• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...

seni çok iyi anlıyorum inan aynısı benimde başıma geldi. doktorum 3 ay korunma süresi vermişti ben korunmama rağmen 2. aydan sonra hamile olduğumu öğrendim ve şimdi hamileyim. Rabbim mucizesini veriyor inan. Sadece dua et. Rabbim kaldıramayacağından fazla yükü kuluna yüklemezmiş.İnşallah en kısa zamanda senin mucizende gerçekleşecek. Kendine çok iyi bak

merhaba sizlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim bebeğimin kalbi durmuş nasip olursa yarın kürtaja alacaklar. hoşçakalın...
Canım çok üzüldüm:( Allah'ım sabır versin inş. Kaçıncı günde durdu canım? Doktorlar sebebi hakkında birşeyin söylediler mi?

Canım çok üzüldüm:KK43: Allah'ım sabır versin inş. Kaçıncı günde durdu canım? Doktorlar sebebi hakkında birşeyin söylediler mi?
10 . haftada yazıyor tekprensesin takviminde
doktorlar neden olduğunu bilemezler.
ancak yapılacak olan tahlillerde bulunabilir bunun nedeni
sık sık bu durumu yaşayan bir arkadaşımda kan pıhtılaşması olduğu anlaşılmıştı. alınan bebekler incelenmişti. bebeklerde sorun yoktu. ilaç kullandı arkadaşım. şimdi 2 aylık oğlu var.
bazen hiç sebepsiz de olabilir. Herkeste olacak diye bir şey de yok.ama bazı gebeliklerde oluyor malesef.

10 . haftada yazıyor tekprensesin takviminde
doktorlar neden olduğunu bilemezler.
ancak yapılacak olan tahlillerde bulunabilir bunun nedeni
sık sık bu durumu yaşayan bir arkadaşımda kan pıhtılaşması olduğu anlaşılmıştı. alınan bebekler incelenmişti. bebeklerde sorun yoktu. ilaç kullandı arkadaşım. şimdi 2 aylık oğlu var.
bazen hiç sebepsiz de olabilir. Herkeste olacak diye bir şey de yok.ama bazı gebeliklerde oluyor malesef.

RABBİM NE DERSE O HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN AMA BENİMDE EN BÜYÜK KORKUM :( BU ALLAHIM SAĞSALİM NASİP EDER İNŞ.

Cok guzel bebeginin kalp sesini duy

Bulantilarin kesildiyse kendini yemeye zorlamalisin oyle olmaz artik cocugun kanindan daha fazla kordonundan beslenmeye baslicak
Iki kisilik yeme tabiki ama bi kisilik olanida ihmal etme:kk77::KK46::anneadayı::nazar:
Dr bugün merak etme 2 hafta sonra açılır iştahın dedi yediklerimi söyledim iyi dedi senin bulantı var mı

Kızlar ikili test için son 10 günün var dedi Dr 10 gün içinde karar ver dedi eşim gerek yok dedi ne zormuş tek duam sağlıklı olsun umrunda değil oğlan kız tek eli ayağı düz olsun

Sağolun allah herkesin evladını saglikla sihhatle anne babasına bagislasin. Cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Zaten 1 hafta geriden geliyordu 9+0 olması gerekirken 8+2 haftal iki cikti buyuk ihtimalle 4-5 gun olmus bugun kahveringi kanamam oldu sonrada ciddi bel ağrısı başladı zaten hastanede çalışıyorum hemen doktora gittim iki farkli ultrasonda da kalp atışı yok normalde 20 gun once duyduk kalp atışıni kısmeti bu kadarmis, birde benim ilk gebelifimde de doguma kadar çarpıntım olmuştu cunku kapak yetmezligi var hafif. O bitti 5-6 gundur çarpıntım yoktu biraz normal olmadigini düşündüm ama konduramqdim ama qyirlisi, birde kalbi duran bebekleri falan düşünüp ya vizede olursa demeyin her çocuğun kısmeti ayri ve her hamilelik ayri bir birinden birisinde oyle belirti kesildi bebeği düştü diye sizdede oyle olacak diye bir sey yok bol bol dua edin ve pozitif olun unutmayinki yapqcak birsey yok varsa kısmeti gelecek kuzular, zaman gececek anne hadi kalk diye yerinize oturtmuyacaklar sizi sadece sabir ve dua allah cümlesinin yardımcısı olsun...

TesekkurTE="ecrennnn, post: 38805967, member: 304125"]Karindan duyulur canim ben 6+3 de karindan duydum.sen de duyarsin insallah

Hayirli olsun canim aminn

ah biz hamisler her seyde bi sorun ariyoruz degil mi ben de boyleyim canim icini ferah tut pembe akinti devam ederse dr una sor mutlaka.ama belirtiler gunden gune degisir ki azalir da.moralini bozma.[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim biz bugün Dr.a gittik normal bir durummus kalp seslerini tekrar dinletti doktorum çok şükür birsey yokmuş

Back