• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR DOKTOR BANA İDRARINDA AZ İLTİHAP VAR DEDİ BİR İÇİMLİK BİR TOZ İLAÇ İLAÇ VERDİ. ÜSTÜNDE HAMİLEYKEN DOKTORA DANIŞIN İÇİLMEMELİDİR DİYO.NAPCAMI BİLEMEDİM İÇSEM Mİ İÇMESEMMİ?BİDE ANNENİN CİDDİ SORUNU OLDUĞUNDA ALINABİLİR DAHA DA İLERLEMESİN DİYE DİYO PROSPEKTÜSÜNDE.
ben daha önceki hamileliğimde içmiştim o toz ilaçtan.
sanıyorum 5 aylık hamileydim

nasılsın. nasıl gidiyor.
benim bulantılar azaldı. ama basen ve bel iyice genişledi yaaww. her hamilelikte aynıydım. bunda da aynı. pantolon zımba gibi üstüme yapıştı :KK12::KK12:
ben hamile pantolonu giymeye çoktan başladım çok rahat oluyor işte
evdeyim ben yatıyorum 2 gün gitmeyeceğim dinlen dedi doktor progastan kullanıyorum

çok ta

Kız belirtileri, erkek belirtileri neler arkadaşlar ??
Canım hani bi tabir vardır ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye :) O hesap :KK22:
Benim yüzümde çıkmayan cinsten sivilceler çıktı, dudağımın kenarında bi kırmızılık oluştu. :KK51: Fevri davranıyorum, cabuk sinirleniyorum, ağzımdan çıkanı kulaklarım duymuyor tabiri caizse :eek:
Ama nasip bakalım :KK49:

slm arkadaşlar size bir sorum olacak hamileliğimden itibaren sağ kolumda özellikle parmak uçlarımda uyuşma var ve doktora gitmeye çekiniyorum en fazla tahlil yapabilir diye çünkü film MR falan çekilmez ne yapabilirim bilmiyorum :( siz ne önerirsiniz?

slm arkadaşlar size bir sorum olacak hamileliğimden itibaren sağ kolumda özellikle parmak uçlarımda uyuşma var ve doktora gitmeye çekiniyorum en fazla tahlil yapabilir diye çünkü film MR falan çekilmez ne yapabilirim bilmiyorum :KK43: siz ne önerirsiniz?

arkadaşım doktorla görüş mutlaka bu konuyu... en iyisini o bilir sonuçta..

Back