• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar gebişler :) Nasılsıniz. Benim bu hafta çok sırt ağrılarım var ve merdiven çıkmaya dayanamaz hale geldim nefes nefese kalıyorum. Sabahları da doya doya kahvaltı yapmayı çok özledim

Iyi akşamlar gebişler :) Nasılsıniz. Benim bu hafta çok sırt ağrılarım var ve merdiven çıkmaya dayanamaz hale geldim nefes nefese kalıyorum. Sabahları da doya doya kahvaltı yapmayı çok özledim
Bende aynıyım nefes nefeseyim hemen .. Ah bende doya doya bişeyler yemek istiyorum artık hiçbişeyden tat alamıyorum doğru düzgün yiyemiyorum :(

Canim progestan fitil bendede kasınma ve yanma yapmisti.muhtemelen mantar enfeksiyon tarzi bisey degildir.fitille alakalidir.kasintidan gece uykumdan uyaniyordum.3 aya kadar progestan kullanmam gerekmis.igneye dondum ben dayanabildigim kadar igneye dayanicam en azndan kasinti yanma problemim bitti.bi ignenin agrisini cekiyorum
Canım bende kaşıntı yok şükür ama yanma çok canımı sıkıyor bide üstüne mide bulantısı of of :( iğne üç gün yaptım ama iğne olduğum yerlerim fena ağrıyordu :)

Bende dun acik pembe renkli bir akinti ooldu.tek bir kez geldi.midem bulanmiyor kokular artik normal geliyor sizde de böyle birşeyler oldu mu yoksa evham mi yapiyorum :(

kızlar bir şey sorucam..:110: inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?o_O
bir de muayenede yine karnımdan ultrasonla bakar di mi? alttan muayene eder mi?
kestane kebap acele cevap :)En Büyük KK:KK73:
Karindan duyulur canim ben 6+3 de karindan duydum.sen de duyarsin insallah
Herkese iyi pazarlar biz kesemizi ve kalp atisimizi duyduk cok sukur bugun 7+1 o lduk binlerce sukurler olsun Rabbim isteyen herkese bugunleri gormeyi nasip etsin bizimde tsmamina erdirsin
Hayirli olsun canim aminn
Bende dun acik pembe renkli bir akinti ooldu.tek bir kez geldi.midem bulanmiyor kokular artik normal geliyor sizde de böyle birşeyler oldu mu yoksa evham mi yapiyorum :KK43:
ah biz hamisler her seyde bi sorun ariyoruz degil mi ben de boyleyim canim icini ferah tut pembe akinti devam ederse dr una sor mutlaka.ama belirtiler gunden gune degisir ki azalir da.moralini bozma.

Ben de bugun buzdolabinin kapak raflarini ve kiler dolabini sildim tabi uzanmadan.biraz terledim yorulmusum.bi de yari dolu duduklu tencereyi kaldirdim biraz agir geldi ama hemen dolaba tasidim.simdi aklim bunlara takildi bisey olur mu diye.agir sayilmaz dimi kizlar.bu kadarcik da is yapayim degilmi?

Ben de bugun buzdolabinin kapak raflarini ve kiler dolabini sildim tabi uzanmadan.biraz terledim yorulmusum.bi de yari dolu duduklu tencereyi kaldirdim biraz agir geldi ama hemen dolaba tasidim.simdi aklim bunlara takildi bisey olur mu diye.agir sayilmaz dimi kizlar.bu kadarcik da is yapayim degilmi?
Yok olmaz ama cnm inan ben 1 kg luk cattle i kaldirmyorum su an.4. Aya kadarda kaldirmam dr da deli dedi bana o kadarda degil kedim 4 kg rahat rahat al kucagina hic bisry olmaz dedi ki benim hafif kahverengi lekem vardi.icin rahat olsun ama yapma yaa.bana ayakta durma dedi yemek yapmiyorum ben su an durmayim ayakta diye:))))

Bende dun acik pembe renkli bir akinti ooldu.tek bir kez geldi.midem bulanmiyor kokular artik normal geliyor sizde de böyle birşeyler oldu mu yoksa evham mi yapiyorum :KK43:
Canim bende ara ara duzelmeler oluyor. Sonra tekrar basliyo. Hergun ayni siddette mide bulantisi olmayabilir.

Drunla gorustumu.o hamilelik belrtileri gelio gidio.bende de oylede pembe acik leke sor dr a

Yok olmaz ama cnm inan ben 1 kg luk cattle i kaldirmyorum su an.4. Aya kadarda kaldirmam dr da deli dedi bana o kadarda degil kedim 4 kg rahat rahat al kucagina hic bisry olmaz dedi ki benim hafif kahverengi lekem vardi.icin rahat olsun ama yapma yaa.bana ayakta durma dedi yemek yapmiyorum ben su an durmayim ayakta diye:))))

Naaptınız ya çocuğu olan anneler naapsın. Bu kadar takılmayın, allah korusun birşey olacağı varsa olur zaten. Benim 15 kilo oğlum var, hiç değilse günde 4-5 defa kucağıma geliyor. Uyuyunca yatağına yatırıyorum, merdivenlerden çıkarken bazen kucağıma istiyor mecburen alıyorum.. Kısacası sizin gibi koruma şansım yok, ama çok şükür allah yardım ediyor.[/QUOTE]

Naaptınız ya çocuğu olan anneler naapsın. Bu kadar takılmayın, allah korusun birşey olacağı varsa olur zaten. Benim 15 kilo oğlum var, hiç değilse günde 4-5 defa kucağıma geliyor. Uyuyunca yatağına yatırıyorum, merdivenlerden çıkarken bazen kucağıma istiyor mecburen alıyorum.. Kısacası sizin gibi koruma şansım yok, ama çok şükür allah yardım ediyor.
[/QUOTE]
Beninde kızım 15 kilo vehergun 4-5 defa kucağıma almak zorunda kalıyorum ama beni.de dün kahverengi akıntı oldu dr. Gittim mayene oldum bebeğim iyi cok sukur kalp atışını da dinledim iğne oldun birde progestan verdi dr bugünde leeklenme devam etti ağrım sizin hiç olmadı yarın rapor almaya çalışacam yatıyorum şimdi

Beninde kızım 15 kilo vehergun 4-5 defa kucağıma almak zorunda kalıyorum ama beni.de dün kahverengi akıntı oldu dr. Gittim mayene oldum bebeğim iyi cok sukur kalp atışını da dinledim iğne oldun birde progestan verdi dr bugünde leeklenme devam etti ağrım sizin hiç olmadı yarın rapor almaya çalışacam yatıyorum şimdi[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım. Demekki yine de dikkatli olmamız lazım

iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebekle hamile kldim 10.haftamdayim hala temizlige elimi surmuyorum esim yapiyo ama icime sinmiyo sizce baslasam bisey olurmu supurge acsam yer silsem ne bilim iste tup ya acikcsi korkuyorum ynimda surekli yapacak kimsede yok...

Back