• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B
kızlar bir şey sorucam..:110: inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?o_O
bir de muayenede yine karnımdan ultrasonla bakar di mi? alttan muayene eder mi?
kestane kebap acele cevap :)En Büyük KK:KK73:
Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısı

Kızlar yaaa moralim çok bozuk kahverengi akıntım oldu sanki içinde nokta nokta kan vardı dün gittim doktora bebek iyi dedi doktorunun teli yok hastanelerde şuan kadın doğum uzmanı yok acil e gitmek istemiyorum anlamazlar diye yarın ı bekleyecegim 8+3 bugün normalmi bu nasıl korkuyorum anlatamam :-( ağladım ya
Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.

kızlar bir şey sorucam..:110: inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?o_O
Alttan muayene istemiyorum dersen yapmaz. Kalp atışını muhtemelen duyarsınız.

Korkma cnm bünyeye alakali benimde 11. Haftaya kadar ara ara oldu öyle bir sorun olacağını sanmam ama 12 haftaya girince kesilmiş olmasi gerekiyor.
İnş canım çok korktum progestan da kullanıyorum zaten karnım iğnelendı sonrada öyle kahverengi arada kan olan lekem oldu aklım gitti resmen :-(

Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar. Benim genetik sonucum mhtfs 1298 AC heterozigot cikti. Sanirim kadin bosuna vermemis igneyi dimi. Bakalim ins gec kalmamisizdir. Ama test donucunun yorumunda klinik bulgu vermez yazio. Ama anlamadim bakalim Persembe doktor ne dicek
Ben kullanıyorum canım. 0,8 lik clexane benimki.

T teolog5525 geçmiş olsun canm sen progestan kullaniyodun dimi bnmde olmuştu 6 haftada ama progestani kullandktan sonra tekrarlamadi bide adet doneminse oluyormuş o günlerde ondanda olabilir korkma canm

Tatlim ben 6 hafta 1 gunluktu keseyi bebegi ve kalp atimlarini gorduk sknti yapma mutlaka gorunur hayrlisyla

Ben 5+3 tu gittim kesyi gorduk. 7+3 te alttan bakti kalp atisini duyduk. Ama ustten de bakabilir. Bazi doktorlar ustten bakio

Karindan bakar cnm. Rahat duyulur.Hadi bakalim ggüzel haberlerle dön :KK66:

B

Bende yarın kalp sesini duymaya gideceğim,hemen hemen tarihlerde aynı :) hadi hayırlısı
sağolun kızlar ben de heyecandan ölücem inşallah bi sıkıntı yoktur.. :KK17:

Beni de alttan muayene ediyor ama sorun yaratmazmış. En son ne zaman gittin doktora canım? Benim de sadece kese gözüktü. Bebeği bile görmedi 6 ocakta gitmiştim.. :KK17::KK17::KK17:

Back