezde olmaz, öyle yazıyordu aklıma geldi söyledim, benim kuzenlerim bir gün bile bulantı çekmemiş.böyle yazıyosunuz ya tedirgin oluyorum hiç bulantım yok çünkü doktora sordum herkeste olacak diye bir şey yok dedi
Herkese merhaba arkadaşlar burun kanaması oluyor mu sizdede hafiften? Bir de baş ağrısı için ilaç alabiliyor muyuz ya?
Tekprenses. Rabbim yeniden sağlıklı bebek versin sana.merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
sadece bebeğin doğacağı tarihi gireceksin. o kadarhala beceremedimlink açılıyor ama yapamıyorum
Dr al derse al bana Dr yazdı ilacı canım günde kaç kez kusuyorsun?İnşallah zararı olmaz alayımmı ne diyorsun ?
Tekprenses, Rabbim tez zamanda hayırlarla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah..merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
yani bi doktora sor istersenTebrikler yani bana! Az önce açık kahve gibi akıntı vardı, az bişey..
Acile mi gitsem iş çıkışı.. Off yaaa![]()
burdan hiç bir şey anlaşılmıyorKızlar bugün kalp atışlarını duyduk minnoşumuzun,darısı herkesin başına. Tahminleri alayım kız mı erkek mi?![]()