• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel annisler :) ilk patik deneyimimiz nasıl olmuş:) üzerine pon pon mu yapsam ne yapsam düşünmekteyim daha :)Eki Görüntüle 1371337

erkek-bebek-patikleri-16-jpg.12174
bende bunu beğeniyorum

Bayildiiim super hic beceremiyorum bu isleri,babaanneye rica edicez artik

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...

Kizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?

Kizlar benim ellerimin uzeri cok kotu oldu dorduncu hafta basladi sanku dogum lekesi gibi yada cok sogukta kipkirmizi olur ya oyle cayir cayir yaniyor cok aciyor.disari hic cikmiyorum gun icinde defalarca kremler suruyorum gecmiyor.dermatoloji dr u hamilelik tetiklemistir cildin hassas dedi travazol krem exipial lipo solusyon verdi bide yuzum benek benek kirmiziliklar sivilceler vardi ona da terbisil kremle kukurtlu sabun verdi hamile oldugumu biliyor.ama prospektuslerin hepsinde hamilelikte kullanilmamali diyor aradim dertmtlji dr u gonul rahatligiyla kullan b grubu dedi ama b grubu yazmiyor.ben de bebeklere bisey olur diye bir iki kez cok az surdum ve biraktim kullanmayi.ama cok fenayim gecmiyor ne yapayim?

böyle yazıyosunuz ya tedirgin oluyorum hiç bulantım yok çünkü doktora sordum herkeste olacak diye bir şey yok dedi
Olmayın tabi ki herkezde olmaz, öyle yazıyordu aklıma geldi söyledim, benim kuzenlerim bir gün bile bulantı çekmemiş.
Bebeklere bir şey olacaksa olur zaten, Allah nasıl yazdıysa o olur. İstersek pamuklara sarsınlar bizi, kader herşey.. Bunu hatırlamamız lazım hep, bende dahil..

Tebrikler yani bana! Az önce açık kahve gibi akıntı vardı, az bişey..
Acile mi gitsem iş çıkışı.. Off yaaa o_Oo_O

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
Tekprenses, Rabbim tez zamanda hayırlarla sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah..
çok üzüldüm..
güzel bebeklerin olacak inşallah...

Kızlar bugün kalp atışlarını duyduk minnoşumuzun,darısı herkesin başına. Tahminleri alayım kız mı erkek mi? :KK49:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 77
Back